torstai 25. syyskuuta 2014

Vilma ja minä


Piti ottaa itsestä uusi kuva, itse tietysti ja yhdellä kädellä tähdäten. Jostakin syystä satun aina innostumaan asiasta juuri kolmantena päivänä hiustenpesusta, jolloin on jo todella bad hair day, lättänä ja suora malli. Sellaisena päivänä olen ottanut muutkin blogissa julkaistut kuvat, hohhoijaa. Näitä katsellessa tulee aina mieleen, että voisihan sitä kokeilla taas lyhyempääkin mallia. Vaikka piikkisuora se on lyhyempänäkin.


No joka tapauksessa menin vierashuoneeseen, koska sen ikkunasta tuli paras luonnonvalo, sinne paistoi siis iltapäivän aurinko. Vilma hyppäsi sängylle mamman seuraksi ihmettelemään touhua.


Eihän tuota touhua kauaa viitsinyt seurata, kun päiväunet alkoivat kutsua pikkukoiraa.



Kokeilin huvikseni, tuleeko lähikuvasta armeliaampi vanhenevalle iholle, jos lisää silmiin vähän tavallista enemmän tummaa väriä, esimerkiksi ronskit alarajaukset harmaalla luomivärillä. Ja jos tupsuttaa iholle reilusti irtopuuteria, vaikken sitä normaalioloissa käytä kuin T-alueella. Auttaa se. Valokuva syö värit ja mattapintainen iho näyttää kuvassa vähemmän vanhalta kuin kiiltävä, siis täysin päinvastoin kuin luonnossa.

Puuterin kanssa on vähän sama kuin mineraalipohjan kokelujen kanssa. Tulin siihen tulokseen, että ainakaan bareMineralsit eivät sopineet yli viisikymppiselle iholleni. Näytin tosi ryppyiseltä, vaikka kuinka vähän levitin. (Juttua täällä.)


Huulilla on muuten Lumenen huulikiiltokynää Miracle Lip Sorbet värissä 10, kaunein kevät. Se on tässä kyllä jotenkin pinkimpi kuin oikeasti onkaan. Minulla on näitä kyniä jo yhteensä kuusi, varsinainen supersuosikki siis. Yksi laukussa, yksi töissä, neljä eriväristä kotona.


Koirahan tunnetusti voi nukkua silmät melkein auki tai ainakin puoliksi kiinni. Se on heräteltävissä nanosekunnissa, jos jääkaapin ovi narahtaa tai jossakin liikkuu ihmisiä.



19 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen juttu. Itse olen aivan pöljä mitä minkäänlaiseen meikkaamiseen tulee. Tämä Sinun seuralaisesi on kyllä suloinen jos mikä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi seuralainen on täydellinen sellaisenaan, aina yhtä herttainen, jos vain haluaa;)

      Poista
  2. Ensimmäinen kuva on mielestäni paras, mutta kyllä sinusta saa hyviä kuvia joka kulmasta. Osaat meikata tosi hyvin ja näytät kyllä ikäistäsi nuoremmalta.

    Itse tunnen olevani taas harmaa ja väsähtäneen näköinen, vaikka eilen kävin teetättämässä uudet kulmatkin. Jotenkin on ollut kauhean kuluttavaa tämä työelämä kesäloman jälkeen ja jokaisen viikon jälkeen tunnen vanhentuvani kuukaudella. Eikä mitenkään mieltäylentävää ole sekään, että olen syntynyt vuonna -62 ja sain kaksi vuotta lisää työaikaa ennen eläkeikää. Sinnekö pitäisi jaksaa?

    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon että monelle tuo eläkeiän nousu tuntuu murskaavalta uutiselta. Kaiken tämänhetkisen säästökiireen ja yt-neuvottelukierteen keskellä joutuu miettimään, kauanko tätä vielä pitää jaksaa. Omakin eläkeikäni nousee, mutta en tiedä kuinka paljon. Sitä paitsi meillä on noussut eläkeikä jo 90-luvulla, omani olisi 64,5, ja nyt osittaisella sairauseläkkeellä 63.

      Oikeasti työssä on kiva olla ja moni olisi mielellään pitempään, jos se otettaisiin jotenkin huomioon. Vaikka niin, että halukkaat yli 58-vuotiaat voivat siirtyä osa-aikaeläkkeelle, jos lupaavat jatkaa 65-vuotiaaksi. Tai jotain muuta todella houkuttelevaa, nyt näyttää siltä, että ihmiset eivät vaan jaksa loppuun asti. Suomalainen työmoraali on niin korkea ja tuottavuus oikeasti hyvää.

      Poista
  3. Ihania kuvia, näistä tuli hyvälle mielelle, komea ja kaunis on hauvelikin. <3 Todella kaunis meikki, en osaa noin nätisti huuliani punata ja tyydyn huulikiiltoihin, kun aina on joko hampaissa tai yli huulipunat. Nätti oot kuin mikä.

    Aurinkoista viikonloppua toivottelee Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuossa on vain huulipunaa. Ajattelin kyllä nyt jälkeenpäin, että se saattaa olla myös Clarinsin Jolie Rouge 18 sweet plum, on jotenkin sen värinen. Se on ihana arkipuna, säteilevä ja helposti levittyvä.

      Poista
  4. Kivoja kuvia - upeita olette molemmat!
    Ja sinun ihosi on uskomattoman hyvässä kunnossa!
    Kivaa viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, puuterikin tekee tehtävänsä;) Oikeasti ihoni on aina ollut aika normaali ja ongelmat ovat vain värin epätasaisuudessa ja syvenevissä juonteissa. Olen varsin pisamainen ja kuvissa se näyttää pahalta.
      Kivaa viikonloppua sinnekin!

      Poista
  5. Ihanat kuvat ja kuvattavat. Eka kuva oli ehdottomasti paras. En nähnyt likaisia hiuksia, vaan erittäin hurmaavan daamin. Ja Wilma on itse suloisuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kävin tänään ostamassa peittävämpää meikkipohjaa, ja kokeillessaan eri sävyjä kosmetologi sanoi, että ihoni on keltainen. Niinpä onkin, oliivipohjainen, vaikka en ole koskaan vääntänyt itselleni vielä rautalangasta, että se on todella lämpimän sävyinen ja keltainen. Tajusin siinä vasta, että lämpimänsävyinen iho vaatii kylmät värit ja kylmänsävyinen iho ilmeisesti lämpimät värit. Punatukkaisilla on usein hyvin vaaleanpunainen iho ja heille sopivat lämpimät vaate- ja meikkivärit. Näin kauan voi tällaisella väriorientoituneellakin ihmisellä mennä ennen kuin ymmärtää jonkun tällaisen perusasian.

      Poista
  6. Kiitos! Olen päättänyt kehittää hieman pokkaa ja julkaista nämä;)

    VastaaPoista
  7. Sitten kun jään eläkkeelle, voin vasta laittaa pärstäni tänne. Rohkeutta se ehkä silloinkin vaatii... Kun luen näitä meikkijuttuja, ihmettelen et onko tuollaisiakin aineita olemassa? Silti ei kyllä oma kokeilunhalu ala jostain syystä kutkuttaa. Sinä näytät nätiltä ja huolitellulta, joten olisit kyllä mainio kannustin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla, eittei munkaan kannattaisi täällä itseäni tuoda esille. Tykkään kuitenkin lukea blogeja, joissa näen ihmisen siellä takana, siinä mielessä omakuvien julkaiseminen on hyvin perusteltu. Ja jos vielä yhtenä harrastuksena on kosmetiikka, ja varsinkin vanhenevien naisten käyttämänä, niin haluan tulla näkyviin. Meikkikikkoja ryppyluomille on vaan vaikea valokuvata, kun kamera toistaa ihon virheet liian tarkasti. Lähikuvissa silmät näyttänät kahdeksankymppisiltä;)

      Poista
  8. Tyylikäs, kaunis ja miellyttävä nainen, tykkäsin. Ja Vilma, naisena itsekin ymmärtää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vilma ei poseerauksista perusta! Toki emännän hullutuksia jaksaa aina hetken katsella, mutta kun kamera kääntyy kohti omaa kuonoa, kääntyy samantien koirankin katse poispäin;)

      Poista
  9. Kuvissasi hyvä tunnelma ja oi miten hurmaava koira!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkusiskolta opin muutama vuosi sitten, että kannatta ottaa itse itsestä kuvia. Meillä kummallakaan puoliso ei ole koskaan kameran takana ja omista vanhoista valokuva-albumeistani minä puutun melkein kokonaan. Kuvien mukaan en ole ollut mukana perhejuhlissa tai matkoilla.
      Toki tunnelma on erilainen kun yksin kuvaa, voi tulla teennäistä hymyä ja muuta;)

      Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...