perjantai 27. tammikuuta 2012

Talvipäivän timantteja


Aamulla sain kävellä vartin verran reippaassa pakkasessa matkalla koulutuspäivään. Oli ihana marssia hengitys höyryten ja huivia tiukemmin kaulaan kiristäen, ettei viima pääse kauluksesta sisään. Lumi narskui askelten alla. Puut olivat lumisia kuin jouluelokuvassa.


Tiesin kokemuksesta, että tähän päivään pitää pukeutua lämpimästi. Agorassa on aina kylmä, mutta lämmin villatakki ja paksu huivi kaulassa ei vilu päässyt yllättämään. Päivällä aurinko paistoi hetken pilvettömältä taivaalta, juuri lounastauon aikaan. Agoran ruokasalin seinä on kokonaan ikkunaa ja näköala on suoraan järvelle päin. Paikka on todella hieno.
 Mutta nyt alkaa vapaa.

Rentoa perjantai-iltaa!Kaikki kuvat muutaman talven takaa


3 kommenttia:

 1. Tästää tammi- helmikuun taitteesta alkaa juuri tuollaiset upeat auringon kaunistamat kevättalven päivät. Tostaina työstä ajellessa näkyi peruutuspeiliin iso ja aivan ihanan punainen aurinko. Kotiin saapuessa en enää ennättänyt saada siitä kuvaa.

  Tämä aamu lupaa vähän samanlaista aurinkoa. Lähes 20 astetta pakkasta ja luonto niin nättinä. Nyt, kun flunssani pahin vaihe on ohi, niin on ihanaa nauttia tällaisesta talviaamusta ja päivästä!

  VastaaPoista
 2. Talvimaisema on kaunis pakkasellakin ja erityisesti juuri silloin.
  Ylin huovutpallopalasesta tulee mieleen mattoni, joka on muutaman viikon kuluttua tulossa. Tosin ei noin värikäs, luonnonvalkoista ja vaaleaa harmaata vain.

  VastaaPoista
 3. Rita, toivottavasti olosi on jo vähän parempi ja pääset viimeistään huomenna nauttimaan talvisista maisemista ulkoilmassa. Vaikka sisähommissa minäkin olen päiväni viettänyt:)

  Arleena, näin asuntomessuilla jossakin upean maton, joka oli tehty pienistä palloista. Se oli ihanan paksu ja houkutteleva. Ehkä sinulle on tulossa joku sellainen?

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...