lauantai 28. tammikuuta 2012

Aktivointia ruokakupilla


Vilma oli onnistunut rikkomaan taas tärkeimmät lelunsa, joten poikkesimme kauppareissulla Mustiin ja Mirriin hankkimaan uusia. Siellä oli leikkikehässä toisen myyjän oma koira esittelemässä tällaista veikeää DogMaze-ruokakuppia.  Koira (ja myyjä) oli niin söpö, että meidän mies innostui hankkimaan Vilmallekin tällaisen aktivointilelun. Minä ostin pari uutta heiteltävää vinkulelua.


Kotona laitoin labyrinttiin pari desiä Vilman tavallisia Brit Care lammas-riisinappuloita. Normaalisti se imuroi ne hetkessä, mutta nyt riitti rouskuteltavaa ties kuinka pitkäksi aikaa. Koira sai kyllä käyttää älynystyröitään ja pitkää kieltään, ennen kuin koko kuppi oli putsattu, plus kaikki ne ympäriinsä harhautuneet muutkin palloset.


Me vissiin tykätään tästä.

14 kommenttia:

 1. Kiva aktivointiruokakuppi : ) Meidän Siirillä on pallo, jonka sisään laitetaan nakkipaloja. Siinä on sitten koiruudella hommaa, että saa pallon kahdesta reiästä tulemaan herkkuja suuhun. Pallo saa totisesti kyytiä : ) Tuo pallo on varsin hyvä iltahemuleiden taltuttaja - pallo latinkiin ja koiruus hommiin. Hemulit unohtuu ja uni maistuu palloilun jälkeen.

  Mukavaa viikonloppua Vilmalle ja emännälle : )

  VastaaPoista
 2. Kaikkea ne keksii! Toivottavasti kieli ei veny kun yrittää nameja kalastella :)

  VastaaPoista
 3. Tuo vaikuttaa kyllä tosi hauskalta vempeleeltä. Pitää ehkä itsekin hipsiä hakemaan tuollainen lähimmästä M&M:stä. Mies se ei aina vain oikein jaksa ymmärtää, kun raahaan koirille jos jonkinmoista virikettä ;D

  VastaaPoista
 4. Kätevä!

  Ja upeat nuo pampulat tuossa alla.

  VastaaPoista
 5. Erjuska, miten ihmeessä niitä nakkeja voi onkia pienestä reiästä! Ilmeisesti Siiri on tähän asti kuitenkin onnistunut:)

  Ilona, siellä liikkeessä näytti ihan yhdenkin namin pyörittely ja kalastelu olevan hauskaa:)

  Sunan, yllättävän paljon tavaraa koiraa varten tarvitaan. Lelut varsinkaan ei kestä ikuisuuksia, hyvä jos muutaman viikon:)

  VastaaPoista
 6. Pikkujutut, nuo pampulat on nepalilaisten naisten pyörittelemiä. Niistä saa vaikka pannunalustoja. Niin ja mattoja, tosi kalliita:)

  VastaaPoista
 7. En ole nähnytkään ennen tuollaista koirankuppia.
  Älynystyröillekin toimintaa.

  VastaaPoista
 8. Tuo on kiva. Kaikkea ne keksiikin. Mietin Vilman kieliparkaa, väsyi varmaan ;)

  VastaaPoista
 9. Onpas mainio ruokakuppi ja parhaimmillaan täynnä nappuloita!

  VastaaPoista
 10. Arleena, koira saa hyvää ajankulua tuollasen kupin tyhjentämisessä:)

  Maiju, kun on ruoasta kyse, epäilen ettei kieli väsy koskaan!

  Olli, hyvä leikki olisi heittää makupala kerrallaan ja siitä koira vierittelisi sen kielellään ulos labyrintista. Niin siellä koirakaupassa tehtiin:)

  VastaaPoista
 11. Magee ruokakuppi, tollanen pitänee ostaa meidän Mustille, sillä on kohta synttärit! Vilma on ihana, rapsutuksia lähettää impi!

  VastaaPoista
 12. Impi, näyttää mieluisalta ainakin toistaiseksi. Kaupassa sanoivat, että näitä menee kuin kuumille kiville:)

  VastaaPoista
 13. Aika jännä sattuma! En ollut huomannut tätä postausta aiemmin. Selailin juuri pari päivää sitten Mustin & Mirrin sivuja etsien jotain aktivointijuttuja tuolle polvileikkauksesta toipuvalle otukselle ja mietin, että tällainen kapistus varmaan ainakin pitäisi ostaa. Ilmeisesti siis kannattava valinta, vaikka meidän koira onkin isompi ja varmaan saa muronsa tuolta nopeammin pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuossa pitemmällekin kielelle riittää touhua joksikin aikaa, ennen kuin jokainen labyrinttiin piiloutunut nappula on löytynyt.

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...