perjantai 27. heinäkuuta 2012

Viikko well done


Kohonnut lämpötila, aurinko ja auvoinen kesäfiilis tekivät tästä perjantaista ihanan päivän sen sijaan että olisin ollut ihan puhki työviikosta. Kerrankin osasin tehdä työt rauhallisesti, sen tiistain pohjanoteerauksen jälkeen. Osasin mennä joka ilta nukkumaan jo yhdeltätoista ja uinahtaa pienille päiväunille kotiintulon jälkeen. Kaikkea sitä pitääkin vielä opetella. 


Lauantain aion viettää asuntomessuilla. Sain nakitettua pojan ja miniän mukaan, eikä tarvinnut kyllä edes taivutella. Mies puolestaan väitti messujen olevan hänelle yhtä piinaa. Ja minä luulin, että meillä oli molemmilla mukavaa viime kesänä Kokkolan-reissulla.

No, jos jalat vain kestävät, kierrän vielä Ikeankin. Pakkohan se on, kun kerrankin sinne pääsee. Onneksi nuoripari on myös kiinnostunut sisustuksesta.

Hyvää viikonloppua!


6 kommenttia:

  1. Mukavaa Tampereen reissua!

    Suloisia kukkakuvia :)

    Ajattelin mennä ensi viikolla katsastamaan messut. Mielenkiintoista kuulla arviosi ennen sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minähän en ollut köyhä enkä kipeä, kun pääsin messutaloja kiertämään. Pidin kyllä näkemästäni. En ole vielä saanut tehtyä kuville mitään, mutta alkuviikosta tulee kyllä postausta.

      Poista
  2. Mukavaa messureissua. Aina sieltä löytyy kivoja ideoita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivoja ideoita, paljon ylellisyyttä, ihmeteltävääkin löytyi. Oli myös mukavasti silmänruokaa, sitä messuilta aina kaipaankin.

      Poista
  3. Ohhoh, olen taas ollut näemmä lietsussa kun täälläkin on monta postausta viime käynnin jälkeen. Onneksi ollaan kuitenkin puhuttu puhelimessa. Mukava kirjoitus oli äitin synttäreistä ja aivan ihania kukkakuvia joka päivityksessä. Hyvät fiilikset siitä Oulun reissusta jäikin.
    Leppoisaa sunnuntaita! Tuu joskus soutelemaan ja terassikahville.
    Meri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvailin niitä kukkia silloin aamuauringossa, se paistoi ihanasti vähän sivusta ja takaa. Olen taas vaihteeksi ensi viikon vapaalla, joskin ilman autoa. Saa nähdä, joko olisi uimisen aika:)

      Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...