maanantai 6. helmikuuta 2012

Iloista väriä arkeen


Koko talven olen tuskaillut kuivien, katkeilevien ja liuskoittuvien kynsien kanssa. En toki mitään pitkiä kynsiä ole yrittänytkään kasvattaa, mutta lämmityskauden alettua kuivuus on ollut suorastaan ongelma. Ihan tavallisissa puuhissakin tökkään helposti sormen johonkin ja kynsi katkeaa varsinkin etusormesta uudestaan ja uudestaan. Kynsinauhavoiteista ja joka välissä käsien rasvauksesta ei ole ollut juuri apua, joten olen päätynyt käyttämään jatkuvasti kynsilakkaa.

Jostakin syystä niin Trindin  Nail Brightener ja päällyslakka kuin Opin Nail Envykin kuplivat värilakkojen kanssa. Ihan kummallinen yhteensopimattomuusilmiö siis. Eivät ole edes vanhoja tms. Luin Kick'sin mainoksesta, että suosittuja Essien kynsilakkoja saa nyt heiltä, joten oli ihan pakko saada omistukseen muutama keväinen väri. Hankin samalla pohjalakankin kokemuksistani viisastuneena.


Nyt löytyi kynsilakka, joka kestää!


Vasemmalla Watermelon ja keskellä Big Spender. Aluslakka on nimeltään Rock Solid. Essien lakka levittyy ihanan helposti ja peittää täysin jo yhdellä kerroksella. Harja on myös sopivan iso. Kuvassa on kolme lakkakerrosta, kestoa jo neljä päivää ja juuri on mm. kuurattu suihkun lattia harjan kanssa.

Iloinen väri tuo piristystä arkipäiväänkin. Miksipä ei?9 kommenttia:

 1. Löysin Essien lakat muutama vuosi sitten, ja aina vaan ihmettelen niiden pysyvyyttä.
  Sitten kyllä ihmettelen sitä, miksi useammasta essiepullosta huolimatta aika harvoin lakkaan kynsiäni.

  VastaaPoista
 2. No nyt, suurkiitokset. Tämä lakka on nyt kirjoitettu kalenteriin ylös ja heti kun pääsen normielämään, käyn ostamassa useamman pullon. Minulla kun ei kestä mikään lakka missään muodossa. Olisikohan tästä nyt todella pelastajaksi?

  VastaaPoista
 3. Essiestä olen kuullut vasta vähän aikaa sitten ja tämän jälkeen lisään sen to buy -listalle. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 4. Pirkko, minä ainakin tulen koko ajan laiskemmaksi ja toivon, että voisi piipahtaa kaupungilla lauantaisin kynsibaarissa hoidattamassa kädet. Halvalla tietysti, siinä kahvikupin äärellä;)

  Pikkujutut, kyllä tätäkin lakkaa joutuu lisäilemään päivittäin, mutta hyvää on:)

  Aikku, täällä ne on myynnissä vain Kicksissä, sama varmaan Oulussa.

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon vinkistä! Nimim. "liuskoittuviin kynsiin kyllästynyt"

  VastaaPoista
 6. Katriina, ei täällä Oulussa ole Kicksiä. Eikä paljon muutakaan... Täytyy lähteä kyselemään Stockmannilta.

  VastaaPoista
 7. Päivi, tekisi mieli upottaa sormet öljykuppiin päiväksi ja katsoa, auttaako yhtään kynsiin. Kosteana kesäaikana ongelmaa ei ole.

  Aikku, teillä on kuitenkin se Stockka, jota meillä ei ole, ja Pukumiehen kosmetiikkaosasto.

  VastaaPoista
 8. Pirtsakas punainen. Sopii sinulle hyvin.

  Katkeilevat ja lohkeilevat kynnet minunkin ongelma. Sain pojalta joululahjaksi lahjakortin kynsihoitoon. Pari kertaa sattunut yhden kynnen katkeaminen, että on joutunut siirtämään aikaa. Tarkoitus olisi ottaa geeli omien kynsien päälle. Kunhan tästä kasvavat.

  VastaaPoista
 9. Rita, minä olisin myös valmis kokeilemaan geelikynsiä, mutta en raski panostaa niitten huoltoon joka kuukausi. Yhdellä työkaverillani on kauniit kynnet, mutta hänen tyttärensä tekee ne ilmaiseksi.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...