sunnuntai 26. helmikuuta 2012

ilottelua


Hyvää huomenta!

Täällä ainakin on lupaavan kirkas helmikuinen talvipäivä. Raotin peittoa aamulla vain varovasti kahdeksan aikaan, kun havaitsin kirkasta valoa. Liiankin kirkasta yöllä alkaneen päänsäryn vaivaamille aivoilleni. Piti vähän totutella ensin ja laskea keittiössä kaihdin suodattamaan liikoja säteitä pois. Viime viikon työrasitus sinä oireilee vieläkin, ja tiukat niskalihakset. 

Tänään otetaan hiihtoloman alkajaisiksi entiseen tapaan suunnaksi Oulu ja ajellaan sinne tapaamaan sukulaisia ja nauttimaan paikoista ja maisemista. Yhtään ei haittaa, että luvassa on aurinkoista pikkupakkasta ja hyviä kelejä. Hiihtämään en sentään tähtää, mutta ehkä pääsen kävelylle joen ja meren rannalle tai vaikka mökille. Ja tietysti kaupungille kiertelemään suosikkipaikkojani.

Reipasta ja raikasta viikkoa teille kaikille!


Tässä on kollaasin pohjana se ensimmäinen ja ainoa orkideani. Ei olekaan tullut julkaistua kovin montaa kuvaa siitä. Mutta tässä niitä pilvin pimein, vähän leikittynä. Kukkaparka itse on ilmaissut selkeän vastalauseensa hoitajalle/sijoituspaikalle/viikottaiselle upottamiselle/jollekin tuntemattomalle tekijälle ja kuivattanut kukkavartensa pystyyn.8 kommenttia:

 1. Tervetuloa Ouluun!
  Aurinko paistaa siniseltä taivaalta, joten mikäs se on lomaa aloitella. Siis kuka aloittaa ja kuka ei.
  Täällähän on vasta seuraavalla viikolla talvilomaviikko ja nyt kun kuopuskin on lukulomalla, ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1995 meillä ei vietetä koululaisten talvilomaviikkoa. Aikansa kutakin.

  Rentouttavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aikku! Meillä on aina eletty opettajamiehen lomien mukaan, ja lasten kotonaollessa se oli iso etu. Minä olen saanut hienosti omat lomani siihen syssyyn, ja tajuan nyt vasta ihmetellä sitäkin joustavuutta.
   Joka lomalla koko liittomme ajan olemme suunnanneet vanhempieni luo, koska siellä on kivaa. Nyt jo mietin, että se on vain kolme kertaa vuodessa, ja aika loppuu kohta...

   Toivottavasti pääset tänään hiihtämään!

   Poista
 2. Ihanalta näyttävää iloittelua!
  Onpa mukava viikko sinulla tiedossa, nauti.

  Mahtava aurinkopäivä täälläkin. Mutta pakkasta ja pientä tuulta sen verran, että jätän ulkoilun tuonnemmaksi iltapäivään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä näköjään pakkanen yllättää, ja tuuli tekee sen purevaksikin.

   Poista
 3. Mukavaa lomaviikkoa! Ajelkaahan varovasti.
  Orkideasi on varsin säkenöivä :) (eihän niiden kanssa pärjää..., joten ei syytä huoleen)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äitini saa jollakin kumman tavalla oman orkideansa kukkimaan aina, kun olen käymässä. Nytkin se loistaa monen entistäkin suuremman kukan voimin.

   Poista
 4. Rentouttavaa lomaviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Arleena, vanhassa kotikaupungissa on ihana käydä!

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...