maanantai 3. joulukuuta 2012

Luppopäivä


Olen viettänyt kaivattua lepopäivää. Ihana pakkasilmakaan ei houkuttanut ottamaan kameraa mukaan ulos lähtiessä, joten pitää nyt turvautua  vanhoihin kuviin. Jostakin syystä kuvausinto on ollut kadoksissa tänä syksynä. Kynttilöitä olisi esimerkiksi kiva opetella kuvaamaan kunnolla, ja muuta joulujuttua. Se kuitenkin vaatisi ensin aika paljon siistimistä ja paikkojen järjestelyä. Ei nyt jaksa. On ollut kaikenlaista kivaa jatkuvasti työssäkäynnin lisäksi, että vapaapäivät menevät levätessä.



Kävin kaupungissa leikkauttamassa hiukset. Oli niin kylmä, etten tohtinut kävellä kotiin, vaan hyppäsin bussiin. Ei tullut aamulla heti edes mieleen, mitä on ollut tapana pukea päälle yli kahdenkymmenen asteen pakkaseen, onhan edellisestä kerrasta jo kohta vuosi aikaa. On tässä ollut tarpeeksi hankalaa totutella taas sukkahousuihinkin!

Kävimme kuitenkin sitten vielä kävelyllä Vilman kanssa. Ihmeesti se suostui tassuttelemaan pikkulenkin pakkasessa, villapuserossa tietenkin.


Koko iltapäivän nukuimme molemmat. Heräilimme vasta neljältä, kun mies tuli kotiin.



4 kommenttia:

 1. Mukava sanonta tuo luppopäivä! Niitä tarvitaan silloin tällöin!Rauhalliset kuvatkin sopivat luppopäivän tunnelmiin. Kuvauksen suhteen minulla on ihan sama fiilis. Sisäkuviä miniäkin haluaisin opetella mutta jotenkin huushollista puuttuvat sopivat asetelmat. Pitäisiköhän kuvat ihan kotia sellaisena kuin se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä nuo muodikkaan valkoiset 'blogikodit' vaikuttavat ajatteluun niin paljon, että kuvviin on vaikea saada riittävän selkeitä asetelmia. Oma koti näyttääkin kameran kautta sekavalta ja liian värikkäältä. Kuvassa häiritsee omaa silmää eniten ne jutut, joita haluaisi muuttaa, kuten kunnostusta vaativat ikkunanpuitteet (ei tule tapahtumaan!) tai vaihtoa kaipaavat nojatuolit. Sohvan värikin näyttää tunkkaiselta.

   Toisaalta, sitten kun kaivaa kuvausvälineet esille ja virittää kartongin taustaksi ja alkaa katsella sopivaa valon suuntaa, tulee se ihana flow taas päälle ja muistaa, mistä koko hommassa olikaan kyse;D

   Antoisaa lomaa sulle, Maaretta!

   Poista
 2. En tiedä miten tulen toimeen talvisäissä. Nyt viilenee meilläkin ja huh kun ahdistaa farkut vaikka vasta viime viikolla niiden perään haikailin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se menee. Saati sitten jos onoikeasti lihonut viime talvesta niin, että toppatakkikin soi päällä. Olemme sortuneet miehen kanssa taas keksinsyöntiinkin, joten ei auta kuin katsella isompaa takkia.

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...