torstai 24. toukokuuta 2012

Red hot chili pepper


Löysin ihanan uuden pikkujuuston, Valion Mustapekka-sarjan Makea chilin. Valkosipulinen Pikkusisko on ollut aina perheen miesten suosiossa, mutta näköjään sekin oli muuttunut nimeltään Mustapekaksi. Tästä chilistä taitaa kuitenkin tulla nyt uusi suosikki, niin mainion makuista se oli. Vain hiukan potkua ja ihana makeus, siis pinnassa, sisältä maistuu samalta kuin Pikkusisko. Ei siis oikeastaan hottia ollenkaan, oli vaan kiva kirjoittaa otsikko noin. Rapean ciabattan päällä loistavaa. 

Juusto oli ylimääräisenä hyvänä, kun illalliseksi oli tortilloja asianmukaisilla täytteillä. Vanhempi poika tuli etelästä käymään, hakemaan jatko-opintoihin.


6 kommenttia:

  1. Oi, mikä löytö! Tätä täytyy ehdottomasti kokeilla, kun olen pitänyt noista valkosipuli- ja mustapippurivaihtoehdoista (etenkin mustapippuri piparkakun kaverina..nam!). Kesäistä viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piparkakulle juuston maku tekee tosi hyvää:) Joku kertoi käyttävänsä mustapippurijuustoa kastikkeeseen, kokeilin sitä ja maistui broilerinkin kanssa ihanalta.

      Poista
  2. Kiitos vinkistä. Juustot ovat heikkous, joita vyötärö ei kestä kovin suuria määriä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suu tykkäisi, mutta vyötärö vaikeroi! Koko talven laihdutuksen tuloksista on puolet ilmestynyt jo takaisin, suoraan vyötärölle. Yhtälö on mahdoton.

      Poista
  3. Toi on varmasti hyvää, pippuripekka kuuluu suosikkeihini! Edellisistä postauksistasi: Ostin eilen ton alla olevan sinijalkaisen sukatmakkarallapikarin. Mantelipiirakasta tulee helpommin irtoava, jos käyttää aitoa voita. Sirkka-ystäväni leipoo voista ja piirakka irtosi vuasta, mutta minäkään en sitä käyttänyt vaan kasvisrasvasekoitetta. Aurinkoista kesäviikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea uudelle makkarakupille! Kulmikas muotokieli on tuttua nuoruudesta, mutta muuten ihanasti tätä päivää.

      Aito voi ja aito sokeri varmasti auttaisivat mantelipiirakassa, minä luistin molemmista ja tarttui aika lujasti pohjaan. Maku ei tosin siitä kärsinyt, vain ulkonäkö.

      Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...