torstai 24. syyskuuta 2009

Katkolla


Taloyhtiössämme aloitettiin eilen putkiremontti, joka polkaistiin käyntiin perinteiseen tapaan katkaisemalla ensimmäisenä kaivinkoneella netti- ja tv-kaapelit. Homma tuntui siis lähtevän hyvin käyntiin.

Piti siis keksiä jotakin muuta tekemistä. Kaivoin illalla hyllystä vaihteeksi P.S. I Love You -elokuvan, jonka olen katsonut vain kerran, uutena. Ja katso, siellähän oli tämä ihana Gerard Butler, jota hehkutettiin viime viikon Annassa. Ihastelin häntä nytkin koko rahan edestä. Jeffrey Dean Morgan taas vaikutti nyt turhan imelältä. Hymy oli kyllä lämpöä hehkuva, kuten Greyn anatomiassakin, mutta ainoana ilmeenä alkoi suorastaan kyllästyttää.

Muuten ihan passeli romanttinen elokuva, ja niillehän on aina käyttöä.

Kaapelit saatiin korjattua vasta tänään iltapäivällä. Me kävimme Vilman kanssa  sillä välin pitkällä, lenkillä raittiissa syystuulessa. Otin kameralaukun mukaan ja kokeilin uutta polarisaatiosuodatinta. Kuvailin lintutornissa joutsenia ja leikin olevani oikea luontokuvaaja!

Vuorokaudenkin nettitauko otti koville. Ärsytti, kun ei päässyt sähköpostiin eikä blogeihin, eikä voinut tuhlata aikaansa selailemalla turhia kanavia.   Kaikkeen sitä lomalainen aikaansa tuhlaisikin!


Kuvat taas tätini luota.

5 kommenttia:

 1. Kun on tottunut siihen,että on netti ja kaapelit olemassa koko ajan,niin niiden puuttumisesta voi mennä pasmatkin sekaisin ,minä ainakin häiriinnyn sellaista kovasti. Hienoja kuvia varmaan tulee sillä uudella suodattimella!

  VastaaPoista
 2. Kiitos aamun nauruista :D Perinteet kunniaan. Miten ne aina löytääkin ne kaapelit, kun nykyisin varmaan jo peruskoulun ala-asteella opetetaan, että ennen kuin alat kaivamaan, tarkista kaapeleiden sijainti.

  VastaaPoista
 3. Siis kääk!
  Jos meillä nettipiuhat poikki, olis maailma levällään pahemman kerran. Aamun ensimmäiset toiminnot; kiroat herätyskellon, nouset ylös, kävelet tietsikan ohi ja painat virtanäppäintä, painat illalla ladatun kahvinkeittimen nappulaa, käyt lehden takas tietsikalle, iltasanomat, iltalehti,sähköposti, blogit, järjestys vaihteleva. Haaveilenkin lapin lomaa erämaakämpässä jossa ei olis telkkaria, nettiä eikä vesiklosettia...

  Uusi naapurimme oli ihmetellyt kuinka iso koira meillä onkaan kun on noin mahtava ääni..... odotteli vähintäänkin kuulemma dobermania ;)

  VastaaPoista
 4. Eipä ollut tainnut se konekuski kuulla vanhaa sanontaa: älä katko kaapeleita! Kallist lystiä tuollainen. Toivottavasti taloyhtiö pitää huolen, että urakoitisija korvaa aiheuttamansa vahingon.

  VastaaPoista
 5. Yelian, kun kaikki on nykyisin siellä netissä! Pankki ja muutkin jutut. Onneksi vielä rahaa saa automaatilta.

  WSE, ei ollut eka kerta, näin on käynyt joka kerta, kun jossakin päin on kaivettu. Ehkä jotkut vaan tekee ensin ja miettii sitten.

  Tuula, lomat ovatkin siitä ihania, että silloin ei ole kiinni netti- ja lehdenlukurutiineissaan. Saa olla vapaa!

  Lepis, nopeasti saatiin korjaus. Eiköhän se lasku mennyt sinne, minne pitikin.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...