lauantai 7. tammikuuta 2012

Leikkiä väreillä


Tilasin Confetista tällaisen mäyräkoiran muotoisen piparkakkumuotin, kun näin yhdessä blogissa oikeita mäykkypipareita. Loppiaisena en viitsinyt enää ryhtyä leipomaan, mutta innostuin ottamaan valokuvia muotista mustaa ja valkoista kartonkia vasten.


Innostuin sitten kokeilemaan kuvankäsittelyssä pientä leikkiä ja siitä homma lähti niin käsistä, että olen jo kaksi päivää puuhannut sitä samaa.


Follow my blog with Bloglovin

10 kommenttia:

 1. Upeita ja hauskoja samalla kertaa. Seinälle pistettäviä ehdottomasti!

  VastaaPoista
 2. Nopea vastaus ) ) )
  Hyvää joulua! : )

  VastaaPoista
 3. Oikein hienoja, Olli tuumaa.

  Emäntä taas tuumaa, että murotaikinasta voisi tehdä vaaleita "pipareita", niitähän voisi tarjota vaikka Lunan palvelusväelle seuraavalla kerralla.

  VastaaPoista
 4. Tuula ja Riitu8.1.2012 10.50

  Huomenta!
  Kyllä olen kateellinen noista siun kuvista! Mutta mistä sait mäyräkoira piparkakun muotin? Haluu kans!

  On kumma juttu kun kulkee ulkona, tulee tunne että kaikki tuntee apinan, mutta apina ei tunne ketään. Tulee paljon ihmisiä vastaan kun kutsuvat Riitua nimeltä ja Riitu on innoissaan, mutta itsellä ei ole haisuakaan kuka se ihmisolio on...

  VastaaPoista
 5. Seuraava vaihe on oman tekstiilin suunnittelu kuvion pohjalta. Hauskaa viikkoa Katriinalle!

  VastaaPoista
 6. Pinestä purosta kasvaa iso joki. Ehkä et muottia hankkiessasi ajatellut noin pitkälle : ) Näin se menee.

  VastaaPoista
 7. Olet uudistanut blogin ilmettä modernimmaksi! Tuo mäyräkoiramuotti on ihana, mäyräkoiran muoto on vaan jotenkin niin herkullinen.
  Voin kuvitella, että kuvien muokkailu vie mennessään. Niin tuttua myö mulle. Hyödyllistäkin, oppimisen lisäksi blogikin sai uutta ilmettä.

  VastaaPoista
 8. Lepis, kiitos, ajattelin teettää osan tekemistäni kollaaseista kuviksi ja katsoa, miten toimivat seinällä.

  Aikku, hyvä ajatus tehdä jotain muita keksejä muotilla. Ei tullut edes mieleeni, kun en ole vuosiin leiponut pikkuleipiä.

  Tuula, laitoin linkin tuohon Confettiin, sieltä löytyy ihan mitä tahansa leivontaan liittyvää:)

  Ilona, kangaspuilla kudottuna tuollaiset kuviot näyttäisivät upeilta -kuka nyt osaisi toteuttaa sellaista:)

  Mayo, on ihanaa kun luovuus puhkeaa joskus esille. Ei se niin tavallista minulle ole, se että innostuu jostakin niin, että ajantaju katoaa.

  Päivi, yritin luopua ikuisesta harmaasta blogissa, mutta ei vieläkään onnistunut. En vaan saanut valkoista istumaan muihin valintoihini.

  VastaaPoista
 9. Selaan näitä postauksia uudesta vanhempaan, en siis yhtään voinut käsittää mistä mäykkkysi syntyivät. Onneksi on ihmisellä välillä tuota väljempää ja tyhjempää ajanjaksoa, jotta kaikki tämä hauska leikki ja luovuus pääsee kumpuamaan. Aivan ihanat! Kiitos, kun kerroit millä siellä leikit, en olisi voinut kuvitella!!!
  t. ikiaikainen mäykkyfani,
  nykyinen terrierin äiti

  VastaaPoista
 10. Rouva K, juuri sitä väljyyttä ja rentoa mieltä luovuus vaatii, ei työviikon tiiviissä tiimellyksessä mitään uutta synny. Parhaat työideanikin olen aina kehitellyt sohvalla kattoon syljeskellen;)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...