keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Taas buubseista

Kävin siis tänään poistattamassa ompeleet rinnoista. En pelännyt eikä sattunut. Hoitaja vakuutti, että kaikki näyttää parantuneen erinomaisen hyvin, vaikken kyllä ihan uskonut. Pyysin silti vielä haavoille teipit, kun rintaliivin alaosa sattuu juuri pitkien haavojen päälle. Kotimatkalla tarjosin itselleni lohdutuspalkintona lounaan kaupungissa.

Ja ainakaan vielä nännit eivät ole pudonneet. Näytän muuten ihan siltä kuin entinen pienirintainen olisi ottanut parin desin implantit!

Mutta olen jännityksestä kankeana! Nukuin koko iltapäivän tämän koettelemuksen päälle. Yhtäkkiä tuntuu pistelyä ja jomotusta ja olen ihan varma, että jotakin on vialla. Päivällä kotiin tultuani huomasin heti, että haavat olivat vuotaneet kudosnestettä ja paljon enemmän kuin aikaisemmin. Lisäsin vain toppausta päälle ja panin silmät kiinni. Aion avata teipit vasta huomenna ja katsoa, mitä näkyy.

Jos kaikki menee hyvin, on tarkoitus lähteä hiihtolomalla taas vanhempia katsomaan. En kyllä pääse nytkään hiihtämään, vaikka nuo kuvan Virpiniemen ladut houkuttelisivatkin.7 kommenttia:

 1. Onpa hyvä ettei sattunut, joskushan ne tikkien poistot vähän tuntuu..Ja kiva että paraneminen on sujunut noin hyvin.Vau, kuvauksesi mukaan sulla nyt on oikein upeat boobsit.Muuten, hyvä tuo kuva tuossa ylhäällä, sopii niin aiheeseen;-) Ja kukkakuva on ihana!

  VastaaPoista
 2. Yelian, kyllä näistä varmaan hyvät vielä tulee verrattuna entisiin. Otettiin sentään 1100g pois, kuppikoko pieneni neljällä. Sivutuotteena sai kohotuksen, joten rinat on nyt ainoa täysin kiinteä kohtani;)

  VastaaPoista
 3. Ihan hyvältä kuullostaa. Vaatii vain aikaa..Hyvä, ettei ompeleiden poisto sattunut.

  Käyn muuten tuolla Virpparissa joskus syksyisin. Ikinä en ole siellä hiihtänyt (kuten en muuallakaan), lapset ovat joskus laskeneet siellä mäkiä. Siellä on hurjat mäet!

  VastaaPoista
 4. Jos vuoto jatkuu, niin tiedän täällä etelässä erittäin etevän akupuntiopaikan, jossa se homma saadaan hoidettua kuntoon. Oikeasti!

  Paranemisia!

  VastaaPoista
 5. Sooloilija, Virpiniemi on ihmeellinen kumpuesiintymä meren rannalla. Kävimme siellä jo lapsena hiihtämässä ja laskemassa mäkeä. Ja ne mäet ovat jyrkkiä!

  Lepis, ei ollut tullut mieleenkään kokeilla akuhoitoa. Uskaltaiskohan? Minullakin on täällä yksi, jolla olen käynyt aikaisemmin.

  VastaaPoista
 6. Kyllä siinä monenlaista vaihetta on, ennen kuin uudet tisukat on ihan "valmiit" Noin puolen vuoden päästä ne on sillä kohdalla mihin jäävät (niin mulle ainakin sanottiin) Ne tehdään hiukka kireiksi ja sitten painovoima hoitaa homman loppuun. Muistan, että aluksi nännipihat näyttivät kuin päälleliimatuilta lapuilta, mutta nekin on asettuneet. Vasta vuoden päästä on ihan valmista. Muttas se on vähän verrattuna siihen, että niitä entisiä reppuja olet kannellut noin 40 vuotta...

  VastaaPoista
 7. Vicki, tämä ompeleitten poisto oli yllättävän vaikuttava, vaikka siellä on edelleen ne sulamattomatkin. Alkoi vuotaa enemmän. Kyllä ne kiinni on, mitä nyt muutama reikä. Vasen, joka on enemmän turvoksissa, tihkuttaa kudosnestettä koko alahaavan pituudelta nyt yhtäkkiä. Kahden viikon päästä on ehkä jo parempi tilanne ja kolmen viikon päästä on ensimmäinen näyttö.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...