lauantai 26. toukokuuta 2012

Uusia löytöjä


Että on ihana luomiväri! Laatu siis, tämä nimittäin pysyy aamusta iltaan täysin muuttumattomana, levittyy helposti ja ihmeen pehmeästi silloinkin, kun ei ole pohjustusta. Ei varista. On mineraaliluomiväri.

Lääkkeenostoreissulla huomasin Palokan apteekissa Jane Iredalen uuden standin, ja kertoivatkin siellä saaneensa Iredalen vasta myyntiin. En ole kai missään ennen törmännyt niihin, mutta siinä uskossa olen ollut, että kyse on hyvälaatuisista tuotteista.


Pakkohan niitä oli ruveta hypistelemään, ja huomasin pian joukosssa jo vuosia etsimäni harmaanruskean maantienvärin Dusk eli iltarusko. Sellainen nimittäin käsitykseni mukaan sopisi sinisille silmilleni ainoaksi luomiväriksi rillien taakse, ja ennen kaikkea häivyttämään aamu aamulta enemmän rypistyviä ja laskeutuvia luomiani. Ei ole ihan sitä oikeaa osunut aikaisemmin kohdalle.


Vasemmalla oleva Clarins on ollut monta vuotta käytössä, mutta on aika helmiäinen ja aavistuksen turhan kuparinen. Lancomen sinivioletti taas on ihana väri ja sopii täsmälleen, mutta on ollut käytössä jo viisi vuotta, eikä sekään aina innosta. -Onkohan muuten yksikään luomiväri loppunut koskaan? Näillä tulisin toimeen vaikka vuosisadan loppuun asti.


Kaikki kehuvat Diorin settejä, mutta pitkällä ja perusteellisella kokemuksella minä sanon, että ne varistavat. En pidä niistä suuremmin, mutta kauniitahan ne ovat kuin koru. Käytössä kuitenkin, kun on kerran tullut hankittua. Ja onhan vielä töissäkin pari kolme settiä siltä varalta, etten aamulla ehdi kotona piirtää silmiä esille.



Kesän kunniaksi löysin koristeelliset sandaalit Kappahlin ohuiden pellavahousujen seuraksi. Kauppakierroksella osui silmään vielä Zizzin hullutteleva huivi, jonka aion yhdistää mieluummin valkoiseen tunikaan kuin kuvan siniseen puseroon. Se nyt vaan sattui olemaan päällä ostohetkellä.

Ei voi mitään: uusista vermeistä tulee aina hyvä olo ja on kiva, jos on jotakin päällepantavaa kesäksi. Ja vielä kohtuuhintaan.





14 kommenttia:

  1. Piristäviä löytöjä! Onnistuneet löydöt virkistävät kyllä mukavasti.
    Kiinnostava tuo luomiväri. Itselläni aina sama Lumenen. Viime ostolla ajattelin, etä seuraavalla kerralla kokeiltava jotain muuta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä taas olen niin vaihtelunhaluinen, etten tosiaan ole koskaan saanut luomiväriä kulutettua loppuun. Kaikkein vanhimmat heitän jossakin vaiheessa pois.

      Tämä Iredale on voimakasta pigmenttiä, jota on helppo kuitenkin levittää.

      Poista
  2. Tuotahan täytyy kysäistä apteekissa käydessä.
    Mulla on vanha cliniquen paletti, mutta sen luomivärit ovat vähän liian helmiäisiä minulle. En tykkää ihan matastakaan, pitää olla siitä välistä.

    Luin uudesta Oliviasta (niin, sorruin ostamaan...), että nudemeikki on kaikkein vaikein tehdä. Väriä laittamalla selviää helpommalla. En kyllä ole mikään nudemeikkaaja, koska olen jo luonnostani väritön. Kalpea ja vaaleat kulmakarvat. Mitä niitä enää korostamaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä, vähän helmiäistä pitää olla, mutta liika korostaa rumasti jo pieniäkin ryppyjä. Ja vasta viidenkymmenen jälkeen alkoi rutistuminen oikein kunnolla!

      Ei mullekaan nudemeikki sovi, näytän jo valmiiksi värittömältä. Tarvitsen reipasta kontrastia silmiin ja raikasta läpikuultavaa punaa huuliin ja poskiin. Sitten näyttää taas elävältä.

      Poista
  3. Upea huivi!
    Tuo uusi luomivärimerkki menee korvan taakse. Jos ei muualta löydy, niin kai sitä on sitten kesemmällä suunnattava shoppailemaan Palokan apteekkiin. Heh.
    Kesävermeiden ostaminen meni jäihin, kun paino on taas jossain huippulukemissa vaikka ei pitäisi. Ärsyttävää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä en tykkää tuollaisesta kuosista enkä koristeista, mutta nyt se sopii täydellisesti hakemaani tanskalaisen rentoon tyyliin. Tarkoitus oli lähteä käymään pitkästä aikaa Köpiksessä, mutta se muuttuikin jo Tukholmaksi.
      Ei tullut takkia, tuli liivi.

      Poista
  4. Huivi ja luomivärit kummatkin nappivalintoja!

    Lueskelin blogiasi taas pitkästä aikaa monen monen postauksen verran. Aikaa ei näin keväällä tahdo löytyä oman blogin päivittämiseen, eikä blogien lukemiseen..

    Toivottelen erittäin hyvää, antoisaa toukokuun loppua ja kesän alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi televisiokin hiljenee kesäksi eikä ole houkuttelevia sarjoja muuta elämää häiritsemässä. Talvella on kiva hautautua kotiin illoiksi, mutta kesällä on paljon muutakin kivaa:)

      Poista
  5. Tämä sai taas muistamaan sen tosiasian kuin vaatekaapin päivittäminen. Olen mennyt viimeiset 10 vuotta hyvin casual-tyyppisissä vaatteissa etten varmaan osaa edes muuta pukea vaikka siellä Suomessa kannattaa hieman kurkkia peiliin..

    Huivisi on hienon hauska. Meikeistä en sano mitään, niitäkin kun olisi varmaan hankittava.
    Syvä huokaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kai täällä tarvitse vaatteista huolta kantaa?! Harvassa hommassahan täällä kovin muodollisesti tarvitsee pukeutua. Mutta se on totta, että jokaiseen kahdeksaan vuodenaikaan tarvitaan jotakin uutta;)

      Poista
  6. Tuo luomiväri kuulostaa hyvältä. Pitää katsella jospa löytäisin jostain tuota merkkiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se levittyy pehmeästi vaikka sormella, kokeilin tänään. Ja työpäivän jälkeen oi kaikki paikoillaan.

      Poista
  7. Kiitos vinkistä, tuota luomiväriä aion hankkia. Olen lähinnä käyttänut dioria sekä isadoraa, niissä on pigmenttiä tarpeeksi. Mutta uutta väriä ois kiva hankkia kesäksi.

    Ja huivisi on munkin mielestä ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on vielä töissä uusi Lumenen Natural Code luomiväritrio. Laitoin sitä yhtenä aamuna ja huomasin, että illalla meikki oli kuin uusi. Sekin on hämmästyttävän hyvälaatuista.
      Mutta tämä Iredale on laadun lisäksi minulle hyvä värikin, toivottavasti sopii sullekin:)

      Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...