keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Uusi linja


Olen kokeillut tällä viikolla iltarauhaa. En ole avannut tietokonetta kotona iltaisin. Olen mennyt nukkumaan jo kymmeneltä enkä ole näin ollen tarvinnut päiväunia työpäivän jälkeen. 

Maanantaina istuin kyllä illan opettelemassa kuvankäsittelyohjelmaa. Harjoittelemaan päästiin vain minimaalisesti, vaikka omat läppärit oli jokaisella edessä. Ei siis rasittavaa. Töissäkään ei ole päässyt mikään hönkä yllättämään. Suorastaan mukava tunnelma ollut rauhallisesti tekemällä.


Ulkoilua olen onnistunut haalimaan joka päivälle ainakin vähän.  Tämä kaikki on lupaavaa: näköjään vielä vanhoilla päivilläkin voi saada itseensä vähän ryhtiä. 


Kuvat Eletty eilinen -nukkenäyttelystä Jyväskylän 175-vuotisen historian ajalta. Nämä kuvat otin pääkirjaston aulassa joskus syksyllä.


8 kommenttia:

 1. Mulla ei ole mitään vaikeuksia nukahtaa kymmenen maissa iltaisin, kun herätys on 5.40. En tunne tosin itseäni kovin ryhdikkääksi, ennemmin ryytyneeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi nukut tarpeeksi, muuten ei menisi niinkään hyvin. Mutta joo, kokopäivätyö vie viisikymppisestä jo mehut aika perusteellisesti.

   Poista
 2. Kun kuvien kanssa touhuaa päivät niin on hyvää vastapainoa pitää siitä retriittiä illalla ja vapaapäivänä. Ja kuten huomasit, ressiä ei tule ja unikin on rauhallisempaa..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos oikein viisas olisi, kävisi sauvakävelyllä vielä iltaisin, että veri kiertäisi kunnolla. Sitä odotellaan:)

   Poista
 3. Iltarauha kuulostaa mielenkiintoiselta... pitäisi ehkä kokeilla. Mulla on ollut menoa, joten tietokoneen iltatuijottelu on mullakin jäänyt vähiin.
  Hauskoja nuo historiahahmot taustakuvituksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on taipumusta jäädä kiinni tähän tietokoneelle, en jotenkin osaa lopettaa ajoissa illalla. Siksi on ollut parempi pitää sitä kokonaan kiinni ja vilkaista vain puhelimesta muutaman kerran päivässä. Jostakin syystä puhelin pitää ladata joka päivä.

   Poista
 4. Onpa kivoja kuvia!
  Tekee hyvää välillä poiketa vakiintuneista kuvioista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumman tiukat kaavat sitä itselleen luokin. Kerran yhden perhekriisin jälkeen päätimme vaihtaa muutamia arkirutiinejamme ja se tuntui kivalta.

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...