perjantai 7. marraskuuta 2014

Tehokkaampaa tehokkaampaa


Kun vuodet tässä vierivät ja mahdollisen viisastumisen lisäksi iän merkit lisääntyvät ulkoisesti koko ajan selvemmin, olen alkanut panostaa tehokkaampaan ihonhoitoon. Olen kyllä aina hoitanut keskeiset kauneusrutiinit hyvin: terveellinen ravinto ja tarpeeksi vettä, riittävä uni, myönteinen elämänasenne ja niin edelleen. Opin lisäksi jo nuorena puhdistamaan meikit illalla ja käyttämään kosteusvoidetta. Germaine Monteilin kuorintavoide tuli myös kuvioon on lukioikäisenä, kun kaupungin ylellisin kemppari sijaitsi kulman takana. Sieltä ostin kaikenlaisia ihanuuksia, muun muassa hajuvesiä ja Diorin kynsilakkoja. Ensisijainen sijoituskohde taskurahoille oli kuitenkin levykauppa, mutta jäi sitä vielä muuhunkin.

Vuosien mittaan on kaappiin ilmestynyt vaihtelevaan tahtiin erihintaisia voiteita, naamioita ja seerumeita. Aika vähän on sellaisia luottotuotteita, joita pidän aina saatavilla, ja vaihtelen voiteita surutta. Ihohan tykkää myös vaihtelusta ja kiittää aina aluksi, oli voide sitten minkälainen tahansa.


Olen nyt siirtynyt kokeilemaan Medik8-tuotteita kosmetologin suosituksesta. Kerroin aikaisemmin käyneeni kaksi kertaa neulattomassa mesoterapiassa.  Ensimmäisellä kerrallahan silmäpussit pienenivät huomattavasti aineenvaihdunnan vilkastumisen takia, toisella kerralla en huomannut oikeastaan mitään muutoksia. Aloin kuitenkin alusta asti käyttää aamuisin C- ja E-vitamiiniseerumia muitten voiteitten alla. Tällä olisi tarkoitus toimia antioksidanttina ja tiivistää ihoa,  sitä kautta iho siis tasoittuu ja kirkastuu. Ainakin jos hyvin käy. Koska tuote on lääketieteellisesti kehitetty, uskon sen tehoon.

Kirkastumisen uskon jo näkevänikin, samoin huokoset ovat mielestäni pienentyneet nenällä. Kasvojen punotus on myös selvästi vähentynyt, mutta se saattaa hyvin johtua kesästä, jolloin käytin kolme kuukautta Avenen couperosaihon tuotteita ja välttelin aurinkoa, koska oli liian kuuma!Irtosalaman kanssa touhutessa räpsähti iloisesti ylivalottunut vahinkolaukaus myös takana olevasta kukasta.

Sittemmin olen hankkinut myös yövoiteen alle tarkoitetut retinolitipat. Tätä ainetta aloitellaan miedoilla pitoisuuksilla ja edetään ihon tottuessa vähitellen vahvempiin. Retinolin pitäisi valmistajan mukaan kiinteyttää ja silottaa veltostunutta ihoa. Se nopeuttaa kuolleitten ihosolujen irtoamista ja tasapainottaa talineritystä. No, retinolin teho on todistettu jo aikaa sitten. Tätä annostellaan vain kolme tippaa iholle. 


Ostin vielä tuollaisen L-mantelihappoa sisältävän puhdistusgeelin AHA-kuorintaan. Vähän epäillen olen aina suhtautunut hoitaviin puhdistustuotteisiin: miksi tuhlaisin rahaa sellaiseen, joka viipyy iholla vain sekunteja? Minulla ei riitä kärsivällisyys kovin pitkiin sessioihin, mutta täytynee yrittää hieroa tätä vähän pitempään muutaman kerran viikossa, ettei mene rahat hukkaan. 

Puhdistusgeeli maksoi 27 euroa, retinolin sai reilulla neljälläkympillä ja CE maksoi kuutisenkymppiä. Ei halpaa, mutta ei nyt kamalan kallistakaan. Juonteet ja rypyt saavat toivottavasti nyt vähän hidastusta näistä aineista, ehkä silotustakin. Meikkihullulle ryppyinen iho ei ole kiva asia. Tai sitten hulluus pitäisi kohdistaa johonkin muuhun asiaan. Lapsenlapsia odotellessa aioin kokeilla vielä sitä neulallistakin mesoterapiaa, kunhan saan rahat kokoon.


Millä itse taistelet ajan merkkejä vastaan? Onko löytynyt jotain, mikä tuntuu tehoavan?7 kommenttia:

 1. Mulla on kaapissa parit MEDIK8 seerumit, mutta en ole ehtinyt perehtyä niihin vielä täysin. Puhdistusgeeli vaikuttaa mielenkiintoiselta tuotteelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas ei ole kokemusta kovin tehokkaista aineista, tai Visionnairea ja Perfectionistia tehokkaamista, ja niistäkään en pullollisen jälkeen huomannut mitään eroa entiseen. Siinä mielessä olen ihmetellyt, miten sinä pystyt näkemään erittäin hyvin hoidetussa ihossasi testaamiesi tuotteiden vaikutusta:)

   Poista
 2. Erittäin kiinnostava postaus! Oli hienoa kuulla kokemuksiasi sarjasta, joka myös minua kovasti kiinnostaa. Hyvin tuntuu tepsivän :)

  Suurin huolenaiheeni ihonhoidossa on kuivuus, joka vain pahenee iän myötä. Niin kuin varmaan jo arvaatkin, olen ihonhoidossa hyvin tarkka. Juon paljon vettä ja nukun päiväunia :)

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin juuri teatterissa ystävien kanssa, jotka kaikki ovat viisi vuotta minua vanhempia. Tulin ajatelleeksi, että en näe heidän ihoaan tai ryppyjään, näen vain ihmiset, joista pidän. Siksi tuntuu omat touhut joskus turhanpäiväisiltä. Silti, minulle se on tärkeää, ja myös elämänikäinen kiinnostuksenkohde.

   Poista
  2. Totta. Vain omat rypyt ovat kiinnostavia :). Ystävää ei edes tule katsottua sillä silmällä.

   Poista
 3. Kiinnostavat tuotteet ja kiva postaus, kiitos. Myös tuo hauska vahingonlaukaus kävi somisteeksi oikein hyvin.
  Teatteriajatuksesi ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieheni on alkanut kauhistella omaa kaulaansa ja sen ryppyjä ja voivotella, miten peilistä katsoo nykyään vanha mies. Minä vastaan, että en todellakaan näe mitään vanhaa miestä, vaan hyväkuntoisen ja elämäänsä tyytyväisen miehen! Hän on kaikkea muuta kuin turhamainen, mutta kyllä se iskee meihin kaikkiin näköjään jossakin vaiheessa;) Ajattelen, että muut näkevät ennemminkin, mitä ajattelemme kuin miltä näytämme.

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...