sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Blurrauspuuteri, onko totta?


Minä vaan halusin sen. Ei mitään järkisyitä eikä tarvetta. Sensain irtopuuteri ja Clarinsin kompakti pitävät kyllä mattana sieltä, mistä haluan, enkä halua kovin puuterista lopputulosta yleensäkään.

Mutta halusin sen silti. Tämä meni ihan tuhlailun puolelle, minähän olen töissä vain puolet viikosta ja siitä maksetaan sen mukaan.


Yves Saint Laurentin Poudre Compacte Radiance Perfectrice Universelle, siinä sen nyt on!
Se on siis tuollainen ohuenohut väritön puuteri, joka kiinnittää meikin ja tuo valoa kasvoille. Samalla sen on tarkoitus saada iho näyttämään virheettömältä.

En harrasta kovin paljon YSL:n meikkejä, vaikka ne ovat superihania ja ylellisiä. No koska hinta. Touche Eclat -meikkivoide kyllä on ollut käytössä jo pitempään. Valokynää en käytä enää ollenkaan. Keväällä hankin tuon hurmaavan poskipunan, jota olen jo kuluttanut aika lailla; se todella imartelee vanhempaakin ihoa. Noita kahta huulipunaa olen käyttänyt myös ahkerasti, ne ovat erikoisella tavalla ohuita ja pigmenttisiä samaan aikaan. 


Tätä häivyttävää ja kirkastavaa puuteria on kehuttu paljon (mm. täällä) ja minulla ei ole laatikossani ollut tällaisia aikaisemmin. Ostin tosin joskus Make Up Foreverin HD-puuteria pienen rasian, ja sitä olen kokeillut pienellä siveltimellä silmien alle peiteaineitten kiinnitykseen. On kyllä toiminut siinä hyvin, mutta ei ole ollut valittamista vakiotuotteissanikaan. 

Itse asiassa Clarinsin kakkupuuteri on superpehmeää ja ohutta ja tekee nättiä jälkeä siveltimen kanssa. Vielä kauniimpaa jälkeä saa Sensain ohuella irtopuuterilla, silloin kun sellaista kaipaa. Sitä ennen käytin vuosikausia YSL:n irtopuuteria, jolla oli maailman käytännöllisin pyörityssysteemi sisällä ja kätevän litteä sivellin mukana. 


Kuvassa on kasvoilla Diorin Star -meikkivoide väri 021. Sen päällä kuvassa vasemmalla puolella on YSL:n valkoinen puuteri ja oikealla Clarinsin Ever Matte -mineraalipuuteri värissä 00 transparent opale, kumpikin siveltimellä levitettynä.

Lämmintä väriä kasvoille tuo sipaus Diorskin Nude Tan -aurinkopuuteria sävyssä 002 Amber. Posket punaa Max Factorin ihana Creme Puff Blush -puuteri, väri 15 Seductive Pink.

Huomaako eroa puutereissa? Itse en näe mitään eroa. Tosin olen vähän huono ottamaan meikkikuvia, enkä saanut tästä edes täysin tarkkaa. Joka tapauksessa en nähnyt peilissäkään mitään eroa. Alkoi jo vähän kaduttaa. Mutta myöhemmin, toisena päivänä, käytin YSL:n Le Teint Touche Eclatia ja Lancomen Rénergie-peiteainetta, jotka ovat vaaleita talveen sopivia sävyjä. Sivelin päälle kevyesti koko kasvoille uutta puuteriani. Ihmettelin vielä tuntien päästä hyvin säilynyttä meikkiä ja raikkaan näköistä ihoa. Silmien allakin oli täysi rauha.

Ehkä siinä sitten on jotakin taikaa!



11 kommenttia:

  1. Hah, joskus on pakko tehdä niitä ihania turhuusostoksia. ;) Ehkä aavistuksen blurratummalta näyttää vasen puoli, jos suurennuslasilla katsoo. :D Nää valkoiset puuterit on muuten se juttu nyt, katsotaan kauanko menee, että joku markettibrändi saa omansa, ei varmaan kauaakaan, koska YSL:n on Lorkulla ja sinne tulee nopsaan markettipuolelle yleensä nämä hitit. Tämä on vielä edullinen puuteri. Guerlainin tuleva vastaava valkoinen puuteri maksaa 160 euroa... Mutta se rasia on käsittämättömän upea ja painaa ihan hirmuisesti. <3 Itse koin, kun pääsin Guerlainin viime viikolla lehdistötilaisuudessa testaamaan puuteria, että jäljessä tähän ei ollut kovinkaan paljoa eroa, jos ollenkaan, mutta Guerlainin koostumus oli jotenkin ohuempaa ja hienojakoisempaa kuin tässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, keneltähän tämäkin houkutus tuli;) Onpa muuten Guerlainilla hintaa, taitaa olla tuleva keräilyharvinaisuus tulossa. Sellainen joka pidetään kampauspöydällä koristeena Shalimarin ja hopeakaiverruksin koristetun hiusharjan vieressä.

      Poista
    2. Juu se on Limited Edition, tulee vain joulukokoelmaan. :)

      Poista
    3. Piti vielä eilen lisätä, mutta unohdin. Että se Guerlain on todellakin sellainen jota ihaillaan meikkipöydän päällä ja huokaillaan, eihän sitä melkein raaski käyttää. Tää YSL:n versio on taas niitä käyttöön tarkoitettuja. :D

      Poista
    4. Joo, tälle ei huokailla, mutta huomasin tänäänkin, että aika kivan ja luonnollisen hohteen se vanhemmallekin iholle tuo.

      Olisipa sellainen lipastonpäällys, jolle voisi asetella kauniita ylellisyysesineitä:)

      Poista
  2. Ihosi näyttää todella hyvältä! Hyvä kuva sinusta muutenkin. Minäkään en huomaa suurta eroa vasemman ja oikean puolen välillä, mutta uskon silti, että tuo puuteri on kaikkien kehujen arvoinen :) En pysyttele poissa tämänkään villityksen luota, vaan aion ehdottomasti tutustua näihin eri vaihtoehtoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia! Olen pitkään vältellyt puuteria ja käyttänyt sitä lähinnä nenälle, mutta nyt se tuntuu taas ihan kivalta, kun on löytynyt hyviä ja tarpeeksi ohuita tuotteita. Ja kaikenlaista uutta tulee kovaa vauhtia:)

      Poista
  3. Hyvältä näyttää! Ja kyllähän sitä joskus täytyy itseään hemmotella vaikkapa puuteriostoksella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä hemmottelua tämä ostos juuri on: pientä ylellisyyttä, jota ei ehdottomasti tarvitse, mutta voi silti himoita:)

      Poista
  4. Oi, mitä ylellisyyttä, aivan ihanaa! <3

    Mahtavat kuvat!

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...