maanantai 10. maaliskuuta 2014

Kauneusviikolta


Viime viikko oli varsinainen kauneusviikko, kun otin kuvia samalla kertaa useampaan kirjoitukseen. Kosmetiikka tarjoaa ihanasti mahdollisuuksia vaihtelunhaluiselle. Olen käyttänyt iholla Lumenen CC-voidetta viime keväästä lähtien. Kesällä sopi tummin sävy Deep, ja talveksi ostin keskisävyn Medium. Olen ollut todella tyytyväinen siihen, mutta...kaikkeen kyllästyy. Kun Sokoksen kauneusviikko alkoi, päätin ostaa lopultakin kunnon alennuksella kauan haluamani Chanelin Vitalumiere Aquan. 

Mutta ei tullut vieläkään Chanelia, tuli YSL:n Le Teint Touche Éclat. Se oli nimittäin tarjolla houkuttelevaan 37 euron hintaan. Lumenen CC olisi tietenkin ollut samaan aikaan tarjolla hintaan 9.90, mutta joskus vaan houkutuksellekin on annettava periksi. Halusin uuden kuultavan ohuen meikkivoiteen, jossa on kuitenkin jonkin verran peittoa. 


Myyjä kokeili leukapieliin muutamaa sävyä ja valitsi värin B40, joka osoittautui todella sopivaksi päivänvalossakin. Meikkivoiteella on sama nimi kuin kuuluisalla valokynälläkin, mutta mitään valovoidetta tämä ei tosiaankaan ole, ne ovat ihan erikseen. YSL:n valokynähän on todella nimensä mukaisesti valokynä, josta syystä en ole sitä enää vuosikausiin käyttänyt. Kaipaan valokynältäni myös peittävyyttä, enkä halua käyttää montaa eri tuotetta, kun peitettävää on vain silmien alla.


Kokeiltuani tätä nyt kotona iholle olen tyytyväinen: sillä saa kauniin ja ohuen pinnan ja vain hiukan hohtoa. Luin jostakin, että tässä meikkivoiteessa on käytetty kultaa, jonka saa hohtamaan siveltimellä hankaamalla. Kuulostaa oudolta, enkä ole kokeillut. Siis kuivalla kasvosiveltimellä?

Cliniquen BB eli sävytetty kosteusvoide oli siinä kosmetiikkatiskeillä sopivasti hollilla, kun katselin kaikkia tarjouksia. Minähän en ole ollut ollenkaan näitten perään. Kaikki BB:t ovat tuntuneet paksuilta ja omituisilta tököteiltä. Seitsemällä eurolla sai kuitenkin pienen tuubin tuota Cliniquea ja ajattelin kokeilla sitä uudelleen, vaikka joskus ulkoilemaan lähtiessä, onhan siinä varsin hyvä aurinkosuojakin.


Kädellä ei innostanut yhtään. Kuvassa on ylhäällä BB ja alhaalla vähän epätasaisesti levitettynä YSL. Ensimmäinen on selvästi paksumpaa ja kiiltävämpää. Kokeilin sitä nyt tässä yhtenä aamuna kasvoille juuri kävelylle lähtiessä. Levitin sormin BB-voidetta jo jonkin aikaa imeytyneen kevyen kosteusvoiteen päälle. Paksu voide levisi vallan huonosti ja jäi varsinkin nenässä rumasti huokosiin. Yritin siinä sitten tasoitella sitä sormella ja kiroilin mielessäni turhaa ostosta.

Kotiin tultua puhdistin kasvot ja päätin levittää voiteen nimenomaan siihen suunnitellulla siveltimellä. Yläkuvissa on Kicksin BB-sivellin, jonka olen joskus ostanut meikkivoiteitten levitykseen. Superpehmeällä siveltimellä saa ihanan ohutta ja tasaista jälkeä, jos viitsii nähdä vaivan. Ei siis kovin usein. Nyt otin Cliniquea vähän kerrallaan siveltimeen ja pyörittelin sitä kevyesti kasvoille. Näin heti, miten erilainen lopputulos oli: tasainen ja kevyt, varsin peittävä myös. Kaukana on tuo voide kuitenkin sävytetystä kosteusvoiteesta, kuten pakkauksessa sanotaan. Se jos mikä on oikeaa blemish balmia! Mutta taitaa olla aika hyvää sellaista, en nimittäin ole pitänyt Lauderin, Clarinsin, Lumenen tai L'Orealin vastaavista ollenkaan.

Mutta siis tuo Le Teint Touche Éclat, se oli hyvä lankeemus!

4 kommenttia:

 1. YSL:ää monet kehuu, joten et huonoon langennut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarjous oli hyvä, vaikka meikivoide toisaalta kestää niin kauan, että hinnalla ei sikäli ole väliä.

   Poista
 2. En ole vielä kokeillut tätä, mutta mieli tekisi kyllä kokeilla. Voisin jopa ihastua. Hyvä valinta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä saa kauniin ohuen pinnan, olen todella tyytyväinen:)

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...