perjantai 28. syyskuuta 2012

Verkossa


Joko torstaikin meni jo? On vähän  erikoista olla kolme viikkoa kotona kesälomalla, kun muut ovat töissä. Ei syyskuu todellakaan ole mitään lomailuaikaa, joka yö on satanut ja eilen koko päivänkin. Mitäpä siitä, tärkeintä on kuitenkin päästää irti rutiineista, olla vaan ja tehdä kaikenlaista mitä haluaa. Voi valvoa myöhään ja nukkua pitkään. Entisenä aamuvirkkuna on vaikea uskoa, että voin nukkua puoli yhteentoista.

Olen lukenut lehtiä, muun muassa Kamera-lehteä ja suunnitellut tulevia hankintoja/unelmia. Olen lukenut Alex Capus'n ihanaa Léon ja Louise -kirjaa. Olen silittänyt vuoren pyykkiä ja käynyt pitkästä aikaa ruokakaupassa. Kasvohoidossa on kuullotettu ihoa timanttimikrohionnalla, ultraäänipuhdistuksella ja Cryolift-jäädytyshoidolla, tarjoushintaan. Pitäisi kirkastua!


Olen etsinyt ikivanhoja valokuvia suvun Facebook-sivulle skannattavaksi ja ihastellut muitten löydöksiä. Olen viettänyt luvattoman paljon aikaa puhelimen kanssa Instagramissa.

Olen katsonut joka päivä ainakin yhden elokuvan, viimeksi Abbas Kiarostamin ensimmäisen eurooppalaisen ohjauksen Iltapäivä Toscanassa. Dialogi oli alkuun ympätty täyteen filosofista pohdintaa taiteesta ja se meni minulta täysin yli. Sen jälkeen keskustelu muuttui painostavaksi parisuhdejahkaamiseksi. Ohjaaja tai ainakin kuvaaja näytti keskittyvän eniten Juliette Binochen ihanuuteen ja tisseihin, vaikka kannessa luvattiin filmin olevan "humanistiälykön luomus alusta loppuun". Voivatko kaikki arvostelijat olla väärässä vai olenko se pöljä sittenkin minä?


Tein tällä kertaa tällaisia kuvia. Pohjana ei ole kuva poskestani ennen hoitolakäyntiä, vaan valokuva rikkinäisestä ikkunasta, panssarilasista pankin kivijalassa. Ei tarvinnut edes potkaista itse.10 kommenttia:

 1. Ihanan rentouttavaa olla kasvohoidossa. Pitäisi itsekin joskus rytkäistä ja tehdä samat.
  Ensin luulin, että kuvissa on seittiä, mutta lasia tosiaan. Hienot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhenemismuutoksia tulee koko ajan lisää. Ihoa voi sentään hoitamalla yrittää pitää kuosissa, ja sen tekee joku muu. Siksi se on kannattavaa; jumpassa pitäisi hikoilla itse joka päivä. Kosmetologi suositteli niin lämpimästi kuukausittaista hoitoa, että suorastaan huolestuin: onko tilanne jo niin paha!

   Poista
 2. Täällä toinen syyskuinen lomailija. Etukäteen ajattelin, että syyskuussa nautitaan aurinkoisista ja kuulaista syyspäivistä. Onhan niitäkin ollut, mutta ainakin kuun loppua kohdet sateiset ja koleiset säät ovat suosineet sisällä oloa. Ei ole edes koira vinkuvonkunut pihalle, kun ovelta on haistellut kosteaa ilmaa.

  Hienot kuvat, ei voi taaskaan muuta kuin kehua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan nyt selvästi ollut sateisempaa kuin tavallisesti syksyllä. Ruska kuitenkin on iloksemme tullut, ja sellaiset päivät kuin täällä tänään saavat unohtamaan sateet.

   Poista
 3. Aloin miettiä, että syksyllä on ehkä rentoa viettää lomaa? Saa keskittyä omiin touhuihin, kun muut ovat töissä. Voi olla kotona ja katsella elokuvia yms, tykkäisin kans tuollaisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun olen muutenkin joka toinen viikko kotona, olen ollut usein toukokuussa ja syyskuussa lomalla, pari vuotta sitten koko syyskuun. Siinä on kyllä puolensa. Lomalla kuitenkin hidastuu ja hidastuu ja lopulta koko päivä menee ihan rutiineissakin. Vähän niin kuin mökillä.

   Poista
 4. Rentoilua, hyvää sellaista <3

  Kuvasarja on upea! Kiitos myös kirjavinkistä, juuri pähkäilin, mitä seuraavaksi ottaisin luettavakseni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Napsin lehdistä näitä suositeltuja kirjoja ja usein tykkään niistä. Mikään himolukija en enää ole, vaan nautin hitaasti. Ennen ahmin kirjoja ja epäilen, ettei niistä loppujen lopuksi jäänyt edes jälkeä päähän.

   Poista
 5. Hienot verkkokuvat!

  Mitäs me lomailijat tai no minulla juuri loppuu....kyllä loma on aina loma, olipa sää mikä hyvään. Näin tsempaten sateet ei masenna....=) Ja ruska kyllä ilahduttaa, vaikka satelisikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loppuu juuri minunkin lomani, kyllähän lokakuussa jo töihin joutaakin:)
   Jokaisesta kirkkaasta päivästä osaa nyt ottaa ilon irti, kun niitä on niin harvakseltaan.

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...