tiistai 22. syyskuuta 2009

Puolivuotias ilopilleri
Vilma-hauvani täytti tänään kokonaista kuusi kuukautta. Sen kunniaksi neiti oppi lopultakin menemään maahan. Siihen tarvittiin aimo kimpale juustoa ja hirveä määrä houkuttelua. Kun ei meinannut millään mennä perille, mitä oli tarkoitus tehdä.

Kaikki muut pentukurssilaiset oppivat sen heti, meillä meni pari viikkoa. Vedin Vilmaa juustopalan perässä matalan jalkarahin ali kerran toisensa jälkeen, ennen kuin pikku päässä syttyi lamppu, että sen voi tehdä ilman rahiakin. Annoin juuston ja sanoin maahan heti kun se meni toivottuun asentoon. Tätä on nyt jatkettu kaksi päivää, ja odotan nyt, milloin Vilma hoksaisi sanan merkityksen.

Kaiken muun Vilma on oppinut melko helposti. Se on ihana koira, helppo ja hyvätapainen. Elämäämme on tullut valtavasti lisää iloa Vilman myötä. Ja ilman koiraa en olisi tutustunut niin moniin uusiin ihmisiin enkä liikkunut niin paljon ulkona joka päivä.

Nyt lähdemme taas Taitaviin tassuihin!

14 kommenttia:

 1. Onnea puolivuotiaalle! On se vaan niin soma :D Ja tassuihin ehtii kertyä vielä vaikka mitä taitoja.

  VastaaPoista
 2. On ollut mukava seurata Vilman kasvua ja kehitystä. Näyttää kuin hän osaisi oikein poseerata meille blogiasia seuraaville. :)

  VastaaPoista
 3. Onnea Vilmalle ja "vanhemmille"! Kyllä se Vilma vielä temput oppii ja jos ei opi, niin ei kaikkea tarvitsekaan osata. Hurmaava koira se on joka tapauksessa ja niin persoonallinen. Odotan innolla, että näen hänet taas ensi viikonloppuna.

  VastaaPoista
 4. Onnea puolivuotiaalle Vilma-neidolle.Koirista on niin paljon iloa tosiaankin:-)

  VastaaPoista
 5. Voi että, Onnea puolivuotiaalle, joka on jo vähän iso, mutta silti vielä pieni!

  VastaaPoista
 6. Luulenpa, että Vilma kyllä hyvinkin tietää mitä häneltä odotetaan, mutta hän tekee niinkuin itse parhaaksi katsoo.
  Eräässä koiraoppaassa sanottiin mäyräkoiran kohdalla, että mäyräkoira tulee luokse kutsuttaessa, mutta ei heti, koska mäyräkoira ei ole syntynyt orjaksi. Tämä viisaus kannattaa emännän pitää mielessä ja arvossa.

  VastaaPoista
 7. Onnea Vilmalle! Meillä on kurssi jo ohi, eikä se Riitullekaan mikään helppo homma ollut, pitää vieläkin kädellä houkutella ja näyttää suuntaa maahan mennessä. Muut hommat oli tosiaan helpompia ja ne hoksattiin heti. Taitavat olla koko sisarus katras helppoja ja hyvätapaisia;)

  VastaaPoista
 8. Ruska, kiitos, tassuttelu meni hyvin eilenkin.

  Rita, väsyneenä saa koirasta parhaat kuvat. Noissakaan kuvissa se ei jaksanut enää kääntää päätä pois.

  Missy E, on käynyt välillä mielessä, että onko ihan välttämätöntä pikkukoiran osatakaan mennä maahan, jos osaa kuitenkin istua ja pysähtyä käskystä (siis ainakin joskus:).

  Yelian, en olisi ennen uskonut, miten mukavaa on, kun on oma koira!

  Soloilija, aikuisuuteen on vielä kuitenkin aikaa ainakin toiset puoli vuotta.

  Ina, kiitos lohdutuksesta! Minäkin olen kuullut, että jopa mäyräkoira voi oppia jotakin koirakoulussa:)

  Tuula, hyväluontoinen ja helppo on tosiaan ollut Vilmakin. Luulen ainakin, että se pitää minua johtajana, mutta voin olla väärässäkin. Ehkä se jallittaa taitavasti.

  VastaaPoista
 9. Dog is a mans best friend. Eivät sano turhaan. Kyllä mullakin ois helkkarin tylsää yksin ilman tuota pikku tampiota täällä..

  VastaaPoista
 10. ps. voitais sullekin laittaa sunnuntaina google analytics. sieltä näät tarkasti sun blogitarkastelun kehityksen, miltä alueelta porukka seuraa jne. Voin näyttää! Mun blogia on katottu ympäri maailmaa!

  VastaaPoista
 11. Onnea puolivuotiaale ja rapsutus korvan taakse emännällekin.
  Minulla ilmeni työkoneella aivan merkillinen pulma: kun laitoin blogiin kommentin Eikalle, kone pisti sen Katriinan laittamaksi, sinun logo ja kaikki. Ällistykseni oli suuri. Ainoa selitys on se, kun menin antamillasi tunnuksilla katsomaan kuvia Picasaan, koneen on täytynyt jotenkin napata ne. Nyt kun menen työkoneella bloggeriin, ylös tulee sinun sähköpostiosoite ja nimi. En tiedä miten sen saa purettua!
  Meri

  VastaaPoista
 12. Milljoona, mulla on ollut sellainen maalappolaskuri Vuodatuksen puolella. Siihen jäi koukkuun: joka päivä piti katsoa mistä ja ketä on käynyt:)

  Tänne bloggeriin en osannut lisätä, enkä tainnut yrittääkään. Neuvopa joskus, miten se laitetaan.

  Meri, auttaiskohan, jos kirjaudut ulos sähköpostista. Tai valitse mun blogi.sivu ja sieltä oikeasta yläkulmasta kirjaudut ulos. Jos ei muu auta, tee itsellesi oma Google-tili. Jospa se työkoneesi nappaisi siitä oman osoiteesi. -Ja nyt kun kommentoit, voit valita Anonyymi-kohdan.

  VastaaPoista
 13. Onnea puolivuotiaalle hurmurille :)

  Tuo Google Analytics on ihan mukava juttu, kiva seurata käykö joku kurkkimassa sivuille :)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...