keskiviikko 8. elokuuta 2012

Ei valiteta ei


Koska tällä viikolla en aio lainkaan valittaa, ei tahdo olla mitään kirjoitettavaakaan. En voi mainita mitään jatkuvasta sateesta, vaikka se nyt ei minua haittaa mitenkään, kun en muutenkaan työpäivien jälkeen viitsi juuri ulkoilla. Piha repsottaa miten tahtoo, märkänä, ja mahdolliset sienet saavat jäädä metsään kasvamaan lisää. Toivon vaan vähän kuivempaa säätä ensi viikoksi, kun pääsen vapaalle. Koiran puolesta kyllä harmittaa, kun sekään ei voi kunnolla ulkoilla.


Kuvat eivät tosiaankaan ole tämänviikkoisia: en ole tehnyt ruokaa ennen kuin tänään pakon edessä. Ei vaan ole huvittanut. Kuvan piirakka parin viikon takaa oli aika kiva: valmis ruis-perunapiirakkataikina, maustettua ranskankermaa,  kirsikkatomaatteja ja yrttejä. Jostakin blogista tämäkin oli kotoisin, vaikka en nyt muista mistä.Tässä on toinen pikaruoka tyyliin "otetaan mitä on". Pilkotaan, maustetaan  mehevästi ja lykätään uuniin puoleksi tunniksi. Tässä näkyy olevan broilerin alla naurisviipaleita, kesäkurpitsaa ja tomaattia. 

Hämäryys ja illan pimeneminen otetaan taas ilolla vastaan! Johan sähkövaloja ehti vähän alkaa kaivatakin.4 kommenttia:

 1. On kodikasta sähkövalojen loisteessa ja pimeys ikkunan takana.

  VastaaPoista
 2. Niin on, ja ihan parasta se on, kun ulkona on vielä lämmintä!

  VastaaPoista
 3. Ulkona (mökillä) on just ja just 10 astetta lämmintä ja sisällä palaa kattolampuissa valo. Jostain se laskeva aurinko näyttää löytävän tiensä mökkirantaan - sinne siis!

  Mukavaa ei-valitus-viikkoa ja viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Uutisissa sanottiin, että matalapaine on lopultakin väistymässä ja Suomi kuivumassa. Meillä on vielä toivoa. Lähdin heti Vilman kanssa iltakävelylle elokuiseen iltaan: se oli tutun ihanaa.
  Mökkirannassa saatte katsoa vielä monet auringonlaskut elokuullekin:)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...