torstai 22. elokuuta 2013

Virkistysreissulle


Näyttääkö kuvan kukkasetti vähän...arkiselta? Puuttuuko siitä hohtoa?  Sehän on sitten ihan niin kuin minä. Kaikki on hyvin, mutta jotain pikku piristettä saisi olla. Kesäloma oli niin ihana, että tavallinen arki tuntuu liiankin tavalliselta. Vaikka tiedän toki, että juuri sitä tavallista arkea kaipaa silloin, kun jotain todella isoa tapahtuu.No sitä hohtoa ja virkistystähän järjestyy, kun lähdemme työkavereitten kanssa käymään Tallinnassa. Starttaamme jo aikaisin perjantaiaamuna, että jää koko iltapäivä aikaa kierrellä kaupungilla. Niin lähellä kuin Tallinna onkin, en ole tullut käyneeksi siellä kovin usein. Viimeksi olimme perheen kesken muutaman päivän lomalla vuonna 2005, kun toinen poika pääsi armeijasta. Nytkin on onneksi tarkoitus yöpyä, ettei tule turhan kiire. Illallispaikka on varattuna ja säätiedotus lupaa ihan mukavia kelejä. Tästä voi tulla hauskaa. 

Hyvää viikonloppua itsekullekin!


5 kommenttia:

 1. Rentouttavan piristävää reissua! Pieni matka syksyn kynnyksellä tekee aina terää.

  VastaaPoista
 2. Kauonpa sinullakin edellisestä käynnistä.
  Mahtavaa käydä naisten kesken Tallinnassa!
  Kerran olen käynyt siellä (2005). Ikimuistoisen mukava reissu!
  Satuimme illallisen jälkeen hiljaiseksi olettamaamme paikkaan, jossa alkoikin kuulua ihanaa elävää tanssimusiikkia ja sai tanssia sydämen kyllyydestä :)

  Oikein mukavaa reissua!

  VastaaPoista
 3. Riemukasta virkistysreissua! :)

  VastaaPoista
 4. Kuulostaapa mukavalta piristysruiskeelta alkavaan syksyyn!
  Tallinna on just sopiva tuollaiseen;se ei liian kaukana ja passelin kokoinen! Yöpyminen on hyvä juttu. Päiväjutut ovat lähinnä uuvuttavia, ei piristäviä!
  Minulla taitaa olla lähes yhtä pitkä aika edellisestä Tallinnan käynnistä. Edellisessä työpaikassani kävimme työporukan kanssa siellä muutaman kerran.Nykyisin matkani stoppaa aina tietyistä syistä Helsinkiin....

  VastaaPoista
 5. Kiitos, ystävät, ihanaa oli! Tallinna oli yhtä kiva kuin aiemminkin, joten lähtisin kyllä mielellään uudestaan. Yritän houkutella vaikka miestä mukaan.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...