sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Valmistautumista työviikkoon


Viikon mittainen lomaseni on taas ohi. Sanoinkin jo aikaisemmin, että se on tuntunut paljon pitemmältä, kun on pitänyt sisällään kaikenlaista kivaa ja paljon elämää. Yhdet ystävätkin piipahtivat viikolla yökunnissa. Tavallinen vapaaviikko talvella kuluu joskus ihan omasta edestään, päivä toisensa jälkeen vierähtää juuri samalla tavalla kuin edellinen. Tykkään kyllä niistäkin viikoista. Kaikista viikoistani.


Olen aloittanut lenkkeilyn, sort of. Olenhan kerännyt siihen voimia jo monta vuotta. Kun meni puolitoista viikkoa, ettei oikein ollut mahdollisuutta   kunnon ulkoiluun, alkoi olla suorastaan pakottava tarve kaivaa sauvat komerosta ja viritellä vauhtikenkiä jalkaan, sellaisia keinuvia. 

Olen nyt monena päivänä lyöttäytynyt miehen ja koiran mukaan metsään, heidän rutiineihinsa kun kuuluu käydä yhdentoista aikaan metsäkävelyllä. Tavallisesti minä olen siinä vaiheessa vasta toipumassa aamiaisesta ja lehdenluvusta ja lukemassa blogeja. Hippusen verran itsekuria on siis kuitenkin piilossa vielä jossakin.


Nelosen Nuori Victoria -elokuva on juuri sopivaa katsottavaa sunnuntai-iltaan. Romanttinen, kevyt ja kuitenkin aidon herttainen. Katson sitä jo toista kertaa.   Kuningatar Victorian elämässä riittääkin draaman aineksia vaikka muille jakaa. Harvalla naisella on ollut maailmassa sellaista vaikutusvaltaa.


10 kommenttia:

 1. Mua niin harmittaa, kun meillä ei vielä töllö töimi! Tai toimisi kai se, mutta kun ei ole antennia, kaikki Victoriasta (ja muistakin kuninkaallisista!) kerrottu on niin interesting :)
  Onko yökunnassa = yökylässä..? Ihan uusi sana minulle nimittäin...
  Itsekin aloitin eilen urheilun (25km pyörälenkki). Pitäis hitsipilli jatkaa, mutta kun on takalisto niin hellänä, etten oo varma, koska pystyn satulaan seuraavan kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olla yökunnissa on sama kuin yökylässä, näin ainakin Oulun seudulla sanotaan:)

   Sullahan olikin kunnon aloitus, en ole varmaan koskaan ajanut pyörällä yhdellä kerralla yli kahtakymmentä kilometriä. Täällä on toisaalta niin mäkistäkin.

   Poista
 2. Tuo hippusen verran itsekuria pitää minunkin etsiä,
  kai se on jossain...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekuri osaa piiloutua taitavasti ja sitten yllättäen pullahtaa esille jossakin vaiheessa. Viime tipassa kai. Kyllä se löytyy.

   Poista
 3. Hyvä, kun on iskenyt tuollainen terveellinen pakottava tarve tarttua sauvoihin. Mistäs mää saisin sellaisen? Tänään lähdin kyllä jopa kävelylle, mutta alkoi heti sataa ja kurvasin välittömästi takaksin. Ikään kuin olisin muka jotain sateessa sulavaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno nainen sulaa kyllä sateessa;) Yksin minä teen minikävelyjä, siksi lähdenkin miehen ja koiran mukaan, he menevät pitemmän matkan ja kaikki yhdessä viitsimme vielä vähän pitemmälle. On ehkä rattoisampaa; itse olen sellainen jänishousu, etten uskalla varsinkaan metsään yksin.

   Poista
 4. Mukavaa saada seuraa metsälenkeille. Minuakin toisinaan hirvittää tuossa meidän lähimetsän lenkkipolulla, kun pääsääntöisesti olen siellä itsekseni. Joko käyn ihmeelliseen aikaan tai sitten näillä kulmakunnilla ei pahemmin urheilla. No rata pysyy kunnossa, niin kai ne siellä joskus käy ;) Ah, mutta voihan se olla myös se, että minä käyn niin harvakseltaan.... Ryhtiliike on täällä myös tehty ja tiivistetty tahtia. Sauvat on vielä saunassa, mutta eiköhän nekin pääse kohtapuoliin metsään.

  Suloisia kukkakimppukuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, reipasta meininkiä sullakin! Jospa se auttaa, että on pää auki, niin tulee lähdettyä jatkossakin. Ainakin siitä tulee niin hyvä mieli ja olo.

   Paitsi työpäivän jälkeen, kun makaan kieli poskella sohvalla kaikkeni antaneena.

   Poista
 5. Ihania kuvia on sinun blogissasi ja kivasti kirjoitat. Lukaisinpa sitten kerralla koko blogisi läpi ja aion palata tänne toistekin. Mukavaa työviikkoa, mikä taitaa jo olla lopuillaankin :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Saikkukoo, mukava tutustua! Kävin myös katsomassa sinun uutta blogiasi ja uteliaisuus heräsi heti:)

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...