maanantai 13. lokakuuta 2014

Näkymättömiä pikkuapulaisia, tarpeen vai ei?


Kuulin tässä vasta alkusyksystä, että on tällainenkin olemassa kuin ripsivärinpohjustaja. Toiselta nimeltään se on ripsiseerumia ja sitä voi siis käyttää hoitavana aineena yölläkin. Syntyi sitten ihan salamana tarve tällekin. 

On oikeastaan hauskaa katsoa peilistä, kun ensin ei näy ripsiä ollenkaan. Ripsien taivutuksen jälkeen niitä ei oikeastaan näy edelleenkään. Uusi Diorin pohjustaja on väriltään valkoista ja levityksen jälkeen silmissä on sitten yllättäen tuuheat valkoiset ripset. Ihan kivan näköistä!


Käytössäni on tällä hetkellä musta Estée Lauderin Sumptuous Extreme ja Sensain Volumising Mascara. Viimeisiään vetelevänäkin Lauder antaa valtavalla harjallaan runsaasti massaa ja tekee pohjustajan kanssa ja ilman aika massiviset ripset yhdellä kerroksella. Välillä tulee pohjustajan kanssa jopa paakkuja ja niitä joutuu siistimään kuivalla harjalla. Sen kanssa ei siis pohjustajia tarvita. 

Sensain volumising-harja tekee tarkkaa jälkeä, mikä onkin sen paras ominaisuus minun mielestäni. Sitä voi myös kerrostaa kauniisti. Pohjustajan kanssa saa enemmän pituutta, mutta se myös ehtii suoristaa ripsistä taivutusta pois. Ripset nousevat siis vain suoraan ylöspäin eivätkä kaarru kauniisti. Tulee herkästi hämähäkki-efekti, jonka aikuinen nainen ihan suosiolla jättää kyllä teineille.

Seuraavaksi otan käyttöön taas vanhan luottoripsarini Lancomen Hypnôsen. Koekäytössä sen tarkka harja ottaa pohjustetut ripset käsittelyynsä ja tuottaa oikein hienot ripset. Tulee sillä hyvät yksistäänkin, mutta pohjustaja  kanssa tulee vielä paremmat.

Harjoittelu siis jatkuu. Pitääkö pohjustajan antaa ehkä ensin kuivua ripsiin ennen ripsivärin levitystä? Käyttääkö joku muu sellaista?


Toinen näkymätön apulainen on väritön huulterajauskynä. Olen ollut haluton maksamaan siitä, kun ei ole kokemusta tarpeestakaan. Nyt sopivan hintainen löytyi Yves Rocherin liikkeestä. 

Rajauskynän tarkoitushan on pitää huulipuna rajojen sisäpuolella, ettei se lähde valumaan pystyryppyjä pitkin. Tuollaista valumista en ole oikeastaan koskaan huomannut, korkeintaan jossakin pikkujouluissa kirkkaanpunaisen huulipunan kanssa. Käytän yleensä rajauskynää ennemminkin huolittelemaan huulten rajoja ja tuomaan väriä huulille kuin estämään valumista. 

Tämän kynän tarpeellisuus jää siis vielä nähtäväksi. Muutaman kokeilun perusteella sanoisin, että se on -näkymätöntä.
14 kommenttia:

 1. Tavattoman ihanat kuvat näkymättömästä apulaisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kokeilin kukan terälehti -kikkaa, jonka olen nähnyt muualla toimivan hyvin kosmetiikkapostauksissa:)

   Poista
 2. Hienoja kuvia - ja jännä tuo ripsiseerumi - itsekin noita joskus mietin, mutta kun minulla ripset tuppaavat muutenkin ottamaan silmälaseihin kiinni, niin olen jättänyt kokeilematta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa hyvin olla, ettet tarvitsekaan mitään pohjustusta ripsiin:)

   Poista
 3. Itselläni on käytössä Estee Lauderin vastaava tuote ja se todellakin pidentää itselläni sellaisten ripsivärien kestoa ripsissä, jotka muuten lähtevät suttaamaan melko pian, pituuttakin tuo jonkun verran lisää, mutta ei mainittavasti. Itse olen antanut kuivahtaa ihan pari sekunttia, mutta edelleen niin, että massa on yhä vähän kosteaa. Saan ainakin mielestäni noin kauniimman lopputuloksen. :) Huultenrajaukseen mulla on Artdecon vastaava tuote, joka on myös huippu. Sen käytön aloittamisen jälkeen olen enää hyvin harvoin rajannut huuli värillisillä kynillä, kun yhdellä värittömällä sävyllä tulee hyvin toimeen. Ihan must, ei leviä värit huuliryppyihin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tullut ollenkaan ajatelleeksi, että pohjustaja vaikuttaisi myös ripsivärin pitoon ja kestoon. Huonoa ripsiväriä ei yleensä kestä katsella kovin kauan, mutta tällä konstilla saattaisi saada sellaisen käytettyä ainakin hintansa edestä pois.

   Poista
 4. En ole erikoistuotteiden käyttäjä, mutta ripsareissa luonta Cliniquen laatuun kuten luomivärissä ja huulipunissakin. Taidan olla aika kaavoihin kangistunut ihminen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on aika vähän kokemusta Cliniquen meikeistä, paitsi huulipunista, koska merkki ei panosta pakkausten houkuttelevuuteen ja mainontaan samalla tavalla kuin muut. Siihen ilmeisesti perustuu hiukan edullisempi hintakin, ja sehän on hyvä asia. Laatu on minunkin kokemusteni mukaan loistava aina kun käytän jotakin.
   Kaikki ei vaan ole vaihtelunhaluisia samalla tavalla, ja siinä säästyy pitkä penni!

   Poista
 5. Olettaisin, että pohjustustuotteen pitäisi kuivua enne varsinaisen ripsivärin käyttöä.

  Suosin erottelevia ripsareita, taivuttavuudesta plussaa. Yleensä toisen silmän ripset taipuvat kauniisti, toiset sojottovat suorina... Ja se on tietysti ehdotonta, ettei ripsiväri leviä helposti rasvoittuvilla luomillani.

  Luin jostain (blogista, totta kai!) suosituksen IsaDoran Volume & Curl-ripsarista, joka hakkaa kuulemma monet kalliit merkit taivuttavuudessa, pysyvyydessä ja volyymissa. Ehkäpä se pääsee piakkoin testiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilin nyt lomalla ja totesin, että pieni kuivahdus on paikallaan. Jos levitän värin heti pohjustajan päälle, ripset oikenevat helposti taivutuksestaan ja tökkivät linsseihin. Ei siis sojotusta tänne.

   Poista
 6. Ihanat kuvat! Ja väritön huultenrajauskynä on niin hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun pitää vielä näköjään perehtyä sen käyttöön:)

   Poista
 7. Ripsiseerumi on kiinnostava tuote, en ole kokeillut, mutta olen miettinyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyhyen kokeiluni perustella päättelen, että sen tarve riippuu ripsiväristä. Runsaan, tuuheuttavan ja pidentävän ripsivärin kanssa se on ihan turhaa, kuten Hypnose tai Estee Lauderin Sumptuos Extreme. Mutta kun töissä levitin aamulla silmiini Max Factorin vedenkestävää 2000 calorie -ripsaria, tuli tuuheuttavaa seerumia ikävä. Tosin parilla-kolmella kerroksella sai silläkin ihan hyvät ripset.

   Pidän työpaikalla varameikkejä, kun en aina aamulla ehdi naamaa laittaa:)

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...