lauantai 5. heinäkuuta 2014

Salainen ase: NUDE


No pitihän se saada tämäkin. Ja uskokaa tai älkää, niin vain kauniin pakkauksen takia! Olen nyt päästänyt sisäisen harakkani täysin valloilleen. Heathrown lentokentällä on vallan hyvät valikoimat kosmetiikkahullulle, jolla on matkakassassa vielä lähes sata puntaa käteistä tuhlattavana käytettävänä, eihän sitä takaisin tuoda. Voin siis hankkia jotakin sellaista, mitä haluan, mutta en välttämättä tarvitse.


Diorin pakkaus on paitsi kaunis ja kiiltävä, myös ihanan painavaa metallia. We care -aurinkopuuterini on lievästi sanottuna vaatimaton ilmestys tähän verrattuna ja siirsinkin sen nyt matkameikkipussiin, jonne se kevyenä sopii. 

Meikeistä haen ennen kaikkea ylellisyyttä ja kauniista pakkauksista saa jokapäiväistä iloa. Tuotteet ovat hyvälaatuisia ja ne kestävät todella kauan. En ole luultavasti koskaan käyttänyt yhtään luomiväriä, poskipunaa tai aurinkopuuteria loppuun asti, olen kyllästyttyäni antanut ne jollekin tai heittänyt lopulta vuosien jälkeen menemään. Hyvin käytettynä kuitenkin.


Diorskin Nude Tan, nude glow sunpowder värissä 002 amber passaa iholleni hyvin. Mukana tullut pikkuinen töpötin on yllättävän pehmeä ja hyvä levitykseen, sillä saa nenänpielet ja hiusrajan kauniisti varjostettua ja kaksoisleuan piiloon, tai sitä ainakin yritän. Käytän pikkusivellintä jopa mieluummin kuin oikeaa varjostussivellintä. 

Väriä tulee siveltimeen juuri sopivan niukasti, ei liikaa, joten ruskeistä läikistä ei ole vaaraa. Itse en opi ikinä käyttämään sivellintä ensin käden kautta, kuten ammattilaiset, joten niitä läikkiäkin on joskus nähty. Jälki on juuri sellaista kuin toivonkin, huomaamatonta muille kuin itselleni.


Joku muu olisi ostanut enemmän tuliaisia kotiväelle...

8 kommenttia:

 1. On se ihana! On aina toisinaan hyvä päästä sisäinen harakka valloilleen, elämä olisi muuten niin tylsää! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se harakka tulee kalliiksi! Toisaalta näistä tällaisista ostoksista on iloa yhtä paljon kuin uusista koruista, tai enemmänkin, koska näitä käyttää joka päivä.

   Poista
 2. Aivan ihana. Tuo voisi sopia myös minulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tässä on miellyttävän vaalea väri ja pehmeä koostumus: leviää mukavan kevyesti.

   Poista
 3. Erilainen sisäinen harakka olen minäkin.
  Hieman kadehdin sinua ja näitä ihanuuksia ja
  ylellishenkisiä kosmetiikkapostauksia… No nautin.
  Ne tuliaiset… tärkeitä kaikkein pienimmille,
  minusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä hamstraat kankaita ja nappeja ja muita ompelujuttuja ja minä kaikenlaista naamalle laitettavaa. Omaksi iloksi keräilemme kumpikin:)

   Poista
 4. Minäkin peilsin tässä itseeni: voin ostaa sadan euron akvarellipensselin silmää räpäyttämättä ja parin tonnin kameraakin pohdin vain noin kuukauden, mutta kosmetiikassa en halua kovasti paljon ylellisyyteen laittaa roposiani. Ehkä laatuun kyllä siinä mielessä että vältän liikoja kemianteollisuuden tuotoksia omalla iholla. Kosmetiikalle väripigmenttejä tuottava tehdas tuhosi lapsuuden maisemat järkyttävällä saasteillaan, sen muistan aina huulipunan ostaessani ja on saattanut vaikuttaa alitajuisesti valintoihinsa. Nostan sinulle hattua, kun panostat huolella ulkoiseen olemukseesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihanaa, kun lapset ovat omillaan ja saa käyttää rahansa miten haluaa, tai ainakin tulojensa rajoissa;)
   Kamerasi on varmaan aivan unelma ja haastaa opettelemaan uutta ja kehittämään kuvaamista. Sitä hankintaa tuskin tarvitsee katua. Tosin olen tähänkin asti tykännyt kovasti kuvistasi. Itse olen vieläkin ihastunut tähän pikku-Olympukseeni sen pienuuden takia.

   Muistan raskausaikoina miettineeni ahdistuneena, kuinka paljon kemikaaleja käytämme päivittäin ja elämme niitten ympäröimänä. Silloin ei luomutuotteista juuri puhuttu, enkä oikeastaan vieläkään ole innostunut niihin siirtymään muuta kuin törmäämiini hyviin löytöihin. Ihon kautta elimistöön imeytyy vain hyvin pienimolekyylisiä aineita, joten täytynee vain hurskaasti toivoa, ettei suurin osa kosmetiikan aineista olisi sellaisia.

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...