sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Milloin harmaasta tuli lempiväri?


Me ollaan rasittuneita! Vaikka varsinainen kova työ on ihan jonkun muun harteilla, on sitä riittänyt ihan tarpeeksi meillekin. Täyden ja minulle raskaan työviikon päälle maalaamiset joka ilta ja sekamelskassa eläminen ovat olleet yllättävän kuormittavia. Meillä ei ole edes siivottu kolmeen viikkoon.

Flunssainen, yskivä ja äyskivä mies on ollut myös hankala. Minulla on herpes huulessa ja pinnallisen verenpurkaus silmässä, mikä näyttää pahemmalta kuin onkaan. Yhtenä päivänä oli kummallinen huimaus, jonka arvelin johtuvat tiukoista niskalihaksista. Päänsärkyä on myös riittänyt ihan kiitettävästi, joten omaa viestiään sekin kertoo. Tänä aamuna aloin maalata toista kerrosta olohuoneen ikkunaseinään, kun alkoi puristaa kurkusta niin, että oli mentävä lepäämään. Seinä saatiin lopulta yhteistoimin valmiiksi, mutta loppupäivän katselin täyteen regressioon vaipuneena sohvalla elokuvia ja söin jäätelöä.


Olisi siis aika saada homma valmiiksi. Kuvista näkee, että ihan turhaan ei hommaan ryhdytty. Liesi meni siis ensin vähän rikki, ja sen jälkeen alkoi kaikki muukin näyttää aikansa eläneeltä. Nyt se vanha on purettu pois, ja uutta laitettu tilalle. Ainakin kohta, johan tässä on kuusi päivää asentaja huhkinut, viikonloppu mukaanlukien. Mutta jälkikin sitten miellyttää!


Uudet tasot ovat tummanharmaat, samoin lattia ja välitila. Olen myös vallan ihastunut hiilenmustaan altaaseen ja uuteen hanaan. Vaikka keittiö on aika tilava, on tässä ahdettu allas, tiskikone ja liesi samalle seinänpätkälle ihan lähekkäin. Yksi ahtauden syy on alanurkkakaappi, joka estää lieden siirtämisen vasemmalle päin. En halua luopua siitä, kun sinne menee uskomaton määrä tavaraa.

Huomenna saadaan vielä loput kaapinovet paikoilleen. Sähkömiehen myötä tulevat sähköpistokkeet ja valolistat sekä liesitaso, uuni ja tuuletin kuntoon. Siis huomenna sen kaiken pitäisi ihan oikeasti olla lopulta valmista. 

Loppuviikosta saadaan pitkästä aikaa kotiruokaa.


P.S. Yritin jo kolmatta kertaa katsoa tuota Closer-iholla -elokuvaa. En ymmärrä sitä yhtään, minusta se on ihan tekotaiteellista soopaa. Sitä arvostetaan paljon, joten ihmettelen vähän, miksen löydä siitä mitään muuta hyvää kuin Jude Lawin. Hänet ottaisin pulloon kirjahyllyyn.

10 kommenttia:

 1. Tuleepa teille kiva keittiö! Kyllä lopussa kiitos seisoo ja vaivat unohtuvat. Hyviä ruoanlaittohetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuukin ihan oudolta, kun ei ole kahteen viikkoon tarvinnut tehdä ruokaa. Jää muuten vihannesten käyttö vähiin sillä tavalla:)

   Poista
 2. Loppupuolella ollaan. On ne rempat vaan aika rasittavia, kaikki tavarat ikäänkuin hukassa, aika matelee. Stressin oireet olin tunnistavanani sinussa ja ei mikään ihme.
  Muuttostressistä en ole toipunut vieläkään. Ihmeesti auttaa kävelylenkki ihanassa kesäillassa happea siemaillen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stressiä on kyllä. Olisikin ihan valtava ponnistus muuttaa koko huusholli, joten en yhtään ihmettele, vaikka menisi kokonainen vuosi siitä toipumiseen.

   Poista
 3. Tässä alkaa keittiökuume itselläkin nousta... malttamattomana odotan kuvia valmiista keittiöstä.

  Sama homma tuon Closerin kanssa. Eilen vaihdoin kanavaa jalkapallon ja elokuvan välillä, elokuvassa pääsin akvaarioon asti (joka kerta se tyssää siihen) ja jalkapallossa ensimmäiseen puoliaikaan.

  Nyt vaan viimeinen voimainkoetus ja sitten keittiö valmis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään lähti asentaja, tai kaikki kolme! Kovasti huhkivat vielä viimeisenäkin päivänä. Työn hintakin on sitten kivunnut aika paljon luvatusta. Mutta kaunista jälkeä tekivät ja nyt olen koko illan pessyt pintoja ja suunnitellut kaappien täyttöä:)

   Poista
 4. Minustakin Closer on ihan outo ja huono elokuva ja samaa sanoivat kaksi työkaveria tänään. Muutaman kerran olen itsekin yrittänyt päästä siitä jyvälle, mutta ei se aukea, vaikka hyvältä leffalta kuulostaakin.

  Teidän keittiöstä tulee ihan varmasti upea. Jo tuon yhden kuvan perusteella voin sanoa, että teit hyvät valinnat. Seinä on todella kaunis ja hana ja allas myös.

  - E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edes hyvät näyttelijät eivät pelastaneet Closeria. Kiva on kuulla, että en ole ainoa, joka ei ymmärrä sen päälle.

   Veikkaan että tykkäät tuosta keittiöstä. Se näyttää tältä päivältä, kun edellinen näytti toissapäivältä. Nyt meidän puupöytä vaan ei erityisen hyvin istu sinne.

   Poista
 5. On noissa muuttolaatikoissa järjestelemistä, mutta paikoilleen asettelu on aina kivempaa kuin tyhjennys ennen remonttia tai muuttoa. Tsemppiä!
  Minäkin katsoin Closer-elokuvan Jude Law:n vuoksi. En ollut nähnyt sitä aiemmin. Minusta elokuva kertoi osuvasti suhteiden sattumanvaraisuudesta. Paitsi Jude siinä oli hyvää Julia Robertsin näytteleminen. Minusta hän harvinaista kyllä tässä elokuvassa näytteli rooliaan eikä kauneutensa vankina Julia Robertsia, kuten yleensä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoista, miten eri tavalla sen voi nähdä. Ehkä eri ihmiset tunnistavat erilaisia asioita -ja jotkut eivät halua nähdä tietynlaisia asioita. Jaksan aina ihmetellä, miten eri tavalla kirja tai elokuva kolahtaa eri ihmisiin. Mitä syvempi elämys, sitä varmemmin joku toinen ei saa siitä mitään.

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...