keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Kukintaa kaivataan

Täällä ei kuki, mutta olisi kiva jos kohta kukkisi. Kuva on viime vuodelta toukokuun lopusta.

Vappu yllättää minut joka vuosi ja niin se nytkin tuntuu tulevan liian aikaisin. En ole vapunviettäjä koskaan ollut, joten suhtaudun siihen taas nihkeästi. Otan mielelläni koiran hoitoon. Simat ja munkitkin jäävät kokeilematta, ei siksi ettenkö tykkäisi, vaan siksi, että vyötäröni menee kohta minusta edelle.

Kahden vilkkaan päivän jälkeen tahdon vain olla ja levätä, ja viettää laatuaikaa miehen ja hauvan kanssa. Kuvassa hauva sai päähänsä yhtenä päivänä istahtaa skeittipuiston portille tarkkailemaan nuorison touhuja. Eikä inahtanut siitä mihinkään.

Musta kollaasi on mukana vain siksi, että tekisi mieli tehdä taas joskus sinisimpukoita ja käydä jossakin matkoilla.

16 kommenttia:

 1. Aion ruokkia matkustusintoa niin että kohta olet valmis ottamaan R-kioskilta lainaa 30%:n korolla että pääset johonkin ihanaan paikkaan. Mihin tekis eniten mieli?

  Meri

  VastaaPoista
 2. Matkailu kuulostaisi huikealta. Taisi tänään jysähtää tuonne jonnekkin, että kesäloma on kuralla. Ei ole aikaa tehdä sitä kirjallista urakkaa sittenkään tässä keväällä, joten kesäkuu meni sitten siihen... Argh!

  VastaaPoista
 3. Minäkään en ole vappuihmisiä.. Mutta lasten takia sitä on pakko viettää. Paitsi tänä vuonna ovat isänsä luona. Paistan munkit, ja se on siinä. varmaan syön niistä puolet!

  Mutta silti; hauskaa vappua!

  VastaaPoista
 4. Minä olen kyllä vappuihmisiä eli juhlaihmisiä. Nyt vaan ei ole inspistä juhliin, eikä oikein tuttavapiirissämmekään enää räiskytä kovin vappuna. Rauhallista vappua jokivarressakin vietetään, pihatöitä ja ulkoilua, sellaista mukavaa leppoisaa puuhastelua!

  Ihana tuo kukkiva puu kuvassasi!

  VastaaPoista
 5. Samaa olisi täällä perusteluna herkutteluille, mutta olen jo ostanut hiivapalan. Pitää kuulema paistaa munkkeja, edes kerran vuodessa ja vappu on hyvä hetki siihen.

  VastaaPoista
 6. Oikein iloista vappua ja terkut Iinuskalta!

  VastaaPoista
 7. Kahdestaan miehen kanssa vappua vietetään, niin ei jakseta sen kummemmin vappua laitella. Silloin kun lapset oli pieniä tuli puhallettua ilmapalloja ja koristeltua kotia serpentiinoilla.
  Mutta kyllä minä kuitenkin toivotan iloista vappua sinulle!

  VastaaPoista
 8. Meri, juuri nyt lähtisin käymään vaikka Helsingissä, Tallinnassa, Tukholmassa tai Lissabonissa, jos olisi rahaa. Vaan kun ei oikeastaan ole, enkä toistaiseksi hae R-kioskiltakaan:) Paljon on kiinni siitäkin, onko kaveria. Viime vuonna Eikka houkutteli, mutta ehkä sitten miehen kanssa käydään heinäkuuussa jossakin.

  Lepis, se urakka on ilmeisesti opiskeluusi liittyvä lopputyö? Tiukalle vetää, vaikka lopputulos sitten palkitseekin. Ja sitten on taas vähäksi aikaa taakka pois. Hyvää vappuviikonloppua kuitenkin, toivottavasti se sujuu stressittömästi iloiten keväästä! Skool!

  Sooiloilija, munkkisi olivat herkullisen näköisiä, kuolasin oikein niiden äärellä. En oli itse kai koskaan tehnyt munkkeja, tai ehkä kerran lapsille. Simaa en yleensä muistanut tehdä, sekin onnistui vain joskus ajoissa. Mutta vain itsetehdyt ovat aidon makuisia, niin se on!

  Maaretta, kuvailemasi vapunviettohan on aivan ihanteellista. Joten hauskaa pihanrapsutteluvappua sinne jokivarteen!

  Arleena, teilläkin herkutellaan aidoilla vappumauilla. Niitä ei korvaa mikään ja miehen toiveita on syytä kunnioittaa, kun kerran pyydetään:) Nuorempi miniä teki täälläkin kerran munkkeja ja hyviä olivat. Hauskaa vappua!

  Puutarhamarsun kolo on siis löytynyt! Kiitos Iinuska ja hyviä vappubileitä pihalla!

  Susanne, samoin meillä vietettiin ennen perinteisin menoin ja usein oli toisten kanssa yhdessä vappua, mutta ei enää.
  Hyvää vappua sinullekin!

  VastaaPoista
 9. Matalalla profiililla meilläkin vappu menee. Simaa kyllä tehtyvä. Mies ostaa pari tippaleipää. Grillaillaan ulkosalla, säästä vähän riippuu. Taitaa minullakin harava hieman heilua. Nautitaan keväästä ja ylimääräisestä vapaasta.

  VastaaPoista
 10. Rita, hauskaa vappua teillekin! Täällä tehtiin pitkä lenkki luonnossa koiran kanssa ja nautittiin auringosta.

  VastaaPoista
 11. Löysin tieni tänne minäkin. Vappu on menyt nakien kanssa temmeltäessä ja pihassa=) Sinullakin näytää olevan oma pötkylä=) Täällä on viisi=)

  VastaaPoista
 12. Miks mää en oo kommentoinut? No hauskaa vappua vielä muutama tovi, huomenna ollan jo vahvasti toukokuussa. Pihakin alkaa olla sula, pääsee hommiin.

  eikka

  VastaaPoista
 13. Vahinko ettei ollut skeittiä kun oli vähän nuorempi, rullaluistimilla kyllä ajan vieläkin..

  VastaaPoista
 14. Hannele ihmettelee3.5.2009 klo 12.00

  Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.....???????????

  VastaaPoista
 15. Mimmuli, tervetuloa! Tämä nakki kuuluu nuoremmalle pojalleni, joka onneksi asuu samassa kaupungissa. Saamme hoitaa koiraa aika usein ja käymme joskus muutenkin katsomassa, kun tulee ikävä. Sinulla on ihania lyhytkarvaisia!

  Eikka, toukokuu aloittikin oikein rysäyttämällä kunnon kesänalun päälle! Parikymmentä astetta alkaa olla sopivasti. Toivotan hyviä pihanrapsutuskelejä sinnekin!

  Hannele, reipas nainen! Rullaluistimet on mulla kokonaan kokeilematta, mutta uskon että on kivaa, kun pääsee jyvälle.

  -Mulla on päällä asetus, että yli kaksi vuorokautta vanhoihin postauksiin tulee hyväksyntä. siksi etten muuten ehkä huomaisi niitä ollenkaan. En keksi muuta konstia, mutta vaihdoin sen sentään kolmeksi:)

  VastaaPoista
 16. minäkin odotan jotain kukintaa, vaikka oikeastaan - kevät on jo täällä ja ensimmäiset kukkaset ovat jo nenänsä näyttäneetkin...

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...