sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Mää, mää ja mää

 

Kaikkeen sitä vanhakin ryhtyy! Tähän leikkiin innostuin heti enkä olisi millään malttanut lopettaa.  Missy E oli muokannut profiilikuvaansa ja sieltä löytyi osoitte  SP-studio.
Ensin tein lähinnä tosielämää olevan omakuvan eli tuon ensimmäisen.

Seuraava on sitä, mitä olen aina halunnut olla. Ehkä siksi, että lapsesta asti olen katsellut tummatukkaista siskoani, olen itsekin halunnut olla tumma. Minulle sopisi tuollainen kampaus, siis luonteelleni, mutta ei nykynaamalle. Tämä näyttää kyllä aika paljon Meri-siskoltani.Ja vielä yksi, vähän enemmän oikeannäköinen. Kyllä leikkiminen on kivaa!

Juuri ja juuri ehdin sitten tekemään ruokaa ennen lounasvieraiden saapumista. Tänään tarjosin taas  vakiosuosikkiamme teriayakilohta, tummaa riisiä ja thaimaalaista porkkanasalaattia. Salaatti sopi hyvin muihin makuihin ja oli hyvää! Ohje löytyi uudelta Mustapippuri-sivustolta, joka näytti aika lupaavalta.

Jälkiruoaksi veivasin jäätelökoneella rasvattoman kuningatarjäätelön. Sitä jäi vielä sen verran, että voin syödä loput illalla katsoessani Karjalan kunnailla -sarjan päätösjakson.

Kyllä nyt taas jaksaa aloittaa uuden viikon, kai.


7 kommenttia:

 1. Alin muistuttaa jopa sinua, mutta et sinä ihan nuin täti ole kuin ylin kuva näyttää!

  Hauska juttu, en tiedä uskallanko kokeilla, taitaapi jäähä koukkuun tuohon :) Mutta taidan kokeilla, hauskuutta ei ole koskaan liikaa eikä kuvilla leikkimistä varsinkaan.

  eikka

  VastaaPoista
 2. Minäkin sanon, että alin kuva näyttää ihan sinulta, huulipunaa myöten!

  Jos kokeilen minäkin tuota, olen varmaan samantien koko illan koneella 'leikkimässä', joten katsotaan..

  VastaaPoista
 3. Hauskoja kuvia olet saanut aikaiseksi ja on niissä tuttuja piirteitäkin. Minä en itsestäni tehnyt kuin kaksi aika tavallista kuvaa, mutta tulen varmaan jatkossakin leikkimään tuolla. Voi sitten vaihtaa vaikka profiilikuvaakin fiiliksen mukaan.

  VastaaPoista
 4. Nelle, saatan viettää pitkänkin aikaa tällaisen kimpussa, mutta kun tulee silityksen vuoro, ei aika enää riitä millään.

  Eikka, näytäpä sitten tuloksia. Odotan jo, mitä saat aikaiseksi. Se kuva sitten käsitellään siten, että lopuksi painetaan omasta näppäimistöstä Print Screen eli Prt Scr, avataan Paint-ohjelma ja siellä painetaan Liitä. Siitä saa leikattua kuvan irti ja lähetettyä sen Jpg.-muodossa omiin kuvatiedostoihin. Siellä vielä täytyy rajata mahdollisia reunoja pois.

  Sooloilija, hauska siellä oli leikkiä. Kokeilin erilaisia taustoja, mutta olivat aika sekavia, joten päädyin vain väriin. Tuo tumma tukkahan muistuttaa sinuakin.

  E, arvelinkin, että olit jotain sen hetkistä fiilistä hakenut kuvaasi. Nyt voi sitten vaihdella erilaisia wannabe-juttujakin.

  VastaaPoista
 5. Haa, miten hauskoja! Täytyypä pitää silmät auki Jyskälän katukuvassa vastaisuudessa ;)

  VastaaPoista
 6. Lepis, katukuva vilisee keski-ikäisiä maantieblondeja. On niin mukava sulautua joukkoon. Näkymätön siis.

  Kommenttini tuli muuten äsken vahingossa moneen kertaan, joten poistin sitä ahkerasti, niin ahkerasti, että joku muukin kommentti saattoi hävitä samalla. Sorry!

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...