lauantai 25. elokuuta 2012

Viimeiset inspiraatiokuvat ja viikonloppua


Koska vietin iltapäivän keittössä, aloitan keittiökuvilla. Ei meiltä, vaan vieläkin messuilta. Lupaan samalla, että nämä ovat vihoviimeiset messukuvat. Meillä oli pitkästä aikaa yhdet ystävät iltaa istumassa. Tekaisin jo aamupäivällä New York Cheese Caken jääkaappiin hyytymään, ja lähdin sitten kauppaan hankkimaan muita tarvikkeita.


Jäsenissä tuntuu vieläkin ihanasti eilisen jumpan jäljet; vietimme työpaikan virkistyspäivää. Jumpan jälkeen olimme pyytäneet pitkän venyttelysession. Luoja, että se teki hyvää! Nyt muutaman vuoden tauon jälkeen on noussut ihmeen korkea kynnys lähteä mihinkään mukaan. Teen edelleen lähtöä tuohon lähikuntosalille, ehkä se tänä syksynä jopa onnistuu.

Tässä oli aika tummanpuhuva messutalo. Keittiö oli aika kiva, mutta en viihtyisi pitemmän päälle. Ruokailutiloissa oli kivasti uudennäköistä tatsia. 

Mielenkiintoinen seinäpinta. Poikani oli avovaimoineen maalannut työhuoneen seinän juuri tällä tavalla harmaaksi ja se näytti hyvältä. Miksi en itse koskaan keksi tällaista?

Makuuhuoneen onnistuneet värivalinnat.

Ihana terassi! Koko talon ulkoväritys oli minusta kaunis, tuollaisesta pidän paljon. Samat värit toistuivat sisätiloissa.


Seuraava talo ja kiva ulkoasu! Sisällä jatkui hauskuus keittiössä. Mutta jos muistan oikein, sinne noustiin noita portaita pitkin toiseen kerrokseen.

Valoisa ja ihana U-keittiö, juuri sellaisen haluaisin joskus.

Hauska sohvanurkkaus.


Ja mielettömän upeat terassitilat!


Viimeiseksi kävimme näissä värikkäissä kerrostaloissa ja rivitaloissa, joista oli muutama asunto sisustettu näytille.

Rauhallista ja seesteistä.

Näissä tuoleissa oli mukava istua, vaikka ei ensinäkemältä uskoisi. Hintakin oli kohtuullinen, joten voisi olla hyvä valinta aurinkotuoleiksi, ainakin poika innostui.


Tällaisen messutalon raskisin minäkin ostaa...


Ensinäkemällä nämä värit kummastuttivat, mutta jo toisella vilkaisulla ihastuttivat: hitsi, miksi ei?

Ikealaiset olivat tehneet elämänmakuista ja kivannäköistä jälkeä pienehköihin asuntoihin. Näistä sai yhtä paljon iloa ja ideoita irti kuin tavaratalostakin. Vaikka en itse ahtaasti asukaan, niin nämä olivat todella kivoja.Yksiö.Perheasuntoja, Ikeaa nämäkin.


Ruokavarasto: vuosien jälkeen taas ihan uusi idea. Mulle kans!8 kommenttia:

 1. Voi ei miten ihani sisustusjuttuja! Apua. Tässähän iskee ihan kamala sisustuskärpänen..kun nyt eka löytyisi se oma koti :D! Kiva blogi muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että näistä messukuvista on iloa muillekin kuin mulle:D Itsehän höyrähdin täysin siellä.

   Poista
 2. Tätä oli kyllä oikein mukava nyt lukea katsoa ja ihastua, kun ehkä pitää omaa tilaa alkaa sisustaa :) joskus sitten.

  Eikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla onkin mielenkiintoiset ajat edessä. Oman tilan pitää tietysti olla omannäköinenkin, vaikka työtila onkin:)

   Poista
 3. Tykkäsin myös noista kelta-lime-aprikooseista kovasti vähän aikaa niitä makusteltuani. Varsinkin pihapiiri oli kivan tuntuinen, kaikista asunnoista oli sinne luonteva yhteys. Ikean sisustus oli kivalla tavalla rento ja hauska, leikkimielinenkin. Huomasi heti, millaisen kuvitteellisen henkilön kotiin oli tulossa - nuoren parin tai sinkkumiehen.
  Tuo punaruskea talo on mennyt jotenkin hämärästi ohi. En oikein muista sitä sisältä, vaikka juuri se taisi olla entisen työkaverin suunnittelema?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dekosta vilkaisin, että se hauskannäköinen talo oli numero 10, Lakka-kivitalo Hauskaks, suunnittelija Tero Harjula. Pyöreät pikkuikkunat näyttävät kivalta sisäpuolelta.

   Poista
 4. Mukava näitä messukuvia on katsella. Ja vähän vertailla omiin ajatuksiin. Toki meillä on paljon lähes samasta paikasta otettuja kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeen paljon sain kuvia, joissa ei näy ihmisiä, vaikka tungosta oli lähes joka talossa lauantaipäivänä. Mutta nyt ne on loppu!

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...