maanantai 14. syyskuuta 2009

Lomalla

 

Kivan viikonlopun jälkeen on aina eväät vähissä seuraavana päivänä. Tai väärin sanottu, ei tietenkään eväät, vaan panokset. Eväitä kyllä riittää.

Lomalla kun olen, nukuin Vilman kanssa taas kymmeneen, kun oli ensin juotu aamulla aikaisin kahvit miehen lähtiessä töihin. Ja koiran kanssa ulkoilun lisäksi en olekaan saanut mitään muuta aikaiseksi. Pään tyhjennystä enimmäkseen, sudokuja, pankkiasioita ja Ilta-Sanomia.

Ja päätä ei kyläillessä täytetty suinkaan alkoholilla, vaikka viiniäkin juotiin, vaan hyvällä seuralla, ruoalla ja antoisilla keskusteluilla. Ympäristökin oli inspiroiva, joten kuvia on tulossa, kunhan saan aikaiseksi.

Tämä päivä on siis mennyt hiljaisuudessa. Kirjoja olisi odottamassa lukemista, Sovitus-elokuva odottamassa katsomista, lankakorissa kaulaliina kohta valmiina. Mutta eeei, ei kiinnosta.


Valokuvauskurssia varten odottaa kameran manuaali pöydällä lopullista sukeltamista Nikon D80-salaisuuksiin. Eikö sitä tietoa voisi mitenkään siirtää jollakin kaapelilla suoraan päähäni yön aikana?


8 kommenttia:

 1. Joo, on muuten aataminaikuinen tekniikkä ihimisen päässä, kun ei tieto ei siirry kaapelia pitkin. Koskahan sellainen keksitään, ehkä juuri lausuit ne ratkaisevat sanat. Lukeminen on hidasta ja kansantaloudellisesti siis tuhlaavaista.

  Kuulostaa ihan lomalta, kun hommat odottaa. Olemisen mielentilaa.

  VastaaPoista
 2. Ja vielä kun löytyisi kaksihaarainen kaapeli, jotta voisit siirtää saman tiedon tähän päähän!

  Jaksamista. Täällä vedellään kanssa lähellä viimeisiään. Onneksi kelit suosii ja aurinko paistaa.

  VastaaPoista
 3. Mikään ei oo sen ihanampaa, kun kömpiä uudestaan nukkumaan, juotuaan aamukahvin hyvässä seurassa. Lomallahan ei tarvi tehdä mitään hyödyllistä, senku lepuuttaa aivojaan ja lataa akkuja tulevaa työrupeamaa varten. =oD

  VastaaPoista
 4. Lomasi kuullostaa taivaallisen ihanalta syyslomalta. Aamukahvien jälkeen on ihana kömpiä takaisin nukkumaan. Joten jatka fiilistelyä.

  Ja kun olet katsonut Sovituksen, sano muutama sananen siitä. Onhan se kuitenkin vähän kuin tuleva klassikko.

  VastaaPoista
 5. Aattele, kun saisi muistikorttiakin välillä vähän laajennuttua päähänsä...

  VastaaPoista
 6. Tuo viimeinen lause oli kuin suustani. Kuinka monta kertaa toivon ja ajattelen, että päähäni vain johdettaisiin kaikki valokuvaamisen tieto ja taito.

  Hienoa kameraa ei minun passaa ostaa, kun en kuitenkaan osaa niitä hyödyntää ja kurssille ei tule mentyä. Olkoon vai Sony.

  Ja saanhan ihailla muiden, kuten sinun, hyviä kuvia.

  VastaaPoista
 7. Onpa se Vilma kiltti kun antaa sinun nukkua noin myöhään.Bambini ei millään sellaista minulle suo...vaikka sen vienkin ulos myöhään illalla. Sovitus-elokuva on hyvä,kannattaa katsella se.

  VastaaPoista
 8. NOeijoo, parhaiten minä oppisin siitä, kun joku kertoisi mulle kaikki asiat. Mistähän sellaisen oman opettajan saisi ja kaiken sen ajan vielä?

  Lepis, voimia, sisko, voimia sinne, syksy on vasta alussa. Toivottavasti on tulossa piakkoin virkistävä loma!

  Irene, olet aivan oikeassa, mutta miksi se tuppaa unohtumaan ja tämä luterilainen takaraivo alkaa äännellä ja vaikertaa. Hus siitä, nyt levätään!

  Sooloilija, kävin silloin katsomassa Sovituksen elokuvissa, mutta se jäi sen verran vaivaamaan mieltä, että piti ostaa kirjakin. Se selvitti vielä paljpn pikkusiskon ajatuksia. Kauan olen odottanut leffan hinnan laskevan, ja nyt tuli tilaisuus ostaa se. Siis jo kuukausi sitten, mutta kun ei muka ehdi.

  Vicki, just, muistikortti vois myös olla aika paljonkin laajempi -ja nopeampi.

  Arleena, totta on se, että liian monimutkainen kamera vaatii aika paljon opettelua. Minä tykkään laitteista, mutta en silti ole jaksanut nähdä kovin paljon vaivaa tämän kameran kanssa. Hyvä pokkari on kullanarvoinen, ja voi olla aina mukana.

  Yelian, kyllä Vilmakin pitää aamulla käyttää ulkona viimeistään seitsemältä eli silloin kun ensimmäinen herää aamupissalle;) Mutta sen jälkeen saa kyllä vielä nukkua, kunhan ei kiinnitä mitään huomiota sen yrityksiin nuolla naama ja korvat.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...