torstai 30. elokuuta 2012

Terveydeksi


Lehdessä luki, että omenat kannattaa syödä kuorineen, koska flavonoidit ja kuidut on kuoressa. Syödäänpä kuorineen, pestään kuitenkin. 

Lehdessä luki, että kalaa kannattaa syödä vähintään kaksi kertaa viikossa, että saa hyviä rasvahappoja ja D-vitamiinia. Joojoo, kala on meidän herkkua, syödään kyllä. 

Lehdessä luki myös, että kasviksia ja hedelmiä pitäisi saada joka aterialla oman kourallisen verran. Öö, yritetään, vaikka aamulla tekee tiukkaa, jos ei satu olemaan marjoja sulana. 

Sitten lehdessä luki, että punaista lihaa ei saisi syödä kovin usein. No ei tuota vaikeuksia, ei tee mielikään. 

Lehdessä luki, että maitoa juovat ihmiset ovat muita hoikempia.
Kaikkea puppua ne lehdissä kirjoittavatkin.4 kommenttia:

 1. Lehdessä luki myös, että mustikka tekee hyvää silmille, vadelmasta saa vadelmanpunaiset huulet ja persikasta pehmiää posket. Ja että puolukat ja omenat auttavat taistelemaan syysahdinkoa vastaan. Oliskos voinut lukea tällaista?

  VastaaPoista
 2. Nyt tartunkin omenoihin ja puolukoihin, syysahdinko nimittäin saapuu väistämättä ensimmäisen flunssan kanssa:)

  Olen naureskellut, että heti kun joku ruoka julistetaan terveelliseksi, kehitän himon siihen. Onneksi ne maistuvat hyvältä!

  VastaaPoista
 3. Tuohon vielä sipulit <3

  Omenista ja sipulista saa muuten maistuvan lisäkkeen kun ne kuullottaa pienessä määrässä öljyä ja heittää sekaan hivenen suolaa ja mausteita, ehkäpä yrttejäkin. Öljyssä kuumennettaessa joidenkin vihannesten /hedelmien (ja marjojenkin) flavonoidit tulevat ihmiskeholle entistä käyttökelpoisempaan muotoon.

  Ihanaa,virkistävää viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea! Omena ja sipuli sopivat hyvin possun seuraan.

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...