maanantai 24. lokakuuta 2011

Alkuviikon haja-ajatuksia


Juhlien jälkeen vedimme miehen kanssa kumpikin henkeä koko sunnuntain. Minä nukuin aamukahvin jälkeen Vilman kanssa sohvalla puoleenpäivään asti, ja ihan ansaitusti. Rauhassa on mennyt vielä tämä maanantaikin. Lähdin vasta iltapäivällä kaupungille, kamera laukussa ottamaan kamerakurssin viikkotehtäväkuvia.


Kävin myös taas tapaamassa laihdutusvalmentajaani. Viime viikko meni vähän niin ja näin matkan ja juhlien takia, joten kahden viikon saldoksi jäi vain vajaan kilon pudotus. Näitten löysäilyjen  jälkeen on ollut vaikea saada itseään ruotuun takaisin. Tekee mieli palata vanhaan syntiini naposteluun, tai siis olen palannut.

Viime viikolla olin pirteä ja jaksoin tehdä kaikenlaista. Arvelin itse sen johtuvan oikean ruoan syömisestä. Sovimme siis, että alan syödä vähän enemmän, kolmen pussiruoan lisäksi kaksi pientä ateriaa päivässä. Ihanaa, saa syödä 800 kaloria päivässä. Saas nähdä, miten siinä käy.


Kotimatkalla poikkesin kenkäkaupoissa. Löysin Sokokselta kivannäköiset kiilakantaiset Ecco-nilkkurit, joissa jalka lepäsi ihmeen mukavasti. Hinta oli edullinen, joten mukaanhan ne oli otettava. Hyvin istuvat kengät ovat tällaiselle arkajalalle kullanarvoiset. Niillä pitää voida kävellä. Siksi niitä ei myöskään voi kuvata blogiin...
5 kommenttia:

 1. Kyllä sinä ruotuun pääset taas tuossa syömisasiassa, kun vaan pääset alkuun. Kyllä joskus pitää vähän herkutellakin, reissussa ainakin. Kotona täytyy vaan sitten ryhdistäytyä. Minä en kyllä ole mikään paras puhuja tässä asiassa...

  Tänään vein opintovapaahakemuksen esimiehelle. Alkoi tuntua, että työn ja opiskelun yhdistäminen vie kaiken energian ja elämänilon. Työssäkin tunnen vain kyynistyväni. Parempi ajatella omaa jaksamista ja keskittyä keskitalvella opiskeluun ja koiran kanssa ulkoiluun.

  VastaaPoista
 2. Hyvä Aikku! Jos vaan toimeentulo järjestyy, on turha venyttää pinnaa liikaa. Opiskelu vie paljon energiaa, jos antaakin paljon. Nyt saat toivottavasti helpotusta ensi talveen.

  VastaaPoista
 3. Sanos muuta. Saan aikuiskoulutustukea, se on samansuuruinen kuin työttömyyspäiväraha. Kun ei ole asuntovelkaa niin voi pari kuukautta elää vähän pienemmälläkin tulolla.

  VastaaPoista
 4. Toisen systeemin puolivauhdilla saa syödä n.1400kcal/pvä (eikä sen alle saisi jäädä). Painon pitäisi pudota n. -500g/vko. Kaikki väheneminenhän on parempaan suuntaan.

  Niin sinulla tuo vajaa kilokin on OK. Ole iloinen siitä. Älä jatka napostelua vaan ota vettä.

  (Paraskin neuvoja täällä, joka tietää miten pitäisi tehdä, mutta silti keskikohtaa tänäänkin kiristää, onneksi ei päätä:D

  VastaaPoista
 5. Aikku, hieno homma tuo aikuiskoulutustuki. Pienikin lisä motivoi.

  Rouva K, monelle 1400 kaloriakin riittää laihtumiseen, mutta ei mulle, tiedän kokemuksesta. Ruumiini on varmaan ikuisella säästöliekillä, kun sitä on kautta vuosien yritetty laihduttaa. Mutta neuvosi auttoi: tänään olen juonut taas enemmän vettä!

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...