maanantai 22. heinäkuuta 2013

Vettä! Järvi!


Järvenrakastajalle tämä on ihana näky! Vaikka asun useiden järvien keskellä, ei ihan rantaan tule kovin usein lähdettyä. Kovalla tuulella tai ihan tyynellä ilmalla vesi on vielä jotenkin ekstraihanaa.

Asumme jossakin tuolla toisella rannalla, metsän keskellä, niin näyttää. Tuhansien ihmisten kodit verhoutuvat kokonaan puiden taakse. Vaikka asutus on pääosin ihan matalaa, on siellä kerrostalojakin. Isot puut on yksi vanhan kaupunginosan etuja.Pyöräily on yksi niistä liikuntamuodoista, joista olen aina tykännyt. Uinti, sauvakävely ja kuntosali ovat muita mieleisiä, samoin ohjattu jumppa, jooga, ja venyttely. Muutama vuosi on nyt mennyt vain harvakseltaan kävellen ja pyöräillen, hohhoijaa. Pyöräilykaverina mies. 


6 kommenttia:

 1. Määkin olen fiilistellyt vettä, virtaavaa sellaista. Meri on minulle tutuin, järvi melko vieras. Järvi on leppeä ja turvallinen mereen verrattuna näin äkkiä arvioituna? Täällä me juodaan Päijänteestä pumpattua vettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vesi ku vesi, parasta on se, mitä on lapsena tottunut katselemaan:)
   Meren äärellä on meren tuoksu, ihan jäljittelemätön. Oikeastaan meren ja joen rannoilla minäkin olen kasvanut, mutta mökillä järvenrannalla on suurimmat ilot koettu.

   Poista
 2. Vesi ja vedenpinta aaltoineen on mukavaa kuvattavaa, hyviä kuvia siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vesi on meille suomalaisille tärkeä ja onneksi jokaiselle tuttu. Veden äärellä ja metsässä sielu lepää, niin ja tunturissa!

   Poista
 3. Veden äärellä on ihanan rauhoittavaa. Itsekin veden, meren kanssa tekemisissä olleena kaipaa tämä tästä päästä sen vierelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin aaltojen ääni on rauhoittava. Mitä isommat, sen parempi. Vain kerran olen kuunnellut valtameren aaltoja ja olin NIIN onnellinen:)

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...