lauantai 1. kesäkuuta 2013

Kesäkuu!

Koirakierroksella korttelin ympäri puhelimeen tallentuneita kukkijoita

Pyrähdän nyt täältä satumaisen ihanista kesäsäistä muutamaksi päiväksi Kööpenhaminaan. Toivon että tuuria riittää sillekin reissulle, ei nimittäin ole koskaan tarvinnut pahemmin sateista ja kylmästä matkoilla kärsiä. Ainakin ennuste näyttää hyvältä, ei liian kuumaltakaan. Niihin kuumiin paikkoihin en haluakaan kesällä.

Mainitsemisen arvoisen mahdollisesta sateesta tekee se, että elämäni ensimmäisellä parin viikon Euroopan-kierroksella 16-17 -vuotiaana satoi kaatamalla ainakin Tukholmassa, Köpiksessä, Amsterdamissa, Pariisissa ja varmaan vielä Kölnissäkin. Ehkä sentään vain ajoittain, koska leirintäalueilta jäi ihan hyvät muistot, kuten tietysti koko matkastakin. Parhaiten jäi mieleen kaatosade. -Oli muuten liikkeellä kokonainen bussilastillinen nuoria Oulusta.


Aiemminkin olen varmaan maininnut, että olen huolellinen pakkaaja. Ennen stressasin kovasti koko touhua, ja ensimmäinen päivä perillä saattoi mennä ihan harakoille migreenin kourissa. Nyttemmin olen oppinut jotakin ja jätän kaiken viime tinkaan. Vanhan listan mukaan keräilen viimeisenä päivänä tavaroita, ja kaikki käy hi-taas-ti. Sommittelen asuja ja  yhdisteltävyyttä, ja sopivasti on yleensä ollut mukana. Plus vähän liikaa.

Eikö ole ihmeellistä, että on jo kesäkuu!

7 kommenttia:

 1. Mukavaa reissua!
  Kesä saapui. Toukokuu meni hujahtamalla...

  VastaaPoista
 2. Oikein virkistävää ja mielenkiintoista matkaa Köpikseen. Taisin käydä siellä noin 20 v sitten viimeksi kolmistaan lasten kanssa. Ei käyty kaupoissa yms, matkustin lasten ehdoilla. Mukavaa oli, tanskalaset ovat avomielisiä ja ystävällisiä.

  VastaaPoista
 3. Mukavaa matkaa ja säät tosiaan suosivat juuri nyt.
  Kauniita kesäkuvia kukkivista. Omenapuut ovat nyt juuri täälläkin kukassa.

  VastaaPoista
 4. Kunnon kesästä ollaan saatu nauttia jo aikalailla, toivottavasti vain jatkuu tämä ihanuus.
  Ihanaa matka sinulle!

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille! Lämpöaalto senkun jatkuu, kyllä meidän nyt täällä pohjolassa kelpaa. Tanskaan luvataan vähän vähemmän lämmintä, mikä kiitollisuudella otetaan vastaan;D

  VastaaPoista
 6. Matka-asuistasi olisi kiva saada kuvia. Niin kovin harvoin löytää kivoja aikuisen naisen asuja. Antoisaa matkaa. Inkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ole asukuvia pahemmin ottanut, ja arveluttaa vähän: en ole kovin trendikäs ja inhoan ylikilojani. Kivoja vaatteit onneksi löytää, kun pitää silmät auki ja katsastaa valikoimat säännöllisesti. Löytöjä voi tehdä mistä vaan.

   Katsotaan reissun, saanko miehen ottamaan minusta muutaman kuvan. Yleensä olen itse kuvaajana enkä ole mukana missään, noin jälkeenpäin katsottuna;)

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...