keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Kuin koru

Astelin pari päivää sitten lempikemppariini ja sanoin, että nyt on asiat niin, ettei siihen auta kuin uusi huulipuna.

Ja sitten kaksi naista alkoi hääriä ja he löysivätkin nopeasti juuri toiveitteni mukaisen, raikkaan punaisen, ohuesti levittyvän värin. Sorbet cerise eli kirsikkasorbetti: olo virkistyi ja nuoreni heti!

Ja kun nyt aloin leikkiä kameralla, halusin kuvaan mukaan uuden lempiluomivärinikin. Revlonin Colorstay-sarjaa voi ostaa ruokakaupasta, mutta laatu on huippuluokkaa. Tämän pysyvämpää luomiväriä ei ole edes YSL:lla, joka sentään on todella pysyvää.

Teen rajaukset rajaussiveltimellä tuolla tummimmalla värillä. Se pysyy iltaan asti ja lähtee helposti puhdistusmaidolla. Musta rajaustussi näyttää edelleen minusta kovalta.

Kotona kuljen nykyään naama nudena ja meikkaan vain kaupungille lähtiessä. Mutta sinne onkin asiaa tämän tästä, ihan tarkoituksella.

14 kommenttia:

 1. Tutun tulppaaninpunainen huulipuna ;)
  Hyvä väri huuliinkin.

  VastaaPoista
 2. Hyvä väri huuliin. Miekin omistan varmaan 15 huulipunaa (joista vanhimmat noin 15 vuotta vanhoja!)mutta huulipunaa mulla on aika harvoin huulilla. Miepäs kuvaankin mun kaikki huulipunat, kun joudan. Siitä tulee melkoinen värisuora.
  Tänään lähen Eesti kauppaan ostaan kunnon kefiiriä ja rahkapatukoita.

  VastaaPoista
 3. Tulipa tästä mieleen, että pitäiskö alkaa itsekin välillä kaunistautua. Olen nykyisin kovin laiska enkä viitsi meikata. Itsestä tulee mukavamman ja pirteämmän näköinen, jos joskus viitsisi tarttua meikkeihin. hmmm...

  VastaaPoista
 4. Joo! Lieneekö se kevättä kun vanhakin käveli kemppariin. Aurinko paljastaa :-i..ensin otin kännykällä kuvan itsestäni, kauhistuin. kemppariin, kemppariin! Ostin huulipunaa ja poskipunaa. Nudena en naamaani ihmisten ilmoille laske..pelkää harakatkin! Kun otin uuden kuvan, olen selvästi pirteämmän näköinen restauroituna! Antiikki tarttee putsia.

  VastaaPoista
 5. En osaa enää meikata.. Kysyin pojaltani neuvoa.

  VastaaPoista
 6. kaunis punainen sävy..
  Itse laitan aina ripsiväriä, joka päivä...huuleen rasvaa, paitsi juhlissa..=)

  VastaaPoista
 7. Lepis, ihmeesti virkistää keväistä naamaa vähän kirkkaampi puna. Valon väri on muuttunut jo keltaisemmaksi.

  Vicki, enkö mää sanonu jo viime vuonna, että ne vanhat on heitettävä pois! Kuvauksen jälkeen heti uusia kehiin, tuoreita ja unelmanpehmeitä, tai vaikka yksi hyvä neutraali kiilto, se voisi sopia sinulle. Varsinkin jos pössytelet sikareja enemmänkin:D

  Niina, kun saa naamaansa iloisempaa ilmettä vaikka meikillä, se leviää kummasti sieluun asti ja alkaa hymyilyttää. Koin sen eilen, kun suihkunraikkaana ja vastalaitetulla tukalla ja uudessa huulipunassa lähdin kaupungille kasvohoitoon. Aamun synkkyys oli tiessään. Laastaroinnista on joskus hyötyä.

  Anna, kevät se on, joka meihinkin iskee! Onneksi on konsteja. Kosmetiikka on vähän samaa kuin hymyily: onhan todettu, että suupieliä ylöspäin nostamalla saa myönteisiä vaikutuksia aivoihinkin. Väitän mutu-tietona, että meikki tekee saman.

  Hannele, toivottavasti poika antoi rohkaisevia ohjeita. Nuoriso kyllä tietää!

  Hanne, jotain pientä itselle sopivaa siis. Sinulla on kuvasta päätellen luonnonkauniit ja herkät kasvot, myös herkät värit:)

  VastaaPoista
 8. Ihanasti kuvattu! Kyllä hyvät meikit on tärkeitä. Hillitty meikkaaja olen, enkä milloinkaan mihinkään ilman meikkiä lähde.

  VastaaPoista
 9. Ooh, ihanan hienoja kuvia tuosta YSL huulipunasta! Se pakkaus on todellakin kuin koru!

  Kiitos vinkistä tuon Revlonin Colorstayn suhteen;pitää sitten kokeilla sitä kun nykyisen luomivärit alkavat loppua.Itse en meikittömänä yleensä ulos lähde.Meikkaaminen on mulle sellainen kiva aamurituaali.

  VastaaPoista
 10. Rita, meikkilaatikko on sellainen aarreaitta, josta saa vetäistyä päälle vähän lisää itseluottamusta ja iloista ilmettä päiväänsä:)

  Yelian, tuota pakkausta ei viitsi haudata laukkuun, mutta toisaalta sen esiin ottaminen olisi ilo missä tahansa.

  VastaaPoista
 11. Kaunis kirsikan punainen, hieman lilahtava. Sorbettikirsikkaa siis.
  Pidän myös noista sävyistä. Luonivärini on ruskean sävyissä

  VastaaPoista
 12. Tämä juttu on niin sua. Tuo huulipuna näyttää varmasti upealta. Jo kuvat ovat kauniit, tosiaan kuin koru. Meikkilaatikkosi on joka tytön unelma.

  Edellisen postauksen kuvat ovat hienot, mikä sävyjen paljous!

  VastaaPoista
 13. Nainen ja punainen huulipuna = :))))

  VastaaPoista
 14. Arleena, en olisi ikinä itse noin tummaa edes kokeillut, mutta kun se levitettiin huulille, ihastuin ohueen ja läpikuultavaan koostumukseen.

  Noeijoo, kiitos! Meikit on mun lelulaatikko. Ja muutos on aina iso, siinä kai sen salaisuus.

  Maaretta, huulipunan käyttö jakaa muuten naisia aika paljon. Omalla työpaikallani olen lähes ainoa, jolla on aina huulipunaa, vaikka ripsiväriä käyttävät melkein kaikki.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...