lauantai 31. joulukuuta 2011

Vuoden vaihtuessa


Hyvä  vuosi on vaihtumassa kohta toiseen toivottavasti yhtä hyvään. Samaa toivon kummallekin lukijallekin. Meillä on miehen kanssa ihan hyvät fiilikset kotona neljästään koirien kanssa. Iloiseksi tekee muun muassa se, että kumpikin poika bilettää avovaimonsa ja ystäviensä kanssa kotonaan eli on luultavasti onnellinen. 

Oma elämämme on tasaisen onnellista, kuten tässä iässä sopiikin. Iloiseksi teki äsken kahdeksan asteen pakkanen ja reipas kävely- ja juoksulenkki maastonakkien kanssa. Käväisimme lenkin varrella katsomassa Laajavuoren lumetusta ja juhlavalaistua hotellia venäläisvieraineen. Juhlan tuntua on siis kaikkialla. Ja valoja, paljon valoja sytyttelimme omallekin pihalle. 

Illalla teen ruoaksi kaikkea muuta kuin juhlallista hapankaalilaatikkoa ja bratwursteja, mutta kun sattui tekemään mieli niitä. Skumppaa on varattuna kylmässä, mutta yritän pitäytyä yhdessä lasissa, ihan painonhallintamielessä. Se painonhallinta on odotetusti lähtenyt lapasesta joulun aikaan. Nousua oli alkuviikosta kaksi kiloa eli hiilihydraattivarastot täyttyneet. Toisen kilon sain jo pois, mutta on ihan hirveän vaikea tottua taas vähemmälle ruoalle. Varsinkin illalla on kamala nälkä, ihan kamala, vaikka hyvässä lihassa olenkin. 

En tee uudenvuodenlupauksia, koska minusta ei ole niitä pitämään. Muistaisin ne kuitenkin vain kymmenen sekuntia ja lipeäisin muutenkin heti tilaisuuden tullen. Poika sujautti iltapäivällä ison Fazerin sinisen äidin kouraan, kun haimme Lunan meille. Söimme miehen kanssa puolet siitä jo autossa kristillisesti jakaen, mutta toisen puolen popsin keittiössä iltapäivälehden äärellä heti kotiin tultua. Ei ihme, että lenkillä täytyi vähän juosta, mutta miehen mukaan kaksikymmentä kilometriäkään ei riittäisi sen levyn kuittaamiseen.

Lopetan siis taas herkkujen ostamisen kotiin, niin ei tarvitse kamppailla niitten kanssa. Varaherkuksi saa jäädä pussi saksanpähkinöitä ja Valion kaloriton marjakiisseli jääkaappiin. Yritän vetää itseni lenkille viisi kertaa viikossa. Jatkan laihdutusta. Ei siis mitään uutta, vain paluu ruotuun.

Hyvä uutta vuotta kaikille koiraystävillekin!

14 kommenttia:

 1. Toivotan teille erittäin hyvää uutta vuotta!

  Minun koiralle tämä on vuoden pahin päivä, hätäännys paukkeesta saa reppanan aivan sekaisin...vasta muutama on kuulunut.

  VastaaPoista
 2. Kiitos tapaninpäivän kehuista, olin ihan sanaton kun luin täältä ylistyksiä ja katselin hienoja kuvia. Ja vielä kommenteissakin kehuttiin, kiitos! Arkkitehdinplantulle näytin täältä myös kuvat ja kehut, perille meni siis.
  Oli tosi mukava päivä yhdessä. Se sai kivaa jatkoa kun seuraavana päivänä ajoimme Ouluun ja siellä sain tavata Noeijoo-siskon melkein koko perheineen. Nuorimmaisellaan vain oli niin nuorison menoa ettei nähty tällä kertaa. Serkkujakin tavattiin, meitä oli kymmenen kerrallaan taidemuseon kahvilassa eli leivoshylly meni kerralla tyhjäksi! Niin, neljähän meitä serkuksia ja sisaruksia oli, loput perheitä, mutta sehän on ihan sama asia.
  Hyvää alkavaa vuotta, juuri sinulle!
  Meri

  VastaaPoista
 3. Hyvää uutta vuotta meiltäkin!

  Päivällä hiihtolenkin jälkeen meillä syötiin perunasalaattia ja saksalaisia olutmakkaroita, jotaen eipä kovin juhlallista ruokaa meilläkään ollut. Illalla käytiin pojan ja miniän luona kyläilemässä, siellä tarjottiin lettuja hillon ja jäätelön kera.

  Oulun kaupunki järjesti ilotulituksen jo klo 20, jotta lapsiperheetkin jaksavat tulla katsomaan ilotulitusta. Itse olen sitä mieltä, että myös itseni kannalta tuo varhainen aika oli aivan sopiva, keskiyöllä taidan olla sängyssä, jos en nukkumassa niin ainakin kirjaa lukemassa.

  Olli lähettää Vilmalle ja Lunalle extraisot uudenvuodentoivotukset!

  VastaaPoista
 4. Suloisia sinisiä hetkiä lisää myös uudelle vuodelle. Niitä tarvitaan toisinaan ;)

  Lenkille ja laihikselle lähtö mielessä näin juhlakauden jälkeen on myös täällä. Toivottavasti kelit sallivat ja maastot pysyvät kulkukelpoisina.

  Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti saat tälle vuodelle vähintäänkin yhtä paljon hyvää kuin viime vuodelle! Oli kovin mukava lukea, miten olet menneeseen tyytyväinen :) Silloin ei kai tarvitse etsiäkään parempaa, vaan ainoastaan erilaista antoisaa tulevaa aikaa.

  VastaaPoista
 6. Kaikkea ihanaa ja hyvää sinulle tähän vuoteen. !

  VastaaPoista
 7. Hyvää uuden vuoden jatkoa sinne.
  Täällä on tullut myös ahdettua kaikkea tarpeetonta ja lihottavaa, mutta se päättyy loppiaisena. Sitten alkavat keitot, salaatit ym.

  VastaaPoista
 8. Hyvältä vaikuttaa joulunaikasi, vuodenvaihto ja koko vuosi. Aihetta iloon ja kiitollisuuteen, totta.

  Samoin täälläkin, mennyttä vuotta muistelee tyytyväisyydellä, joulu ja uusi vuosi tuntuivat hyviltä.
  Myös uusi alku, uuden vuoden aloitus tuntuu hyvältä. Tuntuu kuin jokaisesta edeltäneestä vuodesta todellakin oppisi jotain ja saisi itselle viisautta.

  Kaikkea hyvää Sinulle vuoteen 2012!

  VastaaPoista
 9. Ari, kyllä täälläkin toinen koira oli ihan kauhusta jäykkänä ja tärisi vaan ulkona käydessä. Aamulla piti vielä viedä väkisin ulos, mutta sitten tokeni.
  Oikein hyvää uutta vuotta Norjaan!

  Meri, olisinpa saanut olla mukana siellä taidemuseon serkkutapaamisessa! Ihan oiva paikkakin muuten sille porukalle:)
  Loistavaa uutta vuotta sullekin!

  Aikku, samanlaiset isot toivotukset lähtee täältä takaisin Ollille ja emännälle!
  Tänä vuonna ilotulitukset olivat täällä jotenkin ennennäkemättömän runsaat. Minä tykkään niistä, mutta en millään jaksanut pukeutua ulos pakkaseen katsomaan niitä. Painuin myös sänkyyn lukemaan. Mies kertoi olleensa kuin tykistökeskityksessä, vaikka asumme esikaupungissa.

  Lepis, nyt toivotaan pikkupakkasia ja sopivasti lunta, että ulkoilu olisi houkuttelevampaa kuin sohvan seireenikutsu.
  Reipasta ja rentoa uutta vuotta!

  Ruska, olen viime vuoteen tosi tyytyväinen, olen oppinut suhtautumaan asioihin niin paljon kevyemmin. Tällä asenteella tosin ei pääsisi uralla eteenpäin, mutta onneksi minun ei tarvitsekaan.
  Oikein valoisaa uutta vuotta sinulle!

  Pikkujutut, ihanaa uutta vuotta sinullekin! Jännittävä vuosi siitä varmaan tulee, jos muuttokin on edessa:)

  Arleena, tahto on heikko, kun hyvän ruoan äärellä on. Siksipä kokkaamme kevyesti tästä eteenpäin.
  Terveellistä ja onnellista uutta vuotta!

  Rita, menneitä vuosia ajatellessa huomaa jokaisen olevan erilainen. Aina myös oppii jotakin uutta ja muuttuu samalla vähän. Se onkin koko elämän suola:)
  Antoisaa elämää tähänkin vuoteesi!

  VastaaPoista
 10. Hyvää uutta vuotta! Onnistumisen iloja, lempeyttä itseä kohtaan.
  Kaikkea kivaa.

  VastaaPoista
 11. Sooloilija, oikeastaan me kaikki naiset voisimme yrittää tänä vuonna puhua itsellemme lempeästi ja hyväksyvästi.
  Onnellista vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 12. moi!katso netistä indoor garden,kasvatusohjeet.kaikki löytyy sieltä.nettikaupasta kaikki tulee lennossa postilaatikkoon.eikä kovin kallista.hyvä homma.hyvää uutta-vuotta toivoo anneli

  VastaaPoista
 13. Onnellista uutta vuotta :)

  VastaaPoista
 14. Anneli, kiitos kommentista ja vinkistä! Kävin uudestaan valmistajan sivuilla ja löysin sen ravinnetilaussivun. Aiemmin löysin toiselta sivulta vain tiedon, että tilausmahdollisuus on tulossa ja että pussit pitää ostaa sieltä, mistä laitekin.

  I'm Lacking, onnellista uutta vuotta sinullekin!

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...