perjantai 18. marraskuuta 2011

PerjantaisuunnitelmaPääsin tänään aikaisin töistä. Menin tihkusateessa bussilla kaupunkiin ja saapastelin suoraan karkkikauppaan. Ostin kahdella eurolla pussillisen paperiin käärittyjä konvehteja ja söin ne kymmenessä minuutissa. Olin suunnitellut sen, tarvitsin sitä.

Lähdin jo puolen tunnin päästä toisella bussilla kotiin. Pikaisen pissityslenkin jälkeen vedin torkkupeiton päälle ja nukuin Vilman kanssa kahden tunnin päikkärit sohvalla. Tarvitsin sitäkin.

Mies katselee Uhka menneisyydestä -jaksoja tallennuksesta. Liian jännittävää. Menen mieluummin sänkyyn lukemaan Nichollsin Sinä päivänä -kirjan loppuun.

13 kommenttia:

 1. Lähdin kolmelta töistä. Menin kotiin, jossa sain onnitella kuopusta enkun ällästä. Mies teki ruokaa ja sitten lähdin joogaan. Teki mieli karkkia, ei ollut. Join sitten punaviiniä. Juon sitä itse asiassa vieläkin.

  Hyvää yötä ja vielä parempaa viikonloppua! Ja Vilmalle rapsutukset!

  VastaaPoista
 2. No jopas, onko jotain tapahtunut? Vai onko kysymys siitä että ei tapahdu mitään?
  Meri

  VastaaPoista
 3. Rehellistä elämää : )

  VastaaPoista
 4. Aikku, sun punkut on myös hyvin ansaittu. Itseään pitää välillä palkita viikon jaksamisesta:) -Ja onnea tyttärelle, hieno juttu!

  Meri, ei muuta kuin tiivis työviikko ja viisi yötä kuuden tunnin unilla. Viikonlopun suunnitelmissa vain nukkumista.

  VastaaPoista
 5. Juttujasi ja kauniita kuviasi on todella mukava seurata, kuuluvat päivittäiseen seurantaan, timanttisia kynttilähetkiä sinulle !
  T. Toini Elimäeltä

  VastaaPoista
 6. Töissä suunniteltiin, että jäädään kaupunkiin työkavereiden kanssa, käytäis yhdellä. Lopulta kaikki liukenivat kotiin, kaupan kautta, sohvalle uinumaan, koko illan muka elokuvan ääressä torkkuen. Aamulla jatkui sama homma. Takana oli vain kolme työpäivää, mutta se jo uuvutti. On niin pimiää!!

  PS. Ja lopulta luovutin hinnanousukapinani paradis-konvehteja kohtaan.. aina yhtä hyviä..

  eikka

  VastaaPoista
 7. Hei Toini! Timanteista puheen ollen, katselin tänään yhtä ihanaa sormusta liikkeen ikkunassa ja mietin, onko mitään, mitä voisin myydä ja saada ylimääräistä rahaa timantteihin...Ei ole.

  Eikka, parasta vaan nukkua, kun se on mahdollista. Maanantaina on kuitenkin oltava levänneenä töissä. KOnvehtirasiasta on kyllä apua, olisipa mullakin:)

  VastaaPoista
 8. Suunniteltu suklaansyönti on timanttia ja viisasta,
  ei hetken mielijohteesta ahmittu.
  Tuo tilkkupeitto on myös aika timantti, mistä se on?
  Keskisuomalainen Hasa-desing oli minun tämänpäivän timanttini. Valonpuutteeseen haeskelen värejä.

  VastaaPoista
 9. Rva Kameleontti, tilkkupeitto on kansainvälisestä tilkkutyönäyttelystä käsityön museosta muutaman vuoden takaa. Siellä oli toinen toistaan hienompia teoksia.

  VastaaPoista
 10. Hieno päätös tuo karkkikauppaanmeno! :)
  Tokkopa olisit nauttinut hetkestä noin, jos karkkeilu olisi sinulle jokapäiväistä puuhaa.

  VastaaPoista
 11. Kati, kyllä se oli yhtä juhlaa:)

  VastaaPoista
 12. Aivan ihana tilkkupeitto sulla, ootko ite ommellu?! Taitaa olla kansallinen väsymys meneillään. Mulla olis vapaata mutta remppareiska tulee klo seitsemän reikäreikä tarkalleen aloittaan hommansa joten se siitä nukkumisesta. Yritin vähän vinkata että josko edes kahdeksalta mut ei, meinasin nukahtaa seisaalleni kauppaan.

  VastaaPoista
 13. Henrietta, tämä peitto on näyttelystä, johon oli kerätty tilkkupeittokilpailun voittajia ympäri maailmaa! On jo vuoden-parin takaa, niin en tullut laittaneeksi mitään tekstiä mukaan, sorry:)
  Toivottavasti reiska tekee hyvää jälkeä sentään.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...