tiistai 21. huhtikuuta 2009

UurteitaNyt teen sen, mitä tehtävissä on olon kohentamiseksi. Eilen jo istuin kahden ystävän kanssa pizzalla lähes neljä tuntia ja se teki oikein hyvää. Illalla sain vielä leikkiä ja ulkoilla Silkkiturkin kanssa.

Täksi päiväksi varasin silotteluksi kasvohoidon ja timanttimikrohionnan. Huomenna on sielun uurteita varten terapiakäynti ja sen jälkeen menen hankkimaan habaa kuntosalille. Ohjelmointi auttaa, koska muuten makaisin sohvalla.

Olen iloinen tästä pahasta olosta. Se on jotakin aitoa, jota olen aikaisemmin kätkenyt. Luulen, että annan nyt tilaisuuden sille kaikelle nousta pintaan, nyt kun on mahdollisuus käsitellä sitä.

P.S. Lisää elämän jälkiä kuvablogissa.

Jatkuu klo 16:
Otinkin sitten pitemmän kaavan kasvohoidon. Tehtiin deluxe-mikrohionta, pari erilaista kohotushoitoa ja lopuksi ensimmäinen satsi valoimpulssihoitoa poskipäitten laajentuneille hiussuonille. Viimeksi mainittua tarvitaan vielä kuukauden välein muutamia, ennen kuin punaiset suonet häipyvät näkyvistä.

Kolmen vartin kävely kotiin tuulessa ja auringossa omiin ajatuksiin vaipuneena oli vaihteeksi ihanaa!

18 kommenttia:

 1. Jess! Hyvä! Pääsisinpä minäkin kasvohoitoon!
  Lisää pohdintoja meilissä..
  Hauskaa päivää!

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat.
  Virkistävää kasvo- ja sielunhoitoa tarvittaisiin täälläkin.

  VastaaPoista
 3. mielettömän kauniit kuvat...
  herkät..

  ihanaa saada hoitoa ja hoitaa itseänsä, se on niin tärkeää...
  keho ja sielu !!!

  VastaaPoista
 4. Joo, pahaolo voi johtaa hyvään...
  Kampaajalle on käynti itsellänikin - on semmonen sielunhoitaja nainen samalla.

  Ihania tulppaanikuvia taas.

  VastaaPoista
 5. Onpa hienot kuva.(ja alkoi tehdä mieli pizzaa).

  VastaaPoista
 6. Ihania hoitoja pahalle ololle, varmaankin auttavat. Varmaan oli iho kuin uusi kaiken tuon käsittelyn jälkeen;mikrohionta kuulostaa houkuttelevalta.

  Ja kuvat ovat ihania!

  VastaaPoista
 7. Ohjelmointi auttaa joskus päiviin, saavat vähän ryhtiä. Koska sinulla Katariina on muuten töihin paluu kun olet siitä jo silloin tällöin jotain maininnut?

  VastaaPoista
 8. Ihanan päivän olet viettänyt. Kasvohoitoja ja kävely aurinkoisessa säässä kuulostaa niin ihanalta.

  VastaaPoista
 9. Kasvohoito on ihanaa, mutta ehkä senkin voittaa hyvä jalkahoito. Pääasia, että saa joskus olla hoidon kohteena.

  VastaaPoista
 10. Sooloilija, vasta nyt vanhoilla päivillä minäkin olen raskinut satsata kasvohoitoihin. Kun ei enää tarvitse maksaa lasten menoja:)

  Arleena, työssä käydessä on joskus vaikea saada palauttavia hoitoja mahtumaan aikatauluun. Kerran kuussa kampaaja ja joku muu hoito voisi olla ihanteellista.

  Hanne, kiitos! Nyt jotenkin voi jo sallia itselleen kaiken hyvän, mitä on saatavissa.

  Rita, on onni löytää kampaaja, jonka kanssa on mukavaa puhua asioistaankin. Mukavaa reissua!

  Violet, söimme muuten osittain rukiiseen taikinaan leivottua poropizzaa vuohenjuustolla. Oli hyvää ja erilaista!

  Yelian, nuo mikrohionnat ovat minusta olleet tehokkaimpia hoitoja, iho on selvästi kirkkaampi ja tasaisempi sen jälkeen. Mutta kyllähän peruskasvohoidonkin tuloksen naamassa näkee.

  Maaretta, ryhtiä minä juuri kaipaan. Olen aloittamassa työt kesäkuun alussa puolipäiväisenä, joko lomien avulla tai osa-aikasairauslomalla. Näin ilmoitin tänään töihin ja toivon, että onnistuu.

  Susanne, kävin Eleganssissa, jossa sinäkin olet käynyt. Nyt oli tullut timanttimikrohiontaakin uudempi laite, joka toimi kristallikiteillä. Laitehoidoissa on vain se vika, että tavallinen hieronta jää vähiin.

  VastaaPoista
 11. Vicki, jalkahoito mulla on vielä kokeilematta. Viimeksi olen käynyt joskus nuorena pari kertaa kokeilemassa. Senpä tilaankin joskus!

  VastaaPoista
 12. No jo oli aikakin päästä käsittelemään asioita! Aika pian tulee tuo töihinpaluu, mutta tukihan jatkuu, voi selvitellä edelleen jaksamistaan ja olojaan.

  Aika hyvältä kuulosti itseesi satsaaminen. Hyvä muistutus; kerran kuussa joku hoito on tarpeen. Meinaa unohtua. Kävin kyllä kampaajalla, mutta se oli liian pikainen toimitus, ettei paljoa piristänyt.

  Pahan olon kokeminen onkin aika mainiota, usko pois, lopulta se häipyy tai käy vain muistuttamassa että tällaistakin on, että realiteetit säilyy.. olet jo pitkällä, kun uskallat noin kokea.

  VastaaPoista
 13. Kun olin tuon vajaan kolme viikkoa uupumuksen takia sairaslomalla, niin kävin silloin kaksi kertaa psykologin vastaanotolla. Hän antoi minulle ohjeeksi, että joka päivä pitää tehdä jotain sellaista, mistä nauttii. Ensin se tuntui todella vaikealta, kun mikään ei huvittanut, mikään ei kiinnostanut, mitään ei jaksanut. Mutta tulinkin siihen tulokseen, että kyllä niitä nautittavia juttuja on. Kunhan vain sain raahattua itseni ulos.

  Olen yrittänyt nyt tavata enemmän ystävättäriäni, aiemmin ne työn ulkopuoliset sosiaaliset suhteet olivat lähinnä mies, lapset ja äitini. Toisen ystävättäreni kanssa olemme käyneet kävelemässä, toisen kanssa avannossa. (Menen taas huomenna avantoon.) Samoin olemme lähteneet enemmän kuin ennen mieheni kanssa pois kotoa. Ollaan käyty lähinnä kävelemässä, mutta kuitenkin lähdetty.

  Mutta tsempparia olen näihin tarvinnut. Juuri niitä, jotka sanovat, että nyt mennään.

  VastaaPoista
 14. Ihanan veikeä tuo alin kurttu :)

  Hemmottelu kuulostaisi tähänkin päähän tarpeelliselta. Ehkä joskus. Nyt ei jaksa.

  VastaaPoista
 15. Olitpa kauniisti maalannut kamerallasi.

  VastaaPoista
 16. Eikka, on tosi kiva välillä hankkia itselleen hyvää palvelua. Kun ei vaatteisiin ja kenkiin voi juuri törsätä, niin edes johonkin. Jos olisin pieni ja hoikka, pukeutuisin kyllä mielelläni paremmin ja mielellään hameeseen!

  Moninainen, niitä tsemppareita tosiaan tarvitaan. Yksin on vaikea ohjata itseään silloin, kun voi huonosti. Onneksi ystäviä löytyy, vaikka työrumbassa ei paljon heitä jaksa muistaakaan.

  Lepis, kumma ristiriita on siinä, että silloin kun eniten jotakin tarvitsee, jaksaa kaikkein vähiten tehdä sitä. Toivottavasti alkaa joskus helpottaa!

  Hannele, kiitos!

  VastaaPoista
 17. Olen aina käyttänyt korkeatasoista ihovoidetta, jossa suojakerroin. Rakastan myös Diroin kasvonaamiota ja käytänkin sitä kerran viikossa. ihon pahin vihollinen on aurinko! Ennen juhlia tuhkimotipat ovat salaisuteni. Kaikesta muusta voi tinkiä, paitsi ei ihonhoidosta. Ja se kanattaa, sillä ikääni ei uskota, ellen näytä passia!

  Huomattavan upeita kuvia, jotka metkalla tavalla sopivat aiheeseen!

  VastaaPoista
 18. Leena, töissä olen katsonut, että ne jotka eivät ole kummemmin hoitaneet ihoaan ja ovat aina olleet paljon mökillä auringossa, ovat kyllä selvästi ryppyisempiä kuin me muut. Hoitamattomuus kostautuu erityisesti täällä keski-iässä.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...