keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Keskiviikon kelmeät kuvat


Saatoin tänään lähteä töistä vähän aikaisemmin kaupungille hakemaan olohuoneen pöydän päälle tilattua lamppua. Olemme jo kolmatta viikkoa odotelleet sitä, mutta eipä se ole haitannut, kun ei ole siinä koskaan ennenkään lamppua ollut, vain kynttiläkruunu. Kahden ison ikkunan takia puute ei ole ollut ihan kamala kestää.


Aika monen kirosanan ja pitkähkön justeeraamisen jälkeen valaisin saatiin kuin saatiinkin sopivalle korkeudelle ja kiinni kattoon. Se näyttää juuri siltä kuin kuvittelinkin ja on aivan sopivan kokoinen, yksinkertainen ja eleetön. Valoa tulee sopivasti eikä se häikäise pöydässä istujia. Ehkä saan loppuviikosta hiukan siivottua ja otettua kuvan siitä.


Kansalaisopiston kolmannessa kerroksessa käsityöluokan edessä on iso taulu, jota on ehkä käytetty painokankaiden valmistuksessa jonkinlaisena alustana tai jotain vastaavaa. Siinä on ylösalaisin hauskannäköisiä seeprakuvioita, jotka valokuvasin, käänsin ja tein niistä kuvia.Jos tunnistat seeprat omiksesi, ilmoittaudu! Olisi hauska tietää, kuka on osannut tehdä näin elävänoloisia eläimiä.


4 kommenttia:

 1. Hienot kuvat.. Olet muunnellut aihetta tosi onnistuneesti.. Nämä kelpais mun seinälle :) <3

  VastaaPoista
 2. Kuvia on ilo katsella! Hieno sarja!
  Eikka

  VastaaPoista
 3. Aivan huippuhienot taulut! Ottaisin kans kyllä heti seinälle, vaan kenen lie painokuvat?
  Meri

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Kati! Joku on tehnyt hienot eläimet, mutta kyllä niillä leikkiminenkin oli kivaa:)

  Eikka, kiitos, meillähän on omastakin takaa, tai siis teiltä, yksi seepra seinällä, ja mieluinen onkin:D

  Meri, kiitos:) Kun kerran mainitsit verhokankaista, niin olen huomannut useinkin tekeväni sellaisia kuvia, jotka sopisivat verhoiksi. Sikäli hassua, etten ikinä voisi laittaa ikkunoihin kuviollisia kankaita...

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...