maanantai 19. lokakuuta 2015

Chanelia vaihteeksi


Olen käyttänyt vuosien varrella enimmäkseen Chanelin tuoksuja, mutta hyvin harvoin muuta kosmetiikkaa. Jostakin syystä en ole tuntenut vetoa niihin. Tuoksuihin sen sijaan ihastuin jo alle kaksikymppisenä, kun hankin itselleni ruohoisen Chanel 19:n  ja raikkaan tyttömäisen Cristallen. Tuo 19 olikin pitkään lempparini. Joskus myöhemmin sain kierrätyksenä ystävältäni suuren pullon tummanpuhuvaa Cocoa, draamakuningatarta, joka oli ihanan tupakan ja nahansävyinen lumoava tuoksu, mutta aivan liian voimakas käytettäväksi juuri missään. 

Kun Coco Mademoiselle lanseerattiin, tunsin löytäneeni oman nimikkotuoksuni. Paitsi etten ollut neiti enkä enää nuorikaan. Siitä lähtien on aina ollut yksi pullo sitä hyllyssä, ja nyt on toinenkin vartaloöljynä. 

Kesällä halusin kokeilla vaihteeksi Chanelin huulipunaa ja nappasin vähän kiireessä Rouge Coco Shine -sävyn 80 Suspense. Kaunis viileä puna on kyllä ihana, mutta kesällä se näytti aika tummalta huulillani. Ne kun ovat itsessäänkin tummat ja muuttavat aina punan väriä. Nyt syksymmällä se taas näyttää liian kirkkaalta.

Vähän myöhemmin katselin Chanelin tarjontaa jossakin ja näin heti yhdessä paletissa omia värejäni. Ja tiedättehän:  kun näkee omia värejään, pitäisi tajuta että niitä on kotona jo monessa muussakin paletissa ihan tarpeeksi. Eikä mitä, kassalle vaan!


Nämä ovat oikeasti ihania. Jokainen on käyttökelpoinen. Sopivat minulle kuin nakutettu. Kiiltoa on vain vähän, juuri sopivasti. Värit sekoittuvat toisiinsa luomilla kuin unelma, sen olen muuten kaikista näistä kalliista paleteista huomannut.


Senkin olen huomannut uusia luomivärejä kokeillessa, niin olisi ihanaa, kun olisi vielä nuoret ja sileät luomet ilman silmälaseja. Te joilla on sellaiset, iloitkaa niistä!



8 kommenttia:

  1. Vaikuttaa Chanelin luomiväripaletiksi hyvänlaatuiselta. Chanelin kompastuskivi on omissa silmissäni juuri luomivärit, pigmenttiä ei yleensä nimeksikään, koostumukset on tosi kovia ja jauhoisia. Kun sitten taas huulipunat, ripsivärit, meikkivoiteet aivan huippuja! Ai niin ja Chanelin mustaa kajalia olen käyttänyt vuosia, se on yksinkertaisesti paras.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kokeillut edes niitä suosittuja meikkivoiteitakaan, outoa. Tuossa omassa paletissani on onneksi ihan kohtuullinen pigmentti ja värit sekoittuvat kauniisti. Kummallisia muuten nämä mieltymysjutut, minä kun en pidä Diorin viisikoista. Ne ovat kauniita katsella, mutta eivät kovin käytännöllisiä.

      Poista
  2. Mulla on CC:n huulipuna Rouge Coco 117 Magnolia - siis aika nude sävy ja tykkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti googlettaa, ja kaunis väri se tosiaan on. Miellyttävä tuntu huulilla on myös tärkeä, laatupunasta tulee hyvä olo:)

      Poista
  3. Minua hymyilytti tuo silmäluomi-osa...eipä sitä nuorena osannut arvostaa sileitä luomia, mutta nytpä osaa :-))
    XX

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuorena sitä voivotteli kaikenlaisia tyhjänpäiväisiä juttuja eikä osannut iloita nuoruudestaan ja kauneudestaan! Nelikymppisenä muka huomasin, ettei käsivarsillani kannata käyttää hihattomia mekkoja. Kunpa olisin osannut sillon nähdä niiden kiinteyden ja ajatella, että vielä vanhanakin elämä jatkuu.

      Poista
  4. Kaunis sävy. Mikä se tarkalleen on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paletti on 202 Tisse camelia ja huulipuna 80 Sublime.

      Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...