tiistai 28. huhtikuuta 2009

Silmät kierossa

Suhannut tänään pyörällä edestakaisin ja hankkinut samalla tervetullutta liikuntaa. Suunnitellut lääkärin kanssa työhönpaluuta ja järjestellyt asioita. Käynyt välillä ulkoiluttamassa kaupungissa pikkuystävää ja pitämässä sille seuraa. Väistellyt sadepisaroita.

Tuskaillut Samsungini jatkuvan sammumisen kanssa ja yrittänyt käyttää pojan vanhaa Nokian kankeaa N73:a. Opetellut koekäytössä Nokia 6210 navigator -mallia. Se on sentään paljon helpompi ja ihan mahdollinen. Vaikka tykkään leikkiä puhelimella, tämä on sentään ollut liian rasittava päivä kolmen luurin kanssa, kun on pitänyt vaihtaa SIM-korttia ja muistikorttia edestakaisin.

Ei ymmärrä.

Nuorempi poika tuli illalla ystävänsä kanssa vaihtamaan tämän autoon kesärenkaita. Emo minussa nousi heti leipomaan kakkua, jos vaikka pojille maistuu iltatee. Ei maistunut, mutta lohisoppa maistui.

Sain siin syödä kakun itse. Tai ainakin kolme palaa, nimeltään Sydämen surujen kakkua, tiedättekö vanhaa ohjetta? Erittäin hyvää:)))


Huomenna menen kuntosalille ja elän ihmisiksi.

3 kommenttia:

 1. Sydämen surun kakkua on maistettu joskus kauan sitten ja mieleen on jäänyt, että herkkua oli. Reseptikin siitä saatu ja tallessa.

  Voihan pojat! Minulla yksi ihana aikuinen poika. Kyllä hän on kans niin rakas ja söötin auttavainen. Eikä pahastu vaikka äiti saa joskus pakahduttavia hellyydenpuuskia ja halaa ja rutistaa oikein kunnolla. :)

  Emo meissä naisissa iloitsee, kun näkee kuinka pojat/lapset kattilan hyvällä ruokahalulla tyhjentää.

  VastaaPoista
 2. Minä olen oikein tyytyväinen Nokian N73:een. Liikaa mahdollisuuksia lähinnä, muuten hyvä.
  Töihin oli kiva palata melkein kolmen viikon tauon jälkeen, oikein odotin sitä.
  Meri

  VastaaPoista
 3. Rita, sain kakkuohjeen joskus nuorena ja sitä on tullut tehtyä kerran jos toisenkin.
  Olen hirveän iloinen, että toinen poika asuu samassa kaupungissa ja olemme paljon tekemisissä.

  Meri, tottumisestahan tässä on kyse. Mun Samsung on niin erilainen ja kieltämättä helpompi käyttää, siinä pääsee vähemmillä klikkauksilla. Tuossa navigaattoripuhelimessa on monia samoja juttuja.
  Hyviä työpäiviä!

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...