tiistai 3. heinäkuuta 2012

Keskikesä


Miten olisi välillä muutama kesäkuva eilisen remppavalituksen jälkeen? Muistin nimittäin yhtäkkiä, että on heinäkuu ja keskikesä ja vuoden ihanin aika, ainakin nyt, kun ei ole vielä kuuma. Lievässä flunssassakin voi tuntea  kesän tuoksut ja kuulla lintujen äänet. Jossakin välissä ehtii ulos   ja näkee kaikki kukat.


Nämä kuvat ovat kävelyltä siskon kanssa juhannuksena. Lähdimme talsimaan mökiltä pientä tietä eteenpäin ja yhden pellon ympäri. 

Siellä oli aitoa maalaisidylliä. 


Muuttolaatikoitten tyhjennys alkoi illalla. Kolmen laatikon jälkeen näytti kaapeissa vielä aika hyvältä. Mutta kun loput kaksitoista on purettu, ei ehkä näytäkään enää yhtä hyvältä. Nyt tuntuu, että kaikki se tavara ei voi ikinä mahtua sisään. Kaikkea vaan kertyy vuosien mittaan. 


6 kommenttia:

 1. Ylimmän kuvan pilvet muistuttavat virolaisen taiteilijan, Navitrollan töistä. Olemmekin alkaneet kutsua niitä navitrollapilviksi.

  Hienoa, että huomasit että nyt todellakin on kesä! Semmoinen unohtuu ainakin itseltäni liian helposti silloin kun on paljon häslinkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tänään kyllä kuuntelin linnunlaulua netistä:) Opettelen vähitellen tuntemaan lintuja ja äidiltäni opin juhannuksena lehtokertun. Se lauloikin antaumuksella mökin pihapuissa kaiket päivät.

   Navitrolla kuulostaa ihan keskiaikaiselta nimeltä, kuten vaikka Novalis. Kävin netissä katsomassa hänen kuviaan ja ne pilvet ovat hauskoja!

   Poista
 2. Ihana kesä kuvissa, tulee leppoisat muistot kävelyltä mieleen.
  Ei käy kateeksi remontin keskellä eläminen, mutta tulos näyttää jo kuvissa hyvältä. Ja ilmeisesti remontti alkaa olla valmis kun jo kaappeja olet päässyt täyttelemään. Kiva aikanaan nähdä valmis keittiö!
  Meilläkin on mies sairastanut viikon, nyt alkaa olla taas elävien kirjoissa. Itse olen viettänyt tänään melkein nollapäivän, kävin sentään viemässä appivanhemmat mökille ja hakemassa Kodin Terrasta kotiloitten turmaksi rautafosfaattia. Löysin yhden ryökäleen jo pioninkin lehdeltä, pyhäinhäväistys! 23 pionin soman pyöreää nuppua ovat avautumassa ja niitä ei syötetä lehtokotiloille. Olen vetänyt piraattilipun salkoon, koska tässä taistelussa ei armoa anneta. Monta sataa kotiloa olen jo päästänyt päiviltä, mutta taitaa olla vasta otteluvoitto.
  Meri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa mennä koko kesäloma murhan merkeissä. Ehkä leiriydyt pionien juurelle ja heräät rautafosfaatti kädessä heti kun ensimmäinen kotilo yrittää ryömiä ylitsesi kohti kukkia.

   Taidan laittaa pienen postauksen remontin etenemisestä, tai siis valmistumisesta, lopultakin.

   Poista
 3. Kesämaisemat ovat jotain niin rentouttavaa ja niissä latautuu aivan uuteen viritykseen.
  Kaikki tuo vihreys ja kukkaloisto on kaunista kuvissasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhannuksena vihreä on vielä niin uuden näköistä, heinäkuussa se jo tummenee puissa vanhan vihreäksi. Niittykukat ovat ihaninta kesässä!

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...