perjantai 7. helmikuuta 2014

No onkos tullut


Tähän tuli yhtäkkiä pala kesää talven keskelle, kun löysin julkaisemattoman postauksen muutaman vuoden takaa. Olin silloin toukokuun alussa ystävän kanssa viiden päivän reissulla Milanossa. Teimme junalla päivämatkan Comoon, josta nämä kuvat ovat. Tunnin kierros veneellä Como-järvellä oli kiva, joskaan ei tehnyt minuun samanlaista vaikutusta kuin vielä muutamaa vuotta aikaisemmin tekemäni  kierros Garda-järvellä. Silloin olin siskon kanssa liikkeellä ja kiertelimme yhteysveneillä kaupungista kaupunkiin järven ympäri. Se oli niin ihanaa, koska se oli ensimmäinen kerta Pohjois-Italian järvillä ja otin satoja valokuvia sen viikon aikana.Italia nyt kuitenkin on ollut suosikkikohteeni, mutta kun maailma on niin iso ja minä pääsen vain kerran vuodessa matkaan... Ja voi olla, etten ikinä ehdi sinne Roomaan ja New Yorkiin asti ennen kuin polvi tai joku muu paikka sanoo stop. En halua matkustaa lämpöön enkä halua hikoilla kolmessakymmenessä asteessa; niin lämpimillä pysyn kotimaassakin sisällä. Lähdemme siksi usein reissuun heti kun miehen kesäloma alkaa kesäkuun alussa. Kauhistelen mielessäni yhtä tuttua, joka lähtee usein elokuussa Kreikkaan!

Tämän kesän matkoja ei ole vielä ajateltu. Kumpaankaan yllämainituista unelmakohteista en halua kokea ihan kesällä. Jos saan kesäloman keskikesälle,  haluan viettää sen kokonaan kotimaassa, sen tiedän jo nyt.


10 kommenttia:

 1. Voi ei, hirveä matkakuume! Tuonne olen aina halunnut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gardalle ja Comolle tosiaan kannattaa joskus lähteä. Olin jotenkin pitänyt ennen Garda-järveä eläkeläisten paikkana, en tiedä mistä se mielikuva oli kotoisin, mutta ei pitänyt paikkaansa. Äärimmäisen kaunista oli, puhdas ja kirkas vesi ja vuorten keskellä vanha Italia.

   Poista
 2. Milano, muodin mekka?
  Kertaakaan en ole käynyt Italiassa!
  Kyllä pitäisi päästä joskuskaan.

  Upeita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään muuten ole käynyt Espanjassa ja Kreikassa, kauheita aukkoja meillä on sivistyksessä;o)

   Poista
 3. Oletko siirtynyt kommentin varmistukseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siirryin, ainakin hetkeksi! Ärsyynnyin roskapostiin, rupesin yhtäkkiä saamaan montakymmnentä päivässä. Mutta inhoan itse tuota sanavahvistusta, josta on niin vaikea saada selvää, että otan sen kohta pois.

   Poista
 4. Voi mitä muistoja...Ollaan käyty useasti Italiassa, mutta vielä paaaljon on näkemättä. Se on niin pitkä maa!
  Pohjoisen Alpeilla on ihan erilaista kuin Roomassa. Napolinlahdella ja Sisiliassa.
  Comolla en ole käynyt, mutta Gardaa on kierretty asuntoautollakin. Matkakuumetta pukkaa täälläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisilia kiinnostaisi kovasti, siellä en ole minäkään käynyt. Italia on mielenkiintoinen maa, ristiriitojen repimä ja epäyhtenäinen. Mutta se ruoka ja ne maisemat!

   Poista
 5. Oih, pääsisipä tuonne juuri nyt... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, siellä saisi niin silmä kuin sielukin levätä!

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...