sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Pääasiaa


Sain viime viikolla kivaa sähköpostia vakiokampaamosta: olin voittanut naamakirjan kilpailussa Uutta Ilmettä -paketin. Monisävyvärjäys, muotoiluleikkaus ja päivämeikki on aika hinnakas voitto ja olen todella iloinen siitä. Arpaonni ei ole tähän asti kovin usein suosinut, mutta onneni on varmaan kääntynyt!


Menen huomenna vielä tavalliseen tukanleikkaukseen, mutta tammikuussa voisi odottaa jokin muutos. Tosin viihdyn hyvin itsetehdyissä vaalennusraidoissa ja puolipitkässä tukassa. Sen jälkeen kun tutustuin kuivashampooseen, on tukkani ollut sopivan tuuhea eikä enää mene  niin helposti litteäksi päätä myöten. Selviän kolme päivää samalla tukanlaitolla.  Iltaisin harjaan vaan lakat ja pölyt pois ja aamulla harjaan, pöyhin käsin ja suihkautan lakkaa.

Hiuspuuterista en jostakin syystä ole tykännyt ollenkaan. Siitä tulee jotenkin tahmea tunne päähän ja pitää pestä tukka viimeistään illalla.


Vilmallekin on kaivettu villapusero esille. Onneksi on taas kunnon talvi!



12 kommenttia:

  1. Onnittelut hienosta voitosta. Mä toivoisin niin kovasti, että joskus saisi naamaansa oikean meikin! Mun omatekoiset ovat tota noin...jotain vain vähän sinne päin!

    Hyvää 1. adventtia ja tulevaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä hyödyllistä päästä välillä jonkun muun meikattavaksi, siinä oppii korostamaan eri asioita ja oppii uusia kikkoja. Vaikka meikkaan joka päivä, olen saanut ammattilaisen tekemästä meikistä kivoja uusia vinkkejä. Sitä jää helposti jumiin omiin tapoihinsa ja saattaa käyttää jopa liikaa jotakin. Olen saanut ilmaisia meikkejä Stockmann Beautysta ja kampaamosta asiakaskortilla.

      Kaunista viikkoa sinulle!

      Poista
  2. Mukava yllätys! Minulle sattui samanlainen, myös naamakirjan kautta. Voitin omasta luomukauneushoitolastani Taivaalliset kivet-kokovartalohieronnan. En kyllä edes muistannut klikanneeni mihinkään kilpailuun osallistumista. Olin nimittäin melko kyllästynyt naamakirjan jatkuviin kilpailuihin ja olin sitä mieltä ettei niiden kautta kukaan koskaan voita mitään. No, täytyy vähän höllätä tiukkaa linjaani tämän jälkeen kun olen kuullut itseni lisäksi jonkun muunkin tutun jotain voittaneen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva voitto sullakin! Varsinkin nyt pakkasten tultua kuumakivihieronta kuulostaa todella taivaalliselta: tuulesta ja tuiskusta hoitolan lämpöön rentoutumaan.

      Voitin alkuvuodesta Lumenen Excellent Future -voidepaketin myös naamakirjasta, ja se oli varmaankin toinen koskaan saamani voitto. Nuorempi poikani on sellainen velho, joka voittaa jatkuvasti jotakin. Viime vuonna hän voitti työpaikan ruokalasta kotimaisen Pelago-polkupyörän, laivalla pelikoneesta monta sataa, ja nyt ihan vasta nettipokerista tuhat euroa. Ainakin äidille väittää, että panokset ovat pieniä;)

      Poista
  3. Onnitteluni! Minäkin voitin shampoon ja hoitoaineen kampaamo fb-arvonnassa :) Ois kelvannu tuollainenkin voitto.

    Talvi tuli tännekin ja pakkanen paukkuu. Niinpä vietin siivouspäivän sisällä. Mukavia talvilenkkejä Vilman kaa!

    Eikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva on vähän kokeilla onneaan ja huomata, että sitä on. Nuo värjäykset ovat niin kalliita, etten raski ottaa niitä edes joka vuosi. Onneksi on sen värinen tukka, ettei siinä juurikasvu niin näy ja haittaa.

      Antoisia päiviä sulle! Et vissiin ole tulossa tänne tyttöjen mukana?

      Poista
  4. Onnea voitosta. Minä en voita koskaan mitään, aina kuitenkin toivon voittavani.
    Upea kuva pihlajasta. Täällä on vain hitunen lunta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näköjään kannattaa ainakin osallistua, tosin nämä omatkin voittoni ovat tulleet naamakirjan kautta. Ehkä se siellä on helpompaa.

      Teillä ei sitten tullut lunta sen myrskyn mukana? Täällä sisämaassa sitä on muutenkin aina enemmän kuin rannikolla, sen huomaan Oulussa käydessäkin. Anopin luona Pohjois-Savossa taas on aina enemmän lunta ja pakkasta kuin täällä meillä.

      Poista
  5. Onnittelut upeasta arvontavoitosta!

    Ensimmäisestä kuvasta tuli mieleen se vanha sanonta, kuinka pihlajanmarjasadosta voi ennustaa tulevan talven lumen määrän.. Minä uskon siihen versioon, jossa runsas sato lupailee runsasta lumentuloa! Toinen versio kai väittää, 'ettei pihlaja kahta taakkaa kanna'.. Ja höpsis, tässä on selvä todiste :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus linnut eivät ehdi syödä marjoja ennen lumentuloa ja kunnon kinos näyttää hauskalta marjojen päällä. Ainakin ennen kuin tuuli ehtii pölläyttää ne pois. Toivon kyllä runsasta lumentuloa, siinä on tunnelmaa!

      Poista
  6. Mahtavaa, onnea voitosta! Ja tuli ihan sopivalle henkilölle. Onko missään kilpailuja, jossa sais ilmaisen suursiivouksen? Täytyypä alkaa osallistumaan, en ole edes huomannut naamakirjan arvontoja.
    Laitetaan sukusivustolle sellainen kisa, että voittajan luo tulee kaikki serkut kylään ens juhannuksena.
    Meri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea, voittona suursiivous! Se olisi suurmenestys. Samoin se serkkukokous; ei vaan taida enää olla meissä kovin monta naimaikäistä, ja vielä vähemmän niin varakasta, että koko sukua kutsuisi. Enkä viitsi vielä edes ajatella, mitä juhlia on kohta liuta tulossa.

      Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...