perjantai 4. lokakuuta 2013

Ihanaa syksyä, loma alkamassa ja meitsi siivoaaa


Jotenkin lensi taas kokonainen viikko työn touhussa ja omat blogipostaukset jäivät tekemättä. Entinen meininki siis. Luin kyllä blogeja joka ilta, ja kokeilin jopa postaamista tabletin Blogger-sovelluksella. Ei sitten onnistunut millään uuden blogikirjoituksen tekeminen. Vain luonnoksia pystyi muotoilemaan ja postaamaan. En joko osannut tai sitten sitä mahdollisuutta ei ole. Oikeastaan omassa elämässä ei kummoisia ehdi työviikolla tapahtuakaan. Töissä tapahtuu sitten senkin edestä kaikenlaista kiinnostavaa, mutta siitä ei voi tietenkään täällä kirjoitella. 


Nyt jäin lomalle kolmeksi viikoksi. Ihan oikeaa lomaa on vain keskellä viisi päivää, ja ne muut siinä ympärillä ovat tavallisia vapaaviikkoja. Näin se menee osa-aikatyössä, mutta muistakaa sentään, että siitä tulee sitten vain puolet palkastakin.

Nyt on muuten ollut ihana syksy ja ihana vuosi, noin säämielessä siis. Aivan supervuosi, ihan mahtava! Nämä kuvat ovat menneiltä vuosilta, kun en ole ehtinyt tänä syksynä kameraa ulkoiluttaa, mutta siihenhän voi nyt tulla muutosta, kun on vapaata pitempään.


Tänään on illansuussa siivottu miehen kanssa kimpassa -tässä on siis erikoista se, että minäkin osallistuin. Pesin sohvan vaahtopesulla ja tyynyjen päälliset koneessa. Koirakodissa sohvaan tulee kaikenlaisia tahroja ajan kanssa, mutta peseminen on sen verran iso työ, etten tartu siihen usein enkä vapaaehtoisesti, varsinkaan työpäivän jälkeen. Mutta kun pyydettiin nätisti. Muita paikkoja kohentelin jo eilen.


Meille tulee huomenna vieraita. 

4 kommenttia:

 1. Syksy on ihan paras vuodenaika - sen kertovat myös nuo kauniit kuvasi : )

  Mukavaa lomaa Sinulle

  T. Erjuska

  VastaaPoista
 2. Ihania värikkäitä ja valoisia syyskuvia!
  Muvaa lomaa!

  VastaaPoista
 3. Huikaisevaa väri-iloittelua kuvissasi!

  Meinasin aloittaa pitkän saarnan aiheesta loma+siivoaminen, miksi me aina tehdään niin loman aluksi. Onneksi luin loppuun ja huomasin vierasvaaran :)

  Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille! Kauniita lokakuun päiviä toivotan muillekin:)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...