maanantai 2. tammikuuta 2012

Kuvansiirtoa

Nämä on napsittu iPhonella koiralenkillä. Turisteja lennätettiin kuumailmapallolla.

Käykö teille muille niin, että jokainen valokuvan siirto omalta koneelta Bloggeriin tekee nykyään oman kansion Picasa-albumiin? Olen niitä sitten käsin siirtänyt sitten yksi kerrallaan blogikansioon.

Tänään huomasin, että verkkoalbumin oikeassa reunassa lukee Uusi ja entistä parempi kuvien lähettämistyökalu. Kuvat voi suoraan raahata sinne valitsemaansa albumiin ja ladata sitä kautta blogiin. Lyön vetoa, että kaikki muut olitte sen jo huomanneetkin. Minulle selvisi Picasan kuvankäsittelyohjelmankin päivitys vasta muutama päivä sitten.Tässä muutama Vilma-kuva vielä. Neiti päivystää vakiopaikallaan eteisen sisäoven juurella. Se yrittää tunkea kuononsa oven alta kuunnellessaan, kuka on tulossa. Ja haukkuu, kovaa.


4 kommenttia:

 1. Minä en ole oikein seurannut noita teknisiä asioita, lataan kaikki kuvat picasaan ja sieltä noukin ne bloggeriin. Päivitin juuri picasan, kun sitä jossain kehotettiin, en kyllä huomannut oikein mitään uutta tapahtuneen.
  Vuoden toiseksi viimeisenä päivänä tuli ennalta arvaamatta ilmoitus, että kuvatila bloggerissa on täynnä eikä yhtään kuvaa voinut ladata.
  Pitihän se uskoa ja ostin, oliko se google, joka pyysi kuvatilan ostamista, vähän yli kuudella eurolla.
  Tein työtä käskettyä ja taas oli tilaa kuville.
  Tällainen sinisilmäinen olen, että vastaan kun kysytään ja päivitän kun kysytään.

  VastaaPoista
 2. Arleena, kun siirrät kuvat picasasta takaisin omiin kansioihin, kannattaa pienentää kuvan kokoa. Siis muuttaa esim. kokoon 800 pistettä ja kuvanlaatu Muokattu (60). Tällä tavalla kuvatila ei täyty; olet ehkä siirtänyt ne tähän asti täysikokoisena. Minulla täyttyi aikanan Vuodatuksen puolella kuvatila ja siirryin sitten Bloggeriin. Nyt on kolmessa ja puolessa vuodessa täyttynyt vasta 23%. Mutta eihän se lisätila toisaalta kallista ole:)

  VastaaPoista
 3. Huomasin jostain blogista juuri hiljan, että Picasasta on päivitys. Täytyis tehdä se, koska kuvien muokkaamonen olisi ajan salliessa mielenkiintoista. Kiitos, kun muistutit.

  VastaaPoista
 4. Päivi, pientä parantelua tarvitaan melkein aina, oikaisua, rajausta tai valon lisäämistä. Ja joskus on kiva innostua leikkimään:)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...