maanantai 9. huhtikuuta 2012

Anemoneja ja mäyräkoiria


Tämän viikonlopun jälkeen olen valmis myymään nuo koirat! Toinen syöksyy tapansa mukaan haukkumaan ja puolustamaan kotia kaikelta, mikä liikkuu ulkopuolella. Siinä vaiheessa isäntä hyppää puoli metriä ilmaan ja emännältä meinaa poksahtaa suoni päästä.

Toinen vinkuu vähän eri tahtiin milloin mitäkin. Ulkoiluttaa niitä pitää kahden aikuisen voimin, muuten ei tule mitään. Vilma härkkii Lunaa minkä ehtii. Ja mäyrä voi myös panna turboahdetun neliraajajarrutuksen päälle eikä sitä silloin saa liikkeelle millään.


Niin teki tämä Ottokin, kun näki neitien saapuvan. Siihen jäi odottamaan, vaikka emäntä yritti kiskoa kotiin. Mutta sitten oli riemu ylimmillään! Oton kanssa on aina tultu hyvin juttuun. Kaikki kolme mäyräkoiralajia oli siis edustettuna. Vilma pyöri niin innoissaan selällään katupölyssä, että se pääsi kotona suoraan suihkuun.

Luna pääsi illalla jo takaisin kotiin, mutta eivät ottaneet Vilmaa mukaan. Eivät vaikka lupasin, että saisivat pitää ainakin syksyyn asti. 


Ovatkohan nämä pitkät rauhalliset pyhät olleet vähän liiankin rauhallisia? Pitäisikö tarkistaa lääkitystä? Kolme päivää pelkkä oleilua kotona ei ehkä sittenkään ole niin kivaa kuin oletin. Sisustuslehtiä, pyykinpesua ja kukkien kuvaamista. Onneksi perjantaina oli sentään  jotain uutta kivaa. Ja onneksi huomenna alkaa arki.


Anemone on yksi lempikukkiani, joita ei tule juuri koskaan kuitenkaan ostettua kotiin. Sininen väri on jostakin syystä puhutellut viime aikoina, ja kukan lisäksi blogin väri muuttui ensin vaaleansiniseksi, mutta nyt valon vaan lisääntyessä oli ihan pakko vaihtaa taas valkoiseen.


6 kommenttia:

 1. Meille voisi kyllä lähettää hoitoon yhden mäyrän. Voisin laittaa Vilman kostoksi räksyttämään naapurin seinän taakse. Niin monet kerrat on kuunneltu sieltä kantautuvaa älämölöä. Kahta en minäkään kyllä jaksaisi kovin pitkään. Ymmärrän "tuskasi".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, saattaisi mölisevä naapurinnekin kaikota häntä koipien välissä, kun tämä wanna-be-dobermanni tulisi sinne kumisemaan:)

   Poista
 2. Heps mitä jos ostaisitte, ultraäänihaukunrajoitinpannan niin tilanne rauhoittuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Se ilmeisesti toimii, eikä ole sentään koiran kiusaamista. Vesisuihkua nenälle ja kaikenlaista muuta kirjoista on kokeiltu ilman toivottavaa tulosta.

   Poista
 3. Ihanainen tuo anemone!
  Kuvat ovat jälleen loistavia, tuo väri sykähdyttää.

  Toivotan mukavaa pääsiäisen jälkeistä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati, yhtä mukavaa viikkoa sinullekin!

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...