sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Sisustushaaste


Sain kivan sisustushaasteen Kosmetiikkatestin Ninniltä. Vaikka kysymykset tuntuivat helpoilta, sai niitä kuitenkin hetken miettiä. Kuvien löytämisessä oli myös haastetta takkuilevan nettiyhteyden takia. Hetken ajan meillä oli perjantaina yhteys ja sain siinä välissä muutaman kuvan lisättyä. Tällä iPadin Blogger-sovelluksella voisi lisätä vain puhelinkuvia.1. Lempiväri sisustuksessa?

Sanoisinko musta? Ainakaan se ei ole valkoinen, vaikka näistä kuvista voisi niin päätelllä. Musta on aina ollut tärkeä, varsinkin nuorena vuokralla asuessa, kun seinissä oli kirjavat tapetit. Silloin meillä oli mustat sohvat, mustat nojatuolit ja musta pöytä. Pidän selkeydestä ja sillä jos millä saa selkeyttä sisustukseen, vrt. musta koira. Nyt meillä on vain vähän mustaa, koska olen viime vuosina hakenut enemmän keveyttä ja ilmavuutta ympärilleni. Ja siihen samaan näyttää oleva sisustusmuotikin menossa, kohti viiskytluvun kevyttä tyyliä. Siihen minulla on kyllä vielä matkaa.2. Huonekalu / designesine, joka ei koskaan tule meille?

En pidä antiikkihuonekaluista, paitsi vähän tykkään talonpoikaisantiikista. En pidä myöskään muovisista huonekaluista omassa kodissani, kuvissa ne näyttävät kyllä ihan kivoilta. Enkä voi sietää Tapio Wirkkalaa, vaikka sitä on hiukan kaapeissakin.


3. Hurmaavimmat henkilöhahmot televisiossa?

Komedioista tulee ensimmäisenä mieleen Rillit huurussa, josta valitsen Pennyn ja Sheldonin. Toinen on äärimmäisen tavis ja toinen äärimmäisen outo tiedemies. Kaikki hahmot on tarkasti luotu, kuten muissakin onnistuneissa komedioissa, ja varsinkin Pennyn näyttelijä Kaley Cuoco on varsinainen ajoituksen mestari.  (-Linkkejä en valitettavasti saanut noihin padilla lisättyä ja kuvatkin jäivät pois.)
4. Suosikki leivonnassa?

Omenapiirakkaa voisin leipoa ja syödä vaikka joka päivä. Variaatioita riittää vuoden jokaiselle päivälle ja itsellänikin on aika monta erilaista ohjetta tallessa. En kylläkään osaisi nimetä suosikkiani omenapiirakoista, kaikki hyvät ovat hyviä omalla tavallaan.
5. Viisi suosikkiblogia?

Suosikkilistani elää koko ajan. Uusimmat löytöni ovat Keyword: Love ja Kosmetiikkatesti, jotka postaavat joka päivä. Olin ilahtunut, kun löysin kosmetiikkahulluista myös vähän aikuisempia naisia. Sisustajista vilkaisen ensimmäisenä elämäniloisen Monday to Sundayn ja pelkistetyn vaalean Valkoisen Harmajan. Ruoka- ja valokuvausblogit ovat  jääneet tänä talvena vähälle huomiolle, mutta Henrietta Hassisen valokuvat ovat aina ihan omaa luokkaansa! Ja tietysti ovat Päivi, Maaretta, Rouva Pioni ja Aikku, joiden postaukset luen heti nähtyäni. (En saa linkitettyä näitäkään, sorry!)

Eihän viisi riitä mihinkään;)


Otapa tästä muuten haaste mukaasi!

7 kommenttia:

 1. Kiitos! Minäkin luen aina postauksesi, joka päivä käyn katsomassa onko tullut uutta. En oikein vaan osaa kommentoisa ipadilla.
  T. Aikku

  VastaaPoista
 2. Ps. Äskeiseenkin livahti kirjoitusvirhe. Enkä osaa lisätä kuvia, joten en postaa ikinä ipadilla.
  T. Aikku taas

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietokoneella lataan kuvat aina picasaan ja poimin sieltä blogiin. Sinne pääsee tietenkin padillakin selaimen kautta katselemaan, mutta en ole keksinyt mitään tapaa yhdistää blogiin. Vielä on kehittelemistä, samoin kuin yhden sormen tekniikassa;)

   Poista
 3. Täytyy myöntää, että meiltä löytyy Tapio Wirkkalaa, mutta synti ei ole suuri: pronssinen paperiveitsi, johon olen varsin ihastunut, vaikka se on vuosien saatossa saanut lommon, jos toisenkin. ;) Itsellä myös sama, tykkään katsella muovisia huonekaluja lehdissä, mutta itselle ei kyllä olisi eka valinta ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun asuin vielä kotona seitsemänkymmentäluvulla, oli Tapio Wirkkalan erilaiset lasit ja kulhot uutta muotia ja äiti niitä tietenkin hankki. Kun aikaa kului, ne alkoivat näyttää kauhean vanhanaikaisilta. Nyt taas monet nuoremmat tykkäävät niistä, mutta kerran taakse jätettyä ei kaipaa takaisin. Joku muotiguru on sanonut, että nainen ei koskaan pukeudu kahta kertaa samaan muotiin. Olen niin samaa mieltä!

   Poista
 4. Upeasta kankaasta pöytäliina keittiössäsi! Samaten pidin virkatusta huovastasi. Värit niissä ovat hehkuvan kauniit, omaan sisustukseeni ehkä liian vahvoja mutta silti pidän niitä hyvin esteettisinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo liina antaa riemastuttavan väripläjäyksen muuten harmaa-valkoiseen keittiöön. Jos olisi valkoinen koti muuten toisin sinne reipasta väriä tuolla tavalla.

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...