lauantai 18. elokuuta 2012

Kevyttä kesäkokeilua

Kesäinen auringonpaiste tekee sitten hyvää sielulle! Se keventää mielen ja siivittää puuduttavia rutiineja kuten vaikka marjojen pakastusta. Vadelmien, mustikoitten ja mustaherukoitten puhdistuksen ja pussituksen lomassa tulin kaivaneeksi taas kameran esiin. Se innosti leikkimään väreillä.11 kommenttia:

 1. Alhaalla vasemmalla kuva kulhosta ja sitruunoista on aivan mahtava! Syntyikö se kuvankäsittelyssä pelkästään käyriä vääntelemällä vai värititkö alueet rajaamalla ja maalaamalla? Hieno joka tapauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein sen Picasa-ohjelmalla ja lämpökartta-käsittelyllä. Sillä saa ihania värejä aikaiseksi. Käytän Picasaa aina, vaikka olen opetellut vähän Gimpin käyttöäkin, olisi edistyneempi ohjelma, mutta kuvankäsittely paljon hitaampaa tottumattomalla.

   Poista
 2. Ihania kuvakulmia ja värejä. Piristää mukavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehdys Marsanelli! Silitin pitkästä aikaa tuon Marimekon kesäliinan keittiöön ja siitä sai iloista energiaa auringon lisäksi.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Marjojen laitto sujui vauhdilla, kun nautin valkoviiniä ja gintonicin!

   Poista
  2. Sittenhän marjojen laitto sujui varmaan kuin leikkiä vaan!

   Poista
  3. Pitäisikin kokeilla vielä ikkunanpesun kanssa;)

   Poista
 4. Pahoittelut - enpä olekaan aikoihin käynyt täällä. Ainakin kesäsi näyttää menneen hienosti!
  Sellaista muistuttelisin samalla, että älä unohda tänään kuvauskurssin ilmoittautumista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Done it! Heti olin sormi liipaisimella viideltä, piti töistäkin lähteä ajoissa. Eli nähdään parin viikon päästä, toivottavasti aika pitkälle samalla porukalla:)

   Poista
  2. Hehe. :) Mä en ehtinyt kotiin ajoissa, mutta onneksi ilmoittautuminen onnistui kännykän netin kautta. Nyt kun katsoin, niin ryhmä oli jo täynnä, niin kiinnostuneita on ainakin ollut. A on toivottavasti ainakin tulossa myös kurssille. :) Nähdään sitten!

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...