torstai 2. helmikuuta 2012

Päivän saldo


Sattui olemaan kuivahtanut limetti ja nättejä tomaatteja työpöydällä, niin pitihän siitä ruveta kuvaa ottamaan. Kokeilin samalla valon heijastamista vastakkaiselta puolelta eli tässä vasemmalta kullanvärisellä heijastinkankaalla. Se tuo pientä lämmintä hehkua kuvaan, eikö?


Tässä heijastuskangasta ollut, sen näkee varjosta limetin vasemmalla puolella. Ikkuna on nimittäin oikealla. Tykkään näistä terttukirsikkatomaateista juuri kauniin punaiset ulkonäön takia, ja siksi että ne ovat edelleen tertussa, mutta ovathan ne myös makeita ja maukkaita salaatissa. Tai oikeastaan minä kyllä napsin niitä yksi kerrallaan ihan muuten vaan.


Rivakan pakkasen takia päivän ulkoilut ovat jääneet lyhyiksi, jos niistä voi edes puhua. Vilma käveli tien toiselle puolelle ja siitä pikanopeeta takaisin kotiin. Ostin sille muutamalla eurolla froteiset vauvansukat, sopivasti kahdet samassa paketissa. Sovitimme niitä jo juustopalan kera, mutta nähtäväksi jää, miten huomenna suu pannaan, kun niillä pitäisi kävellä ulkona. Auttasikohan parmesaani?
6 kommenttia:

 1. Ensin ajattelin, että päivän saldo tarkoittaa päivän ruoka-annosta. No, ei sentään.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Onneksi kerroit eron, muuteoin olisin istunut tässä tovin ja miettinyt eroa. Käynti silmälääkärillä olisi paikallaan :)

  VastaaPoista
 3. Aikku, päivän ruokasaldo sisälsi lopulta myös kokonaisen paketin Valion ja Välimäen suklaa-lakritsi-toffeejäätelöä. Aivan sairaan hyvää!

  Pikkujutut, ei sun tartte silmälääkäriin mennä, vaan mun;)

  VastaaPoista
 4. Kivan kämpimän sävyn antaa heijastinkangas. Käy katsomassa Valokin runokonttiin, sielä on sinulle pieni haaste.

  VastaaPoista
 5. Anteeksi lämpimän sävyn, ei mitään kämpivää sävyä. Sormi lipsahti, sorii.

  VastaaPoista
 6. Valokki, kiitän haasteesta:) Olit itse onnistunut kertomaan kauniisti valinnoistasi, ja myös valitsemisen vaikeudesta. Ennen valinta oli minulle helppoa, mutta nykyisin minkä tahansa valitsemisesta on tullut vaikeaa.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...