perjantai 31. tammikuuta 2014

Purple hazeIhme on tapahtumut: minä, maailman laiskin jumppaaja viime vuosina, olin eilen kuntosalilla. Katselin kaikessa rauhassa aamutelevisiota, kun ystävä soitti ja pyysi mukaansa läheisen kylpylän salille. Niin niin, juuri sinne, jonne olen tehnyt lähtöä jo kolme vuotta, siitä asti kun kylpylä avattiin. Ja viimeksi jouluna siellä altaissa lilluessani ajattelin, että nyt lähden varmasti tänä vuonna. Käytiin jopa pojan tyttöystävän kanssa yhdessä katsomassa, minkä näköiset laitteet siellä on. Kovin uudennäköiset olivat, ja fysioterapeutin tekemä ohjelma ja ohjaus olisi maksanut melkein satasen. Nyt sitä ei tarvittu, ja olen toki kuntosaleilla käynyt vuosien varrella useinkin, en vaan koskaan kovin pitkään. Yksin olisi saattanut jäädä menemättä, mutta kaverin kanssa on nyt homma korkattu ja alkuun laitettu. Luojan kiitos!

10 kommenttia:

 1. Minäkään en ole oikein kuntosaleihin rakastunut vaikka kokeillut olenkin monta kertaa. Nyt olen pari viikkoa käynyt työkaverini kanssa pienellä salilla, joka on fysioterapiapalveluiden yhteydessä. Heillä oli hyvä viiden kuukauden tarjous ohjauksineen. Minun tai meidän ikäisillemmehän lihaskuntoharjoitukset ovat tärkeitä, sen opin sain viime vuoden Aslakista. Ja johan sen itsekin kehossaan tiedostaa. Kaverin tsemppi on hyvä tuki. Onnea vaan jatkollekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lihaskunto on todella tärkeää tässä iässä, olen tuntenut oikein hyvin sen puutteen! Muistan entisistäkin kokemuksista, että jo ensimmäisen kerran jälkeen tuntuu, että kädet ja jalat toimivat paremmin ja koko kroppa toimii yhtenäisesti. Muulloin sitä jotenkin vaan kalistelee luita kulkiessaan... Lopetin jumpassa käynnin siihen loppuunpalamiseen, enkä ole viiden vuoden aikana pystynyt palaamaan, niin hampaat irvessä sitä kaiken silloin lopussa tein. Tulevaisuus ei näytä hyvältä, jos en jotakin muuta kävelyn lisäksi aloita.

   Poista
 2. Niin ja unohtui melkein sanoa että nämä tulpaanitutkielmasi miellyttävät silmääni oikein paljon! Suosikkini on tuon valkean sarjan valkoisella pohjalla oleva tulppaani. Punaisesta sarjasta eniten minua tällä hetkellä miellyttävät kaksi viimeistä kuvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nämä ovat vähän sellaisia kokeiluja. Halusin saada taustaa joko valkoiseksi tai värikkääksi.

   Poista
 3. Väriä! Ihanat kuvat! Ja hyvä juttu tuo salihomma, kyllä määki vielä.. Alotin ruokavalion kuntoon laittamisella.

  Hyvää viikonlopoua! Pakkasta ainakin vielä mukavasti täällä, mutta aurinkoista, ulos kai sitä vois..

  -eikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eikka! Aurinkoisena päivänä on kaikki hauskempaa, ulkoilu varsinkin. Täällä laski päivän mittaan pakkanen viiteentoista, mutta viima oli aika pureva. Vilma suostui kävelemään vain sata metriä. Mulla meni kauemmin aikaa talvisetin pukemiseen kuin koko kävelyyn, höh. Toivottavasti te pääsitte pitemmälle.

   Olin tosi iloinen kun soitit aamulla. Aurinkoista viikonloppua sullekin!

   Poista
 4. Tuo lila on minun suosikkini tulppaaneissa, kaikki värit ovat tietty kukissa aina kauniita. Kirkkaanpunainen ehkä vähemmän suosikki.
  Olen aloittanut kuntosalikäynnit, keskiviikkona oli kolmas kerta. Kiersin kaikki laitteet korttini mukaan, ohjelmoitu henkilökohtaisesti. Tehokasta oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuntosalilla tuntee tosiaan tekevänsä hyvää lihaksilleen. Kaikki muu paitsi vatsaliikkeet ovat kivoja;)

   Poista
 5. Hyväntekeväisyyteen on kulunut mun rahojani ihan hirveästi,
  kun maksan kallista kuntosalia osallistumatta…
  Yök minua.
  Mutta hyvä SINÄ!!! Mene uudelleen. Saa tasapainoa ja lihasvoimaa.
  HIENOJA KAIKENKIRJAVIA KUVIAKIN OTIT!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle kävisi ihan samalla tavalla, siksi kartan noita paikkoja, johon on pakko sitoutua. Se sitoutuminen maksamaan ei vaan motivoi liikkumaan. Joskus ennen en olisi uskonut, että tulee aika, jolloin vastustan kaikkea liikuntaa enkä lue juurikaan kirjoja. Nyt olisi iso haaste yrittää jatkaa tätä kuntosalia, ainakin se on tarpeeksi lähellä. Toinen haaste olisi jättää sokeri pois, siis kaikki herkut. Huh.

   Kaikenkirjavia nuo kuvat juuri on, sitä halusin:)

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...