keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Kevättalven aamusarja


Nyt on ihan nollat taulussa ja päässä yhtä tyhjää. Tulin töistä hammaslääkärin kautta ja sain suuhun toisenkin vetolangan, tällä kertaa ylä- ja alahampaitten välille. Nyt tuntuu, että suussa suorastaan risteleilee lankoja, vaikka siirretään vain yhtä ainoaa hammasta, tai oikeastaan kahta. Kotona tekaisin tonnikala-tomaattipastan, jonka voimin vääntäydyin suoraan sängylle lukemaan blogeja ja katsomaan Zoe Hartin seikkailuja tallennuksesta.

Onko kukaan seurannut kolmosen aamusarjaa Sydänmailla? Se on ihana, vähän huvittava ja juuri sopivan kevyt pitkän päivän jälkeen. Zoe on nuori ja lahjakas newyorkilaislääkäri, varakkaan perheen ainokainen. Hän haluaisi erikoistua sydänkirurgiksi isänsä jalanjäljissä, mutta on melko kehittymätön monella muulla elämänalueella. Joku viisas opettaja ei anna hänelle erikoistumispaikkaa, vaan kehottaa lähtemään jonnekin muualle tekemään ensin vuodeksi tavallista lääkärintyötä. Ajatuksena on oppia olemaan ihmisten kanssa ja tuntemaan ihmisluontoa vähän paremmin. 

Zoe lähtee pettyneenä Alabamaan Bluebellin pikkukaupunkiin. Sinne häntä on houkutellut jo valmistujaisjuhlassa tuntematon vanha mies, joka kertoo haluavansa hänet töihin praktiikkaansa. Mies on kyllä välillä ehtinyt jo kuolla, mutta käy ilmi, että hän on Zoen biologinen isä ja on jättänyt osuutensa praktiikasta tyttärelleen. Nykkiläistytön sopeutuminen etelän perinteisiin ja pienen paikkakunnan ympyröihin kangertelee alusta asti ja saa välillä farssin piirteitä. Toisaalta amerikkalaiseen tapaan löytyy myös pian ystäviä. Mutta ei naisista, etelän Southern Belle ei hyväksy boheemia nykkiläistä.

Ja sitä rataa. Toivottavasti sarja kestää koko kevään, on mukava seurata ihmisten kehittymistä siinä. Päähenkilön esittäjä Rachel Bilson on minusta loistava osassaan ja lisäksi hurmaava! Menee tallennukseen joka aamu.P.S.  7.2.14   Laitoin tuon ärsyttävän sanavahvistuksen päälle, kun olen alkanut saada runsaasti roskapostia yhtäkkiä. Onneksi menevät kaikki tuonne bloggerin roskapostilaatikkoon, mutta aiemmin ovat kuitenkin loppuneet sillä, että on vähän aikaa sanavahvistus käytössä.


6 kommenttia:

 1. En ole seurannut, olen ihan onneton katsomaan telkkaria nykyisin. :/ Uutiset yritän päivittäin katsoa ja siinäpä se. Tosin nyt olympialaisten aikaan virittäydyn enemmän telkkarin äärelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mää olen sitten ihan päinvastainen tapaus. Varsinkin työviikolla katson joka ilta pari tuntia, useimmiten tallennuksesta. Jos ei muuta niin katsotaan miehen kanssa Rillit huurussa.

   Poista
 2. Kuulostaa hyvältä tuo sydänmailla. Toivottavasti uusintana ilta-aikaankin?

  Dowton abbeya katsoin äsken uusintana ja nautin siitä kuin ensi kerrallakin. Aijon seurata nämä vastakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta Sydänmailla-sarjasta ei tule uusintoja, siksi omanikin menevät tallennukseen. Ja Downtonia katsoo mielellään vaikka kuinka monenteen kertaan!

   Poista
 3. Kaunista kevään keveyttä kuvissa!

  Minäkin olen huomannut saman: roskapostia tulee nyt juuri kuin kaatamalla ja samalla kävijälaskurit menevät sekaisin.. Ärsyttää moinen. sanavarmennus on otettava käyttöön ainakin toisessa blogissa, ei tämä varmennusten naputtelu nyt niin kamalaa ole (ainakin nyt, kun sanoista on näemmä siirrytty selkeämmin erotettaviin numerosarjoihin).

  Mukavaa uutta viikkoa! :)


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla, että muillakin on sama ilmiö. Mietin, mitä olen mennyt tekemään, kun roskapostia rupesi taas tulemaan. Onneksi menevät sentään roskapostilaatikkoon.

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...